سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۰۸ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۱۹۰۶
حوزه بهداشت و رفاه

۲ کودک مبتلا به کرونا در تربت‌جام جان باختند/ اوج‌گیری دوباره کرونا در گلستان

ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
۲ کودک مبتلا به کرونا فوت شدند.

رییس دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام گفت: طی سه روز گذشته ۲ کودک مبتلا به کرونا در مراکز درمانی این شهرستان جان خود را از دست دادند.

دکتر محمدرضا افکار روز شنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: میزان شیوع و بستری بیماران مبتلا به این ویروس در این شهرستان طی چند روز اخیر گسترش یافته که نگران کننده است.

وی ادامه داد: بیماران مراجعه کننده به مراکز درمانی تربت‌جام بیشتر دارای علائمی همچون دل پیچه، سرگیجه، دل درد، اسهال و استفراغ هستند که در این مراکز بستری می‌شوند.

رییس دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام، عفونت سیستم بدن، تنگی نفس، تشنج ناشی از تب و اختلالات قلبی را از مهمترین علل فوت کودکان مبتلا به ویروس کرونا اعلام کرد.

وی گفت: مردم با استفاده از ماسک، شستن مکرر دست‌ها، عدم حضور در تجمعات و اماکن شلوغ و عدم تماس با افرادی که سرفه و عطسه می‌کنند، سرایت این ویروس را به حداقل برسانند.

اوج‌گیری دوباره کرونا در گلستان؛ وضعیت « بندرگز» قرمز و بقیه شهرها زرد شد

با افزایش دما و تصور ضعیف شدن ویروس کرونا در هوای گرم، بسیاری از شهروندان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و حتی زدن ماسک را کنار گذاشتند که منجر به اوج‌گیری دوباره کرونا در استان گلستان شده است.

به گزارش تسنیم، وضعیت تردد و فعالیت روزانه در شهرها نشان می‌دهد که کرونا برای بسیاری از شهروندان عادی شده است. آمارهای وزارت بهداشت گویای این است که فقط ۲۰ درصد مردم در خردادماه توصیه‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی را برای مقابله با کرونا جدی گرفته و رعایت کرده‌اند.

متأسفانه عواقب این عادی انگاری این روزها در افزایش تعداد بیماران مبتلا و جان‌باختگان خود را نشان می‌دهد. بسیاری از شهروندان به اشتباه تصور می‌کنند با افزایش دمای هوا، ویروس کرونا ضعیف شده است اما وضعیت بیمارستان‌ها به گونه‌ای دیگر است.

از اواسط خردادماه و تعطیلات و انجام سفرها، روند بیماری در استان صعودی شد و کار به جایی رسید که شاهد اوج گیری دوباره بیماری در غرب و شرق استان هستیم.

وضعیت برخی شهرها قرمز و تمام شهرهای سفید استان به وضعیت زرد رسیده‌اند.

عبدالرضا فاضل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در این باره گفته که عدم رعایت پروتکل‌ها و توصیه‌های بهداشتی سبب شده تا شاهد پیک دوباره بیماری در استان باشیم.

به گفته وی شهرستان بندرگز به وضعیت قرمز درآمده و تمام شهرهای سفید استان نیز در حال حاضر وضعیت زرد دارند.

حسین احمدی، فرماندار بندرگز هم با بیان اینکه وضعیت این شهرستان از نظر افزایش آمار مبتلایان به بیماری کرونا نگران‌کننده است از مردم خواست توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند.

ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

وی گفت: وضعیت شیوع کرونا در شهرستان بندرگز بعد از مدتی که روند نزولی داشت مجدد خطر اوج‌گیری آن با ۲ رقمی شدن آمار مبتلایان در چند روز گذشته جدی شد که در صورت بی‌توجهی به هشدارها و رعایت نکات بهداشتی زنگ خطر محسوب می‌شود. در صورتی که رعایت نکات بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی توسط مردم صورت نگیرد مجدد به وضعیت قبلی بازخواهیم گشت.

فرماندار بندرگز از مردم خواست فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کرده و حتما در مکان‌های عمومی از ماسک استفاده کنند.

اوضاع در گنبدکاووس نیز چندان مطلوب نیست و در جلسه اضطراری ستاد مقابله با کرونا محدودیت‌های جدیدی در این شهرستان به تصویب رسیده است.

براساس تصمیم این ستاد جمعه بازار گنبدکاووس که در دوم خرداد و با کاهش روند شیوع کرونا فعالیت خود را بعد از ۳ ماه وقفه آغاز کرده بود با افزایش نگرانی مسئولان این شهر از همه‌گیری دوباره این بیماری بار دیگر تعطیل شد.

همچنین ورود و خروج خودروی افراد غیر ساکن به دریاچه مصنوعی و پارک الغدیر و برپایی چادرهای عزا نیز به مدت ۲ هفته ممنوع در این شهرستان ممنوع شده است.

عبدالقدیر کریمی، فرماندار ویژه گنبدکاووس هم با اشاره به مشاهده مواردی از تخلف در رابطه با برگزاری مراسم عروسی در تالارها، خواستار برخورد نیروی انتظامی با تالارها و سالن‌های پذیرایی متخلف شد.

عبدالرحیم پالیده، رئیس مرکز بهداشت گنبدکاووس هم گفت: با وجود ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری ‌اجتماعی، در یک هفته اخیر خودمراقبتی افراد کمتر شده و تجمعات برای شرکت در مراسم عزا و عروسی و حضور در تفرجگاه‌های شهرستان افزایش یافته است.

  • 15
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش