جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۲۳:۵۰ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۱۷۵۵
حوزه بهداشت و رفاه

کرونا تمام تخت های بیمارستان توحید سنندج را به خود اختصاص داد

خراسان جنوبی وارد مرحله جدید اپیدمی کرونا شد/ کرمان رنگ قرمز به خود گرفته است

شیوع کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: وارد مرحله جدید اپیدمی کرونا در استان خراسان جنوبی شده‌ایم و همه مردم باید پروتکل‌ها و نکات بهداشتی را رعایت کنند.

کامبیز مهدی‌زاده شامگاه پنجشنبه درباره آخرین وضعیت بیماری کووید ۱۹ در استان خراسان جنوبی اظهار داشت: با توجه به روند مبتلایان به ویروس کرونا طی ۱۰ روز گذشته متاسفانه به نظر می‌رسد که وارد مرحله چهارم یا پیک چهارم اپیدمی در استان شدیم و می‌طلبد همه هم‌استانی‌ها پروتکل‌ها و ضوابط را هم در محل کار، هم محل زندگی و هرجا که حضور دارند، رعایت کنند.

وی افزود: نکته مهمی که وجود دارد براساس بررسی‌هایی که اخیرا انجام شده بیش از ۶۰ درصد موارد ابتلا و انتقال کرونا در منزل صورت می‌گیرد بنابراین لازم است دقت بیشتری در این محل انجام شود بخصوص افرادی که بیماری را دارند و تشخیص داده شده است حتما قرنطینه خانگی را به طور دقیق رعایت کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: اگر این افراد مجبور به حضور در اجتماعات و جایی هستند که تراکم جمعیت وجود دارد، حتما از ماسک و دستکش استفاده کنند و فاصله یک تا ۲ متر با دیگران رعایت شود.

وی بیان کرد: باید به هم تذکر دهیم شاید باعث شود افرادی که کمتر نکات بهداشتی را رعایت می‌کنند، این موارد را رعایت کنند و کمتر باعث انتقال بیماری به دیگران شوند.

مهدی‌زاده پیش از این گفته بود: از ابتدای شیوع همه‌گیری کرونا شاهد سه پیک بیماری در خراسان جنوبی بودیم که پیک نخست همزمان با کل کشور در پایان اسفند ۹۸ و اوایل فروردین ۹۹ اتفاق افتاد و ناشی از همه‌گیری عمومی در کشور بود.

وی اضافه کرد: پیک دوم در پایان دهه دوم فروردین با شیوع فعالیت اداری و بیرون آمدن مردم از منازل و کمتر شدن توصیه‌های در خانه ماندن، رخ داد و زمان پیک سوم نیز اواسط اردیبهشت امسال بود که با شروع کار کسبه و بیشتر شدن تماس مردم با یکدیگر اتفاق افتاد.

به گفته وی اکنون در شیوع یک پیک جدید هستیم که دلیل آن کمتر رعایت شدن فاصله‌های اجتماعی و همین طور افزایش شیوع  کرونا در استان‌های مجاور است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هم ۲۰ خرداد گفت: در راستای سیاست‌های کلان ستاد ملی مقابله با کرونا و تصمیمات خوبی که در ستاد استانی گرفته شد از دهه دوم فرورین امسال روند کاهشی ثابت را در موارد بستری کرونا در بیمارستان‌ها شاهد بودیم.

محمد دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: در این مدت حتی برخی روزها موارد مثبت کرونا در استان به صفر رسید اما از ۱۵ خرداد افزایش روند مثبت بیماران کرونایی در خراسان جنوبی آغاز شد.

وی گفت: هرچند موارد جدید شناسایی شده افراد سرپایی یا اطرافیان بیماران مثبت بدون علایم هستند که شناسایی شدند اما این موضوع نیز موارد بستری را افزایش و بعضا برای برخی افراد اتفاقات ناگواری رخ خواهد داد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: در حال حاضر برگزاری مراسم در تالارها ممنوع است اما براساس دستور ستاد ملی مقابله با کرونا شهروندان می‌توانند با ۵۰ درصد ظرفیت فقط در تالارها سرو غذا داشته باشند.

وی با بیان اینکه با علایم جدید کرونا مواجه شده‌ایم یادآور شد: علاوه بر علایم قبلی اکنون افراد مراجعه کننده دارای علایمی از قبیل درد بدن، درد شکمی و اسهال، اختلال بویایی و چشایی و حتی سکته مغزی هستند.

رعایت فاصله اجتماعی همچنان موثرترین روش پیشگیری از کرونا است و مهمترین اصل خودمراقبتی است که برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا باید تا مهار کامل ویروس جدی گرفته شود.

استان خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و براساس آخرین آمار شهرستان‌های بیرجند و نهبندان در وضعیت قرمز شیوع کرونا قرار گرفتند.

سیاستهایی که موجب طغیان کرونا در کرمان شد/گرما و افزایش کووید ۱۹

کرونا این روزها در حالی در کرمان طغیان کرده که با گذری کوتاه در شهر می‌توان به دلایل شیوع بی‌سابقه کروناویروس در این استان در اوج افزایش دمای هوا پی برد.

شیوع کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

در حالی کرمان در روزهای ابتدایی شیوع کرونا در کشور جزو استان‌هایی بود که کمترین شیوع را شاهد بود و به همین دلیل هم توجه بسیاری را به خود جلب کرده بود که در روزهای اخیر این استان آمار جهشی را در خصوص شیوع کرونا تجربه می‌کند و از انتهای جدول جدا شده است.

کرمان رنگ قرمز به خود گرفته است

در اقدامی عجیب در حالی که هر روز دانشگاه علوم پزشکی کرمان ساعت ۱۵ آمار ابتلاء را در استان منتشر می‌کرد و همین امر نوعی هشدار به مردم بود امروز با ادامه روند افزایش تعداد بیماران اما دانشگاه علوم پزشکی کرمان از انتشار آخرین آمار خودداری کرده است. طبق شواهد اعلام همین آمار و شفایت موجب می‌شد حداقل بخشی از جامعه فاصله گذاری اجتماعی را با جدیدت بیشتر اجرا کنند.

اما طبق اعلام وزارت بهداشت کرمان جزو استان‌های در مرحله هشدار و یا قرمز قرار گرفته است، این در حالیست که دیروز کرمان آمار خیره کننده ۲۲۶ نفر را ثبت کرد. همچنین مناطق گرمسیر کرمان کانون اصلی شیوع کرونا محسوب می‌شود و محدودیت‌هایی برای رفت و آمد شهرستان‌های جنوبی کرمان به هرمزگان و سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده است.

این در حالیست که شهرستان‌های هم مرز خراسان جنوبی، هرمزگان و سیستان و بلوچستان با کرمان قرمز هستند و استان فارس و یزد نیز بر تعداد بیمارانشان افزوده شده است.

در صحبت‌های مسئولان توپ در زمین مردم انداخته می‌شود و روندهای زندگی اجتماعی پس از برداشتن محدودیت‌های کرونایی به گونه‌ای پیش می‌رود که مردم در معرض شیوع قرار می‌گیرند.

وقتی این روزها به خیابان‌های کرمان قدم می زنید بیشترین میزان جمعیت را می‌توانید در پارک‌ها، فروشگاه‌ها و مکان‌های عمومی مشاهده کنید و تمامی محدودیت‌های قانونی برای حضور مردم در بوستان‌ها و اکثر مراکز فرهنگی و اجتماعی برداشته شده است.

خبری از درخانه ماندن نیست / ‏‬ حضور بیماران استان‌های مختلف در کرمان

از سوی دیگر خبری از شعار در خانه بمانیم نیست، عبور و مرور در ادارات دولتی بالاست و مراکز پزشکی کرمان که به عنوان قطب درمانی جنوب شرق محسوب می‌شود مملو از بیماران است و روبروی این مراکز پزشکی می‌توان به وضوح پلاک خودروهای متعلق به سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خراسان جنوبی و یزد را مشاهده کرد.

