چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۴:۰۲ - ۰۹ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۲۳۲۵
حوزه بهداشت و رفاه

وزیر بهداشت: بیمه سلامت حدود ۵ هزار میلیارد بدهی دارد/ دقیقا بگوید کدام دارو گران شده؟

حسن قاضی زاده هاشمی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
وزیر بهداشت تاکید کرد: الان بیمه سلامت حدود ۵ هزار میلیارد بدهی دارد که امیدوار بودند آنچه در شورای اقتصادی تصویب شده است، تایید شود و براساس آن بدهی‌ها پرداخت شود. اگر این مسئله رخ دهد، شاهد گشایشی به ویژه برای شرکت‌های دارویی، بیمه‌کنندگان، تولیدکنندگان، واردکنندگان مواد اولیه و همچنین بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ایجاد شود.

به گزارش ایلنا، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی در پایان نشست هیات دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره محل مصرف اعتباری که قرار است از سوی صندوق ملی توسعه به وزارت بهداشت اختصاص داده شود؟ گفت: هنوز این اعتبار ابلاغ نشده است. آقای جهانگیری این مسئله را مطرح کردند ولی هنوز موافقت رهبری در این باره ابلاغ نشده است و موضوع بلاتکلیف است.

 

وی در پاسخ به سوالی افزایش قیمت داروها اظهار داشت: اینکه بگویید داروها افزایش قیمت داشته باشند قابل قبول نیست. باید دقیقا بگوید کدام دارو گران شده و قبلا چه قیمتی داشته است.

 

خبرنگاری در واکنش به این پاسخ وزیر بهداشت گفت که داروی ایکس ورد که قاضی‌زاده هاشمی پاسخ داد: من باید این مسئله را بپرسم و بعدا به شما پاسخ بدهم. کلی‌گویی انصاف نیست. من نمونه‌ای را در فضای مجازی دیدم که گفته بودند که سه برابر شده است ولی شرکت تولیدکننده اعلام کرده بود قیمت دارو را ۲۰ درصد افزایش داده است.شما جلسه بعد لیستی را به من بدهید، من نیز صادقانه به شما خواهم گفت که قیمت داروها فلان درصد افزایش پیدا کرده است. کلی‌گویی درست نیست و مشکلی از مردم را حل نمی‌کند.

 

قاضی‌زاده هاشمی درباره خروج تعدادی از داروها از لیست مورد حمایت بیمه‌ها تصریح کرد: همه این مسائل شایعه است. بگوییم چه دارویی از لیست بیمه خارج شده است. اسم دارویی که از لیست بیمه خارج شده یا گران شده است، را بگوییم. اینکه کلی حرف بزنیم به بی‌ثباتی بازار کمک می‌کنیم.

 

وی درباره حاشیه‌سازی‌ها علیه دولت درخصوص مراسم اربعین خاطرنشان کرد: مراسم اربعین بسیار باشکوه برگزار شد. در چند سالی که شاهد هستیم خدمات بسیار ارتقا یافته است. فراموش نکنیم شرایط در مهران، چزابه یا شلمچه چطور بود و مردم چگونه جمع می‌شدند و تعداد بسیار زیادی از مردم بدون داشتن ویزا به عراق می‌رفتند و امکانات بهداشتی و پزشکی وجود نداشت. این امکانات افزایش یافته است. در عین حال، حتما کمبودهایی نیز وجود داشته است که عقل سلیم حکم می‌کند آنها را ارزیابی کنیم و اجازه تکرار آن را در سال آتی ندهیم.

 

وزیر بهداشت ادامه داد: در حوزه بهداشت و درمان باید از همکارانم تشکر کنم زیرا پزشکان و پرستارانی که در آنجا حضور داشتند، داوطلبانه رفته بودند بدون اینکه ارتباطی هم به دولت داشته باشند. ما حدود ۹۰۰ اکیپ داشتیم که در طول ایام اربعین خدمات‌رسانی کردند. ۲۵ روز است که این افراد در آماده‌باش هستند. با هزار دستگاه آمبولانس و همچنین ۱۷ هزار نفر در سراسر کشور و حدود ۱۰ هزار نفر در امر بهداشت، درمان و خدمات اولیه را به زوار ارائه می‌دهند.

 

قاضی‌زاده هاشمی به سفر خود به عراق اشاره کرد و ابراز داشت: من هفته گذشته به عراق سفر کردم و از نزدیک مشاهده کردیم و دیدم سال آینده می‌توان با نقص کمتری خدمات را ارائه دهیم. البته در عراق، سرویس‌دهی برعهده هلال احمر است ولی در داخل کشور از مرزهای شرقی تا مرزهای غربی برعهده وزارت بهداشت است. از مردم و نهادهای مردمی و همچنین کسانی که در دولت آمدند و به ویژه در مرزهای غربی خدمات‌رسانی کردند، تشکر می‌کنم تا این حماسه بزرگ که تجربه‌اش را هیچ کجای دیگر دنیا ندارد، برگزار شود.

 

وی مجددا به مسئله افزایش داروها اشاره و بیان کرد: من از دوستان خواهش می‌کنم لیستی را به من ارائه دهند و بگویند چه داروهایی گران شده است. شما با این کار به من کمک می‌کنید زیرا آن وقت من می‌توان موضوع را بررسی کنم و ببینم گزارشی که من دارم، صحیح است یا ادعای شما را.

 

این عضو دولت تدبیر و امید در پاسخ به این سوال که اکثر داروخانه نسخه‌های مربوط به بیمه سلامت را قبول ندارند، یادآور شد: بیمه سلامت سقف اعتباری دارد. میزان پولی که به آن داده می‌شود باید با خرجش بخواند و به همین خاطر، برای بیمارستان‌ها سقف گذاشته است و گفته است که بیمارستان حق دارند حداکثر به اندازه سال ۹۶ خرج کنید. طبیعی است روش‌ها و داروهای جدید و گسترش خدمات می‌طلبد بودجه افزایش یابد. بنابراین باید بودجه سال ۹۸ به گونه‌ای پیش‌بینی شود که این کسری تکرار نشود.

 

قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: الان بیمه سلامت حدود پنج هزار میلیارد بدهی دارد که امیدوار بودند آنچه در شورای اقتصادی تصویب شده است، تایید شود و براساس آن بدهی‌ها پرداخت شود. اگر این مسئله رخ دهد، شاهد گشایشی به ویژه برای شرکت‌های دارویی، بیمه‌کنندگان، تولیدکنندگان، واردکنندگان مواد اولیه و همچنین بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ایجاد شود.

 

وی درباره روز ۱۳ آبان و پیام امسال نیز عنوان کرد: ۱۳ آبان روز استکبارآمیزی است که تعدادی از دانش‌آموزان به شهادت رسیدند که پیامی جز مقاومت و وفاداری با عهدی که با خدا و شهدای انقلاب و ایثارگران بسته‌ایم، ندارد.البته این پایداری باید با عقل و تدبیر هم باشد. برنامه داشته باشیم و از علم و تجربه هم استفاده بکنیم.

 

 

  • 12
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش