دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۵۳ - ۲۷ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۷۰۶۹
حوزه بهداشت و رفاه

وزیر بهداشت: صدای مظلومیت بیماران به گوش جهان برسد

سیدحسن هاشمی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم همکاری سازمان‌های مردم نهاد با وزارت بهداشت در دوره تحریم، گفت: تحریم‌های صورت گرفته، فاقد هرگونه نگاه سیاسی و باور اعتقادی بوده و غیر انسانی است.

به گزارش ایسنا، دکتر سیدحسن هاشمی در مراسم تجلیل و ‌تکریم دکتر ایازی که توسط سازمان های مردم نهاد، موسسات خیریه و خیّرین برگزار شد،  با بیان اینکه این مراسم، بهانه ای است برای قدرشناسی از زحمات کسانی که وظیفه خود را به خوبی انجام داده اند، گفت: افتخار می کنم که در جمع انجمن ها و سازمان های مردم نهاد و خیّرین حوزه سلامت هستم. امیدواریم مسئولین و افراد در همه بخش های قانونگذاری، اجرایی و قضایی، همانند دکتر ایازی وظایف خود را به خوبی انجام دهند.

 

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه از مشاوره دکتر ایازی در حوزه سلامت استفاده خواهیم کرد، افزود: بخش های خصوصی، غیر دولتی و سازمان های مردم نهاد درصدد استفاده از حضور دکتر ایازی هستند و بنابر گفته وی، آلوده همکاری با انجمن ها و سازمان های مردم نهاد و خیریه سلامت شده اند، بر همین اساس، همکاری با سازمان ها و انجمن ها در خارج از قالب دولتی را ادامه خواهد داد.  

 

هاشمی با بیان اینکه رفاقت و دوستی با مردم، کمک گرفتن از آنها و حل برخی مشکلات به دست مردم بسیار خوب و پسندیده است، گفت: معاونت های اجتماعی مخالفان زیادی دارند و متاسفانه مخالفان جدی معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، از خود وزارت بهداشت هستند و از آنجا که حوزه سلامت، حوزه حساسی است باید بتوانیم مسیر خوب معاونت اجتماعی را به خوبی ادامه دهیم تا خدمات و ارتباط با انجمن ها، موسسات خیریه و خیرین این حوزه استمرار یابد.

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه در گذشته به سختی با تاسیس انجمن ها موافقت می شد، تصریح کرد: بهتر است این سخت گیری و مراقبت ها در همه موارد از جمله پیشگیری از اختلاس و قاچاق رعایت شود.  

 

هاشمی با اشاره به وجود برخی مشکلات میان سازمان های مردم نهاد و وزارت بهداشت در گذشته، گفت: در گذشته گرفتن مجوز برای تاسیس انجمن های خیریه بسیار سخت و مشکل بود، اما در حال حاضر با ایجاد معاونت اجتماعی و حضور دکتر ایازی اخذ مجوز برای تاسیس NGO ها سهل، آسان و تسریع شده و هرچه تعداد انجمن‌های خیریه حوزه سلامت بیشتر شود، قطعا در رسیدگی به مشکلات بیماران، موثرتر خواهد بود.  

 

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در ایجاد NGO ها، در اول راه هستیم، گفت: باید اقدامات بسیاری در این زمینه انجام شود و این میسر نخواهد شد مگر اینکه به منظور پیشبرد اقدامات، در کنار مردم گام برداریم.    

 

هاشمی با تاکید براینکه هیچ نظام سلامتی در دنیا بدون همکاری مردم موفق نخواهد بود، افزود: بدون خواست مردم و جدیت آنها نمی توان کاری را پیش برد و باید در قالب سمن‌ها فعالیت‌ها و اقدامات انجام شود.

 

وزیر بهداشت با اشاره به پررونق‌تر شدن همراهی و همکاری میان وزارت بهداشت و سازمان های مردم نهاد، افزود: باید تلاش کنیم این چراغ فروزان ایجاد شده پر فروغ‌تر شود و بتواند بدرخشد. امیدواریم افرادی که در وزارت بهداشت هستند دست از لجاجت بردارند و مردم را رقیب خود ندانند. علی رغم اینکه این مساله در کل دولت و حکومت مصداق دارد و منحصر به همکاران من در وزارت بهداشت نیست، اما از حوزه سلامت انتقاد کردم تا به دیگران جسارتی نشده باشد.  

 

هاشمی با تاکید بر اینکه مردم بهتر از دولت و حکومت و ما می توانند برای آینده، سرنوشت و امور زندگی‌شان تصمیم بگیرند، افزود: اگر در این مسیر درست عمل کنیم می‌توانیم کارنامه بهتر و درخشان‌تری رقم بزنیم.

 

وزیر بهداشت در ادامه بر لزوم همکاری سازمان های مردم نهاد با وزارت بهداشت در دوره تحریم تاکید کرد و گفت: بخشی از اقدامی که انجام شد، بازتاب بین المللی داشت و هموطنان خارج از کشور و رسانه ها که دستی بر آتش دارند می توانند همانند گذشته کمک کنند تا صدای مظلومیت بیماران به گوش جهانیان برسد.  

 

هاشمی افزود: تحریم های صورت گرفته، غیر انسانی است. این تحریم ها بر روح و روان مردم هم، تاثیر خواهند داشت و در حالی که سلامت روح و روان همانند سلامت جسم، مهم است، دشمنان با اعمال تحریم ها مدعی هستند که این اقدامات علیه ایران حمایت از مردم بوده و آن را رعایت حقوق بشر می نامند.

 

وزیر بهداشت بر لزوم شکایت سازمان های مردم نهاد از تحریم های ظالمانه علیه ایران به مجامع بین المللی تاکید کرد و گفت: در این راستا دولت نباید دخالتی داشته باشد و باید نشان دهیم رفتارهای غیر انسانی از هر فرد و به هر شکلی محکوم است، چراکه معتقد هستم وجدان های بیدار، آگاه و انسان های منصف هنوز در دنیا وجود دارند.  

 

هاشمی در ادامه افزود: سازمان های مردم نهاد به ویژه برای مجموعه ای از بیماری ها مثل SMA، دیستروفی و بیماری های متابولیکی و یا اوتیسم می توانند به صورت خودجوش در تخصیص بودجه و اعتبارات از سوی دولت و مجلس، فعالیت کنند تا بودجه و اعتبارات ویژه ای برای دارو و تجهیزات پزشکی به این بیماران اختصاص داده شود.  

 

بنابر اعلام وبدا، وزیر بهداشت با اشاره به همکاری میان دکتر ایازی - معاون اجتماعی وزارت بهداشت و دکتر شادنوش - رییس مرکز مدیریت پیوند و مدیریت امور بیماری ها، گفت: امیدواریم این همکاری بیشتر شود. همچنین راه اندازی ۸۳ مرکز خدمات بیماری های خاص در سراسر کشور، از جمله مهمترین اقداماتی بود که در کشور انجام شد و بهتر است مردم در اداره آن مشارکت داشته باشند و وزارت بهداشت، دارو و تجهیزات در اختیار این مجموعه ها قرار دهد.          

 

هاشمی بر لزوم همکاری NGO ها در بحث پیشگیری از ابتلا به بیماری ها و کنترل بیماری های غیر واگیر تاکید کرد.

 

وزیر بهداشت در پایان ابراز امیدواری کرد تا در همه بخش های دولت و وزارت بهداشت، حرکت های جهادی و همکاری های متقابل صورت گیرد و این ارتباط ها روز بروز تقویت شود و حاصل آن آرامش خاطر خانواده های بیماران و کاهش مشکلات آنها باشد.

 

 

  • 10
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش