دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۵۵ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۹۰۲۰۷۲
حوزه بهداشت و رفاه

بینی‌هایی که هر روز کوچکتر می‌شود/ ناگفته‌هایی از عمل زیبایی بینی

عمل زیبایی بینی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
جراحی زیبایی بینی، یکی از شایع‌ترین عمل‌های زیبایی در کشور است که متاسفانه مواردی از این جراحی‌ها به قیمت از دست دادن سلامت داوطلبان این نوع عمل‌ها منجر می‌شود.

به گزارش مهر، آن طور که دو تن از فوق تخصص های جراحی پلاستیک صورت عنوان می کنند، بالا بودن آمار جراحی زیبایی بینی در کشور، نمی تواند به تنهایی یک نمره منفی تلقی شود، بلکه آنچه مهم است، انجام علمی و اصولی جراحی های زیبایی بینی است که باعث می شود سلامت فرد نیز دچار آسیب نشود. در عین حال، سپردن بینی خود به افرادی که تخصص و علم چنین جراحی هایی را ندارند، عوارض ناگواری به دنبال خواهد داشت. 

امیر آرمین سازگار، فلوشیپ جراحی پلاستیک صورت و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: نازیبایی در هر جامعه ای مورد ایراد است که این نازیبایی می تواند، ذاتی یا بر اثر جراحی اتفاق افتاده باشد. 

وی با اشاره به میزان زیادی از شکایات از پزشکان به دنبال جراحی های صورت، افزود: گاهی اوقات تکرار عمل جراحی اجتناب ناپذیر است و می بایست بیمار به خاطر شرایطی که دارد، مجدد تحت عمل جراحی قرار بگیرد. 

سازگار ادامه داد: اما، موارد متعددی از جراحی های بی مورد داریم که می خواهند ایرادهای کوچک را بهتر کنند که بدتر می شود و این یک فاجعه است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، در واکنش به آمار بالای جراحی زیبایی بینی در کشور، گفت: در مورد زندگی شخصی افراد نمی توان قانونی را وضع کرد. سطح فرهنگ جامعه ما نسبت به کشورهای همسایه و منطقه بسیار بالاتر است و در حال حاضر، توریست درمانی در ایران یک قدرت تلقی می شود.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک صورت، تاکید کرد: برای انجام یک عمل زیبایی بینی می بایست به سه نکته توجه داشت. نخست، انتخاب بیمار است که باید توسط پزشک متخصص صورت بگیرد و اینگونه نباشد هر کسی که تمایل به جراحی دارد، حتما عمل شود. دوم، اینکه جراحی هم حدی دارد و برای بهتر شدن است نه ایده آل شدن فرد.

سازگار افزود: نکته سوم، این است که باید بدانیم جراحی های بی مورد هیچ کمکی به زیباتر شدن نمی کند و باید این قبیل جراحی های مجدد با تحقیق انجام شود.

در همین حال، سید علی رضا مصباحی، فوق تخصص جراحی پلاستیک صورت، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: آمار بالای جراحی زیبایی بینی نمی تواند امتیاز منفی تلقی شود. اگر نیاز به عمل وجود دارد، این ایراد نیست بلکه انتخاب بیمار باید درست صورت بگیرد.

وی افزود: انسان سالم، یعنی اینکه سلامت جسم و روح هر دو با هم وجود داشته باشد. زیبایی و زیبایی شناسی بسیار مهم است و قطعا بینی هم از این قاعده مستثنی نیست. اما، یک سری قانون های علمی بر آن حاکم است که باید رعایت شود.

مصباحی اظهار داشت: در حوزه زیبایی، بیمار نظر نمی دهد که چه فرم بینی داشته باشد. بلکه این پزشک مجرب و صلاحیت دار است که باید به بیمار بگوید و تشخیص دهد بینی او چگونه باید عمل شود.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک صورت، با اشاره به تقاضاها و خواسته های بعضا غیر معقول برخی بیماران برای جراحی زیبایی بینی، افزود: یکی از مشکلات ما و تفکر غلط در جامعه این است که دخترها و پسرها فکر می کنند هر چقدر بینی آنها کوچک تر، قوس بیشتر و نوک بالاتر داشته باشد، قشنگ تر می شوند. در حالی که اصلا این طور نیست. از نظر علم زیبایی، بینی و صورتی زیبا است که تناسب ها در آن رعایت شده باشد. یعنی، به سلامت بینی آسیب نزند.

وی ادامه داد: بینی را تا حدی می توان کوچک کرد، اما مسئله مهم این است که در این عمل، برای بیمار عارضه ایجاد نشود. یعنی غضروف و پوست بینی از بین نرود و همچنین وضعیت تنفسی بیمار نیز دچار مشکل و اختلال نشود.

مصباحی با عنوان این مطلب که بالا بودن آمار جراحی زیبایی بینی اشکال تلقی نمی شود، گفت: باید به این نکته توجه داشت که چه تعداد از این جراحی ها درست انجام می شود و انتخاب بیماران تا چه اندازه، صحیح و علمی است. این وظیفه پزشک است که با توجه به تبحر و صلاحیتی که دارد، نسبت به انجام یک جراحی درست و علمی، اقدام کند.

وی افزود: بیمار باید بداند که اگر فرم بینی او تغییر کرد، دیگر نمی توان آن را اصلاح کرد و قابل درمان نخواهد بود. روز به روز جراحانی که بر اساس اصول علمی، کار زیبایی بینی را انجام می دهند، در حال افزایش است. اما، باید بگویم که هنوز با استانداردهای جهانی فاصله داریم و این مسئله متوجه بیمار و پزشک است.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک صورت، گفت: از دست رفتن زیبایی و عملکرد بینی، دو عارضه مهم جراحی های زیبایی بینی به روش غیر علمی و نادرست است.

  • 17
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش