ستاد اطلاعرسانی فرماندهی مدیریت و کنترل بیماری کرونا در مازندران در اطلاعیه ای اعلام کرد: استان مازندران از تیر ماه با موج شدید شیوع بیماری مواجه شده است، به طوری که ۲۰ شهرستان در وضعیت قرمز و ۲ شهرستان در وضعیت هشدار قرار دارند.
براساس این اطلاعیه، موارد بستری و ابتلا به کرونا در این استان ظرف ۶ هفته گذشته بیش از ۴ برابر افزایش پیدا کرده و شیب صعودی وضعیت بستری و ابتلا به بیماری در این استان نگران کننده است بنابراین از هموطنان خواهشمندیم از هرگونه سفر غیرضروری به استان مازندران به طور جدی خودداری کنند.
ستاد اطلاعرسانی فرماندهی مدیریت و کنترل بیماری کرونا در مازندران از مردم خواسته برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا و کاهش بیماری همه از ماسک استفاده کنند و دستورالعملهای بهداشتی مانند شستن مکرر دستها و فاصلهگذاری اجتماعی رعایت شود.
۱۸۲۵ بیمار کرونایی در مازندران بستری هستند
شمار بیماران بستری شده کرونایی در بیمارستان های مازندران به هزار و ۸۲۵ نفر رسید.
به گزارش مهر، براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی مازندران طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۹۵ بیمار جدید شناسایی و ۳۲۹ بیمار نیز از بیمارستانهای تحت پوشش ترخیص شدند و شمار بیماران بستری شده به هزار و ۵۰۰ نفر رسید.
همچنین ۵۳ بیمار جدید نیز در بیمارستانهای تحت پوشش علوم پزشکی بابل بستری شدند و تعداد بیماران تحت مراقبت آن به ۳۲۵ نفر رسیده است.
واکسنهای اصلی کودکان را بخاطر کرونا عقب نیاندازید
مازندران معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از شهروندان خواست تا واکسیناسیون فرزندان خود را به دلیل ترس از ویروس کرونا، به تاخیر نیندازند و گفت: متاسفانه تداوم افت پوشش واکسیناسیون، سبب طغیان بیماریهایی چون سرخک و فلج اطفال در ماههای آینده میشود.
بر اساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، حامد روحانی زاده از افت پوشش واکسیناسیون در مازندران با توجه به دادههای ثبت شده در سامانه سیب خبر داد و اظهار کرد: خانوادهها واکسیناسیون فرزندان خود را به تاخیر نیندازند.
وی افزود: بر اساس اطلاعات مرکز بهداشت مازندران، آنالیز مجدد دادههای سامانه، همچنان نشان دهنده افت پوشش واکسیناسیون در شهرستانهای تحت پوشش است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران، تصریح کرد: این در حالی است که در شرایط پاندمی کرونا، واکسیناسیون از مهمترین خدمات اساسی بهداشتی است که از بیماریهای با قابلیت ایجاد اپیدمی مانند فلج اطفال یا سرخک جلوگیری میکند اما متاسفانه تداوم افت پوشش واکسیناسیون، سبب طغیان این بیماریها در ماههای آتی می شود.
روحانی زاده گفت: همه شهروندان دارای فرزند تازه متولد شده یا خردسال باید توجه کنند، به دلیل شیوع بیماری کرونا از تزریق واکسن فرزندان خود غافل نباشند و اطمینان داشته باشند تمهیدات لازم برای پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ به منظور تداوم ایمن سازی کودکان در مقابل بیماریها در واحدهای بهداشتی پیش بینی شده است.
وی در پایان اظهار کرد: خانواده ها با مراجعه به پایگاه های بهداشتی و مراکز خدمات جامع سلامت می توانند در اولین فرصت نسبت به واکسیناسیون به موقع و رفع تاخیر واکسیناسیون فرزندان خود اقدام کنند.
- 16
- 4