دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۱۰ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۰۷۱۳
حوزه بهداشت و رفاه

کره جنوبی: تست کرونا از ۲۰۰ هزار نفر عضو یک کلیسا/تعداد جان‌باختگان در ایتالیا به ۷ نفر رسید

ویروس کرونا جدید,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
دولت کره جنوبی برای مهار ویروس کرونا جدید (کووید ۲۰۱۹) تصمیم گرفته تا از همه اعضای یک کلیسای مرموز و مخفی تست کرونا بگیرد.

به گزارش عصرایران به نقل از گاردین، اولین موارد ابتلا به ویروس کرونا از "کلیسای عیسوی شینچونجی" گزارش شد.

 "لی مان هی" رهبر این فرقه و موسس کلیسای عیسوی شینچونجی که ۲۰۰ هزار عضو دارد قبول کرده نام اعضای این کلیسا را در اختیار دولت کره جنوبی قرار دهد، تا از همه ۲۰۰ هزار عضو این کلیسا تست کرونا گرفته شود.

رهبر این فرقه مدعی احیای دوباره مسیح است و به پیروان خودش وعده داده در روز معاد ۱۴۴ هزار نفر از اعضا و پیروان کلیسای خود را به بهشت ببرد.

بنا بر اعلام مقامات کره جنوبی سرنخ نخستین ابتلا به کرونا در این کشور یک زن ۶۱ ساله طرفدار "کلیسای مسیحی شینچونجی" بوده که در ابتدا به دلیل نداشتن سفر خارجی از انجام آزمایش ویروس کرونا خودداری کرده و دستکم در ۴ مراسم عمومی مختلف کلیسا در شهر دائگو شرکت کرده است.

در شهر دائگو نیز هم‌اینک وضعیت قرمز و قرنطینه اعلام شده چون گمان می‌رود صدها نفر در این شهر به ویروس آلوده شده باشند.

ویروس کرونا جدید,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت صف خرید ماسک در شهر دائگو کره جنوبی/ خبرگزاری فرانسه

مقامات کره جنوبی هشدار داده‌اند که آمار مبتلایان در این کشور احتمالا به زودی بالغ بر هزاران نفر خواهد شد چرا که بیش از ۱۰۰۰ نفر که در مراسم مذهبی کلیسای عیسوی "شینچونجی" در شهر دائگو شرکت کرده بودند، علایم این بیماری را دارند.

همچنین در کنار این کلیسا بند بیماران روانی یک بیمارستان در شهر دائگو نیز تعداد بیش از ۱۱۰ نفر تست مثبت کرونا داشته است و مقامات بهداشتی کره جنوبی اکنون در حال بررسی ارتباط احتمالی این بیمارستان با کلیسای عیسوی شینچونجی هستند؛ چون بسیاری از اعضای این کلیسا بارها برای شرکت در مراسم ختم برادر موسس کلیسا به بیمارستان مزبور رفته‌اند.

کلیسای عیسوی شینچونجی پس از گزارش موارد ابتلای اعضای این کلیسا تمام مراسم عبادی عمومی خود را در همه ۷۴ عبادتگاه خود در سراسر کره جنوبی تعطیل کرده و به پیروان خود توصیه کرده آیین‌های عبادی این کلیسا را از طریق شبکه "یوتیوب" دنبال کنند.

کره جنوبی پس از چین دومین کشور از لحاظ ابتلا به ویروس کروناست که آمار مبتلایان و تلفات ویروس لحظه به لحظه افزایش می‌یابد. آخرین آمارها حاکی از ابتلای بیش از ۸۰۰ نفر در این کشور است اما مقامات بهداشتی معتقدند آمار واقعی مبتلایان چند هزار نفر است.

کرونا در جهان؛ تعداد جان‌باختگان در ایتالیا به ۷ نفر رسید

تعداد کشته‌های کرونا در سراسر جهان به بیش از دو هزار و هفتصد نفر رسید.

تا بامداد روز سه‌شنبه ۲۵ فوریه، بیش از ۲۶۶۳ نفر در چین بر اثر ویروس مهلک و کشنده کرونا جان خود را از دست دادند.

چین

تازه‌ترین گزارش‌ها از مرکز اصلی کرونا یعنی چین از آلوده شدن بیش از ۷۷ هزار و ۶۵۹ نفر به «کووید-۱۹» حکایت دارد. این در حالیست که با افزودن ۷۷ کشته جدید، تعداد جان‌باختگان در اثر ویروس کرونا در چین به ۲ هزار و ۶۶۳ نفر رسیده است.

همچنین روز دوشنبه گزارش‌هایی در خصوص کاهش محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها در شهر ووهان چین منتشر شده بود و برخی از افرادی که می‌خواستند این شهر را ترک کنند، تحت شرایطی توانستند از شهر خارج شوند. اما پس از چند ساعت، مسئولان محلی نظر پیشین خود را تغییر دادند و خواستار کنترل دقیق مسیرهای خروج در این شهر شدند.

در هنگ کنگ هم مدارس همچنان تا بعد از تعطیلات عید پاک تعطیل خواهد بود. قرار بود مدارس از ۱۶ مارس بازگشایی شود، اما با تصمیم مقام‌های محلی این موضوع تا ۱۲ آوریل به تعویق افتاد و کلاس‌های درس تا آن زمان برگزار نخواهد شد.

ایتالیا

اصلی‌ترین مرکز کرونا در اروپا هم همچنان وضعیت نگران‌کننده‌ای دارد. بر اساس آخرین آمار تا بامداد روز سه‌شنبه ۲۵ فوریه، ۷ نفر در ایتالیا جان خود را بر اثر کووید-۱۹ از دست داده‌اند. تمام کشته‌شدگان در ایتالیا اهل استان لمباردی و ونتو در نیمه شمالی این کشور هستند.

در استان لمباردی که اصلی‌ترین مرکز این ویروس در ایتالیا به شمار می‌رود از ۱۶۳ مورد ابتلا به کرونا، ۶ نفر جان باخته‌اند. میلان مرکز این استان است.

در استان ونتو که ونیز مرکز آن است هم ۲۶ مورد آلودگی به کووید-۱۹ گزارش شده، یک نفر جان خود را از دست داده است. همچنین ۱۸ نفر هم در استان امیلیانا رومانا به مرکزیت شهر بولونیا دچار این ویروس شده‌اند که البته تاکنون تلفاتی به همراه نداشته است.

کره جنوبی

سئول اعلام کرده است از اعضای یک فرقه مسیحی در این کشور که مشکوک به ویروس کرونا هستند آزمایش می‌گیرد. قرار است مقام‌های وزارت بهداشت کره جنوبی از ۲۰۰ هزار نفر نفر از اعضای این گروه مذهبی که گمان می‌رود مرکز شیوع کرونا در میان آنها باشد آزمایش‌های لازم را انجام دهد.

بر اساس آخرین آمار تا بامداد روز سه‌شنبه ۸۹۳ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده‌اند و ۹ نفر هم جان خود را از دست داده‌اند.

فرانسه

فرانسه از جمله کشورهایی بود که توانست در دور نخست شیوع کرونا، اوضاع را کنترل کند. در این کشور ۱۲ نفر به این ویروس مبتلا شدند اما ۱۱ نفر بعد از سپری کردن دوره درمان و قرنطینه، بهبود یافتند و تنها یک نفر جان خود را از دست داد.

با این وجود مسئولان دولت فرانسه اعلام کردند کسانی که اخیرا به مناطقی چون چین، کره جنوبی، سنگاپور، ماکائو و همچنین دو استان (ونتو و لمباردی) ایتالیا سفر کرده‌اند برای ۱۴ روز به مدرسه نیایند و در خانه خود را قرنطینه کنند.

این توصیه‌ ایمنی کودکان مهد کودک تا دانش‌آموزان دبیرستانی را شامل می‌شود.

از سوی دیگر وزارت بهداشت فرانسه احتمال فراگیر شدن کرونا در آینده را در این کشور رد نکرده است. همچنین مسئولان فرانسوی از ذخیره ۶۰ میلیون ماسک برای شرایط مورد نیاز خبر داده‌اند. ضمن اینکه چهار کارخانه اصلی تولید ماسک در این کشور به صورت ۲۴ ساعته در حال فعالیت و تولید هستند.

همچنین دولت فرانسه طی توصیه‌های ایمنی اعلام کرده است افرادی که اخیرا به مناطق پرریسک کرونا سفر کرده‌اند تا حد امکان برای ۱۴ روز از خانه خارج نشوند و در موارد ضرورت خروج از خانه توصیه‌های ایمنی را رعایت کنند و از دست دادن با افراد دیگر و همچنین تعامل با سالمندان، زنان باردار و کودکان خودداری کنند. در بخش دیگری از این توصیه‌نامه آمده است افرادی که اخیرا به این مناطق سفر کرده‌اند در صورت امکان دورکاری کنند و کارهای خود را از منزل پیگیری نمایند.

مبتلایان به «کرونا» در تایلند به ۳۷ نفر رسیدند

تایلند از دو مورد جدید ابتلا به ویروس «کرونا» در این کشور خبر داد.

به گزارش ایلنا  تایلند از دو مورد جدید ابتلا به ویروس «کرونا» در این کشور خبر داد. این خبر را یک مقام ارشد سلامت این کشور خبر داد. بدین ترتیب، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۳۷ تن رسیده است.این مقام ارشد در نشستی خبری گفت که هر دو مورد جدید اهل تایلند هستند.از دو مورد جدید،‌ یک نفر زنی ۳۱ ساله است که سابقه سفر به چین داشته است. نفر دوم نیز فردی ۲۹ ساله بوده که راننده گردشگران چینی است.»

  • 10
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش