فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از کاهش ۳۲ درصدی آمار مرگ و میر بیماران کرونایی در تهران خبر داد.
به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در یک گفت و گوی تلویزیونی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶۵ بیماران در بخشهای عادی بیمارستانهای استان تهران بستری شدند که نسبت به روز گذشته ۱.۵ درصد کاهش داشته است و ۶۱ بیمار نیز در بخشهای ویژه بستری شدند که تفاوت آماری چشمگیری با روز گذشته نداشته است.
وی با بیان این که ۲۹۲ بیمار از مجموع بیمارستان های تهران ترخیص شده اند از کاهش ۳۲ درصدی آمار مرگ و میر بیماران کرونایی نسبت به روز گذشته خبر داد.
زالی کاهش نسبی و با شیب ملایم آمارها در روزهای اخیر را نتیجه رفتار مناسب شهروندان تهرانی ذکر کرد که با رعایت اصول بهداشت فردی، توجه به پروتکل های بهداشتی و به ویژه حضور کمتر افراد پرخطر، مسن و یا دارای بیماری های زمینه ای در سطح شهر باعث حصول این نتیجه شدند و با استمرار چنین رفتاری می توانند نقش ارزنده و پررنگی در حفظ وضعیت موجود داشته باشند.
وی برای دستیابی به نتایج مطلوب تر، استمرار سیر نزولی آمار و جلوگیری از بروز تغییرات افزایش در آمارها رعایت مواردی که باعث تقلیل شیوع بیماری و آمار بیماران بستری می شود را از سوی مردم و شهروندان لازم برشمرد.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به این که نگرانی ها هنوز پابرجاست و هیچ شواهد علمی و متقنی مبنی بر تضعیف ویروس کرونا وجود ندارد گفت: رفتار تهاجمی ویروس کما فی سابق وجود دارد و نمی توان در آن تغییری ایجاد کرد.
زالی رعایت بهداشت فردی و در منزل ماندن افراد پرخطر را دو عامل اصلی در تقلیل آمارها روزهای اخیر ذکر کرد و افزود: مهمترین نگرانی ما این است که در روزهای آینده افراد پرخطر مانند افراد مسن و دارای بیماریهای زمینه ای به درون بافت شهری برگردند و این اتفاق ممکن است میزان مراجعان به بخشهای بیمارستانی را افزایش دهد.
وی مهمترین مسئله و آسیب خطرناک در اپیدمی ها را تسامح نسبت به بیماری دانست و این که تصور کنیم بیماری کنترل شده است و افزود: می دانیم که مردم از این محدودیت ها خسته شده اند اما باید بدانند که حفظ جان و سلامتی خود و فرزندانشان در گروی عمل به این محدودیت ها و پروتکل های بهداشتی است
براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در خاتمه خاطرنشان کرد: گرچه آمار با یک شیب ملایم رو به تنزل است اما مهمترین موضوع در حفظ شرایط موجود و رسیدن به نقطه مطلوب؛ رعایت قطعی بهداشت فردی، توجه به پروتکل های بهداشتی و به خصوص اجتناب از ترددهای غیرضروری است.
***
نمکی: نگران پیکهای جدید بیماری کرونا هستیم/ از مردم میخواهیم به سفر نروند
سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه تماس با وزرای بهداشت کشورهای قطر، عراق، عمان و کویت اظهار کرد: تماس تلفنی با پنج کشور عرب زمان دوست، همسایه و غیرهمسایه یمن، قطر، امارات، کویت و عمان داشتم و درباره کووید ۱۹ صحبت کردیم و گزارشهایی درباره وضعیت کرونا در کشورها داده شد، من هم گزارشهای دادم و افتخارات ارزنده جمهوری اسلامی در مدیریت بیماری کرونا به اطلاع این کشورها رسید.
از سرگیری روابط تجاری با کشورهای همسایه پس از شیوع کرونا
او ادامه داد: از کشور قطر به دلیل همکاری برای ارسال تجهیزات و ماسک در طول مقابله با کرونا به ایران تشکر ویژه کردیم و برای کمکهای فنی و تخصصی در زمینه مدیریت بیماری کرونا و به اشتراک گذاشتن نتایج پروژههای علمی اعلام آمادگی و ابراز تمایل کردیم که علاقهمند هستیم تا در سایه پروتکلهای بهداشتی و اعمال آنها در مرزها با کشور عمان، قطر و عراق روابط تجاری بهتری داشته باشیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: امروز در هیات دولت اعلام کردم که در مبارزه با کرونا با کمک مردم و دستگاهها بسیار موفق بودیم، اما بزرگترین نگرانی ما این است به دلیل رعایت نشدن فاصله گذاری اجتماعی و پروتکلها گرفتار پیکهای جدید باشیم و در استان خوزستان و برخی استانها افزایش موارد ابتلا به دلیل عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی است.
بیش از ۹۰ درصد جمعیت برخی مناطق به کرونا مبتلا نشده اند
نمکی اظهار کرد: باید توجه داشت، سفرهای جدید به معنی ابتلای جدید به کروناست، در بسیاری از مناطق بیش از ۹۰ درصد جمعیت به کرونا مبتلا نشده اند و اگر اتفاق جدید رخ دهد، رفتارها باعث خیز جدید بیماری می شود و مهار آن برای ما و همکارانم سخت و نفس گیر خواهد بود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: کسانی که برای خوشگذرانی به سفر میروند، مدت طولانی گرفتار بیماری خواهند بود و باید توجه داشت که تعداد قابل توجهی از مبتلایان به کرونا را از دست دادیم و درخواست داریم مردم به سفر نروند و به استانهای قرمز سفر نکنند و از استانهای قرمز به سایر مناطق به سفر نروند.
خیال بیهوده از بین رفتن کرونا با گرما
نمکی تصریح کرد: اینکه با گرم شدن هوا بیماری کرونا مهار خواهد شد، خیال بیهودهای است و استانهای گرمسیر کشور گرفتار بیماری هستند و از هموطنان میخواهیم با ما همراهی کنند و سفر نروند تا شاهد وضع مطلوب تری تا پایان خرداد باشیم.
- 19
- 6