مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران، بیان کرد: در حال حاضر ۳۰ درصد از تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستانها و مراکز درمانی در شرکتهای داخلی تولید میشوند و بقیه از مبادی واردات تأمین میشوند.
وی ادامه داد: بنابر دستور وزیر بهداشت واردات دارو و تجهیزات پزشکی که مشابه آن در داخل تولید میشود، ممنوع است و باید نیاز بیمارستانها و مراکز درمانی از طریق دارو، ملزومات مصرفی و تجهیزات پزشکی داخلی تأمین شوند.
پیرصالحی با اشاره به واردات ایمپلنت استخوانی از کشورهای اروپایی و سود کلان ناشی از این کار، اظهار کرد: اگر واردات تجهیزات پزشکی خارج از پروسه تعیین شده از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت انجام و محصول در بیمارستانها و مراکز درمانی توزیع شود، این کار تخلف به حساب میآید و بر اساس قانون با متخلفان برخورد جدی انجام میشود.
تجهیزات پزشکی باید با قیمت مصوب توزیع شوند
رئیس سازمان غذا و دارو عنوان کرد: جهت تأمین کل مصرف نیاز بیمارستانها و مراکز درمانی باید ملزومات مصرفی و تجهیزات پزشکی قابلیت ردیابی داشته باشند و تجهیزات داخلی از نظر قیمتی بر اساس مصوبات ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در بازار کشور توزیع شوند.
وی در خصوص میزان پرداختی شرکتهای دارویی و تجهیزات پزشکی، تأکید کرد: سازمان غذا و دارو و معاونت توسعه وزارت بهداشت پیگیر پرداخت مطالبات شرکتهای تجهیزات پزشکی و به خصوص شرکتهای کوچک تولید کننده ملزومات مصرفی هستند تا مبالغ اختصاص یافته بدین منظور یا ردیفهای مصوب در اختیار این شرکتهای تولیدکننده تجهیزات پزشکی و ملزومات مصرفی قرار بگیرد.
رئیس سازمان غذا و دارو تأکید کرد: بخشی از طلب شرکتهای دارو و تجهیزات پزشکی تا آخر سال گذشته پرداخت شد و بخش باقی مانده امسال پرداخت میشوند.
- 19
- 5