سیستم حمل و نقل بین شهری از جمله اتوبوس‌ها، قطار و خطوط هوایی پر رونق تر از همیشه در حال فعالیت هستند.

افزایش مأموریت‌های غیرضروری اداری بین استان‌ها

در کمال تعجب رفت و آمد کارمندان دولت در قالب مأموریت‌های غیر ضروری اداری نیز ادامه دارد، قطارهای کرمان - تهران و خصوص هوایی در این مسیر پذیرای کارمندانی هستند که در بسیاری موارد به صورت غیر ضروری در حال رفت و آمد هستند.

خبری از نظارت بر طرح فاصله اجتماعی نیست

در حالی که قرار بود نظارت‌های خاص در راستای رعایت فاصله هوشمند اجتماعی در ادارات و اصناف انجام شود اما عملاً در اکثر ادارات دولتی هم کارمندان و مراجعه کننده ها اصول فاصله اجتماعی را رعایت نمی‌کنند و دیگر خبری از ماسک زدن و دست کش پوشیدن نیست.

حضور مردم در برخی از مراکز مثل تعویض پلاک، آزمایشگاه‌های سطح شهر، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، ادارات روز افزون است و امتحانات هم در برخی از مقاطع به صورت حضوری برگزار می‌شود.

آخرین اظهار نظر سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی دیروز اعلام شد؛ این آمار نشان می‌داد که کرمان با یک جهش ناگهانی در خصوص تعداد بیماران مواجه شده است، پیش از این حداکثر آمار ابتلاء روزانه در کرمان ۶۰ نفر بود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان شمار موارد مثبت مبتلا به کووید ۱۹ در استان کرمان را ۲۲۶ مورد از میان ۶۴۰ نمونه تست ارسالی به آزمایشگاه‌های استان اعلام کرد و گفت: تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ در استان کرمان به ۲۹۴۹ نفر رسید.

مهدی شفیعی افزود: موارد مثبت ۲۴ ساعت گذشته ۳۵ مورد آن مربوط به افراد بستری در بیمارستان‌ها، ۵۹ مورد بیماران سرپایی، ۲ مورد پرسنل و ۱۳۰ مورد اطرافیان بیماران می‌شود.

وی گفت: بنابراین بیشترین تعداد موارد مثبت در ۲۴ ساعت گذشته مربوط به شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان با ۸۱ مورد، دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با ۶۴ مورد و دانشکده علوم پزشکی سیرجان ۴۴ مورد است.

۹۴ نفر در کرمان فوت کردند

شفیعی بیان کرد: موارد مثبت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با ۲۸ مورد و دانشگاه علوم پزشکی بم با ۹ مورد در ۲۴ ساعت گذشته ثبت شده است ۹۰ نفر از مبتلایان زن و ۱۳۶ نفر مرد هستند.

وی افزود: از مجموع تعداد ۲۹۴۹ مبتلایان به کووید ۱۹ در استان کرمان تعداد ۹۲۴ نفر آنها بستری و ۲۰۲۵ نفر سرپایی و اطرافیان بیمار هستند. همچنین در مجموع در آخرین آمار تعداد افراد فوت شده طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۹۴ نفر بوده است.

حالا مردم کرمان شاهد هستند مراکز جمعیتی یکی پس از دیگری باز می‌شوند و زندگی مردم به روال قبل باز می‌گردد.

مردم با برداشته شدن محدودیت‌ها وارد فاز انکار شده‌اند

یک جامعه شناس در گفتگو با مهر می‌گوید: مساله کرونا تعاملات اجتماعی را تغییر داده است، در واقع جامعه شناسان تاکنون با چنین شرایطی مواجه نبودند و نیاز داریم مطالعات جدید رفتار اجتماعی در خصوص رفتارهای بشری در شرایط شیوع جهانی اپیدمی انجام شود.

محمد دادگرزاده می‌گوید: مردم دنبال الگو می‌گردند و رفتارهای خود را در جامعه تقلید می‌کنند و بهترین الگو نیز مراجع تصمیم گیری هستند در واقع مردم زمانی دیدند که بسیاری از محدودیت‌ها رفع شده است تصور کرده‌اند که دیگر تهدیدی وجود ندارد.

وی افزود: از طرفی مردم هنوز افرادی را که گرفتار این بیماری شده‌اند در پیرامون خود ندیده‌اند و به همین دلیل با گذر زمان تصور می‌کنند خطر بیماری آنگونه که بیان می‌شود نیست و خطر دقیقاً در همین جا شروع می‌شود.

مردم هشدارهای سازمان بهداشت جهانی را جدی بگیرد

این جامعه شناس ادامه داد: مردم باید هشداری‌های سازمان بهداشت جهانی را جدی بگیرند اما گذر زمان و طولانی شدن ماندن مردم در خانه‌ها باعث شده سطح تحمل مردم برای در خانه ماندن کاسته شود و به همین دلیل بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند تصور کنند خطری وجود ندارد.

وی افزود: متأسفانه سطح هشدارها به مردم نیز کاسته شده است و مردم چون الگو برداری خود را از دستگاه‌های سیاست گذار می‌گیرند تحت تأثیر قرار گرفته‌اند.

عدم استفاده از ماسک نشانه انکار اجتماعی خطر است

وی عدم استفاده مردم از ماسک را نیز به دلیل نوعی انکار در جامعه دانست و گفت: مردم ترجیح می‌دهند تصور کنند دیگر مشکلی وجود ندارد و فرضیه افزایش دما و توقف بیماری صحیح است.

تمایل جامعه برای انکار بیماری از یک سو و برداشتن بی رویه محدودیت‌ها و رفتارهای اجتماعی موجب شده تعاملات مردمی افزایش یابد و درصد شیوع بیماری نیز همزمان بیشتر شود.

نقش مراسم‌های عروسی و عزا در شیوع کرونا

علی زمانی، پزشک عمومی که در جنوب کرمان فعال است نیز در گفتگو با مهر می‌گوید: اینکه جلوی انتشار آمار گرفته شود به هیچ عنوان تصمیم مطلوبی نیست زیرا تنها عاملی که موجب هوشیار شدن مردم بود همین آمار روزانه است.

وی افزود: در جنوب کرمان همزمان با گرم شدن هوا و افزایش استفاده از دستگاه‌های سرمایشی شاهد شیوع کرونا در شهرستان‌هایی هستیم که پیش از این سفید بودند و یا هیچ موردی از بیماری گزارش نمی‌شد.

زمانی گفت: برگزاری مراسم‌های عروسی و عزا در جنوب کرمان که گاه در روستاها انجام می‌شود و میهمانانی از استان‌های مجاور از جمله هرمزگان داشتند باعث شیوع کرونا در جنوب کرمان شد.

وی گفت: گرمای هوا در جنوب کرمان این روزها به بالای ۵۰ درجه می‌رسد و کولرهای آبی و پنکه جوابگو نیست به همین دلیل مردم به سمت استفاده از کولرهای گازی و اسپیلت گرایش پیدا کرده‌اند.

وی ادامه داد: همین امر موجب می‌شود مردم در یک اتاق کوچک جمع شوند و اگر یک نفر بیمار باشد به دلیل چرخ هوا توسط سیستم‌های سرمایشی سایرین هم گرفتار ویروس می‌شوند.

ارتباط چهره به چهره عامل اصلی شیوع

این پزشک همچنان گفت: استفاده از ماسک در گرمای هوا تنفس را بسیار مشکل کرده است به همین دلیل کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد، قبلاً تصور می‌شد سطوح عامل شیوع بیماری هستند در واقع اما گرم شدن هوا نشان داد برخورد با فرد بیمار نقش بسیار مهم‌تری دارد، در واقع ویروس به سادگی از بدن فرد بیمار به بدن فرد دیگر منتقل می‌شود و سطوح تأثیر کمتری در انتقال بیماری دارد.

وی از مردم خواست استفاده از ماسک را جدی بگیرند چون در هشدار اخیر سازمان بهداشت جهانی استفاده از ماسک را ضروری دانسته است.

آمار نرم افزار ماسک

در حالی که مسئولان گمان می‌کنند عدم اعلام تعداد بیماران می‌تواند حساسیت مردم را کاهش دهد اما حذف این تنها عامل هوشیاری مردم می‌تواند گام دیگری در راستای انکار اجتماعی کرونا در فصل تابستان توسط مردمی باشد که ویروس در بین آنها در حال شیوع است.

اما هنوز یک مرجع آماری میزان شیوع نشان می‌دهد طبق اعلام نرم افزار ماسک در ۲۴ ساعت گذشته در کرمان ۲۴۶ نفر بیمار جدید شناسایی شده‌اند.

کرونا تمام تخت های بیمارستان توحید سنندج را به خود اختصاص داد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان از اختصاص کامل بیمارستان توحید سنندج به بیماران مبتلا به کرونا خبر داد و گفت: تمام بیماران بستری در بخش‌های بیمارستان توحید به‌غیراز بخش دیالیز و شیمی‌درمانی به بیمارستان کوثر منتقل‌شده‌اند تا آمادگی لازم برای پذیرش بیماران جدید کرونایی در این بیمارستان فراهم شود.

فرزین رضاعی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: با توجه به دستور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر تغییر فرمت ارسال آمار کرونا، تا زمان ابلاغ فرمت جدید نحوه اطلاع‌رسانی ارسال نخواهد شد.

وی افزود: بر اساس آخرین آمار در سطح بیمارستان‌های استان کردستان ۳۴۹ بیمار کرونایی بستری هستند که ۲۲۵ نفر از آن در بیمارستان توحید سنندج پذیرش‌شده‌اند درواقع این آمار در طور روز در حال تغییر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، بیان کرد: بیشترین آمار بیماران کرونا در شهرستان سنندج با ۲۲۵ بیمار، سقز ۲۷، مریوان ۲۰، بیجار ۹، بانه ۱۷، کامیاران ۱۰ و دیواندره ۷ بیمار در بیمارستان ها بستری هستند.

رضاعی با اشاره به اینکه روز گذشته چهار مورد جدید بیمار کرونایی فوت شدند و تاکنون در استان ۱۸۱ نفر جان خود را ازدست‌داده‌اند، عنوان کرد: با توجه به حجم زیاد بیماران کرونایی بستری‌شده در روزهای آینده متأسفانه شاهد فوت برخی از این افراد خواهیم بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، گفت: کادر درمان به‌خصوص در بیمارستان سنندج شبانه‌روز تمام تلاش خود را خواهند کرد که آسیب را به حداقل برسانند اما مردم باید بدانند که با افزایش بیماران کرونایی و رعایت نکردن تحمل همکاران ما در بیمارستان‌ها کم می‌شود.

رضاعی  ذکر کرد: به دلیل اینکه تمام تخت‌های بیمارستان توحید با پذیرش بیماران کرونایی تکمیل‌شده شماری از بیماران به بیمارستان بعثت به‌عنوان پشتیبان دوم منتقل‌شده‌اند و همچنین بیمارستان کوثر به‌عنوان پشتیبان سوم در حال آماده‌سازی است.

وی از اختصاص کامل بیمارستان توحید سنندج به بیماران مبتلابه کرونا خبر داد و بیان کرد: تمام بیماران بستری در بخش‌های بیمارستان توحید به‌غیراز بخش دیالیز و شیمی‌درمانی به بیمارستان کوثر منتقل‌شده‌اند تا آمادگی لازم برای پذیرش بیماران جدید کرونایی در این بیمارستان فراهم شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، از مردم استان گله‌مندی کرد و خواستار عدم برگزاری مراسم عزا و عروسی شد و گفت: ما نگران کارکنان و کادر درمان در بیمارستان‌های هستیم.

رضاعی در پایان سخنان خود، رعایت استفاده از ماسک، فاصله اجتماعی و عدم شرکت در مراسم‌ها را خطاب به مردم استان بیان کرد.

  • 10
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش