دکتر محمد باقر ضیا در گفتوگو با ایسنا، اظهار داشت: مشکلات داروسازان و فشارهای تحمیل شده به آنها، آنقدر زیاد شده که رفع آن به صورت موردی و مقطعی دیگر نمیتواند گرهگشا باشد و درخواست ما از مجلس شورای اسلامی این است که صیانت از داروسازان را به صورت ویژه مد نظر قرار دهد.
وی ادامه داد: انجمن داروسازان ایران به پشتوانه یکصد سال فعالیت صنفی، نگران وضعیت داروسازان سراسر کشور است و به همین دلیل به صورتهای مختلف تلاش کردهایم صدای دل نگرانیهای این صنف را به گوش مدیران ارشد کشور برسانیم، ولی به نظر میرسد کشور نیازمند یک تحول جدی در نوع نگاه و نگرش مدیران نسبت به جایگاه داروسازان است.
وی با اشاره به طولانی شدن تاخیر پرداخت مطالبات داروخانهها از سوی سازمانهای بیمهگر ادامه داد: پرداخت صورت حسابهای داروخانهها باید بر مدار قانونی صورت گیرد. نقدینگی داروسازان در سازمانهای بیمهگر، بلوکه شده و توان داروسازان به جای اینکه صرف پاسخگویی به مشکلات مردم شود، متمرکز بر رفع ورجوع طلبکاران شده است.
ضیا افزود: ما مردم را در مشکلات خودمان شریک نمیکنیم و هیچگاه مشکلات مالی، داروسازان را به فعالیتهای رادیکالی نکشانده است، ولی این دلیل نمیشود که از نجابت داروسازان سوء استفاده شده و حقوق قانونی آنها مورد توجه قرار نگیرد.
رییس انجمن داروسازان همچنین گفت: ظاهرا برخی به دنبال آن هستند که داروسازان را صدقه بگیر خود کرده و از لحاظ مالی، استقلال آنها را درهم شکنند.
وی در خصوص رای دیوان عدالت اداری در رابطه با ابطال تعرفه خدمات دارویی اظهار داشت: داروخانهها ملزم هستند که فعالیت خود را تحت نظر یک مسئول فنی که الزاما باید دارای تحصیلات داروسازی باشد، انجام دهند. بنابراین قانون باید برای حقوق این داروساز و مسئولیتی که این داروساز بر عهده گرفته، ارزش قائل شود.
رییس انجمن داروسازان ایران ادامه داد: ما این موضوع را از طرق مختلف از جمله در مجلس شورای اسلامی دنبال میکنیم و امیدواریم نمایندگان محترم مجلس، ریل گذاری لازم برای حفظ دستاوردهای دارویی کشور را از طریق حمایت قانونی از هویت صنفی داروسازان به عمل آورند.
- 9
- 1