شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳
۱۱:۰۲ - ۱۱ مهر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۷۰۰۵۳۵
حوزه بهداشت و رفاه

مینو محرز: افرادی که در حال حاضر به کرونا مبتلا هستند، نباید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند

وضعیت حاد کرونایی در اصفهان و تهران/ یک متخصص: همه به کرونا مبتلا می‌شوند

وضعیت ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
مدیر درمانگاه اورژانس بیمارستان سینا گفت: همگان به کرونا مبتلا میشوند، ولی باید نکات را رعایت کرد تا کرونا را به شکل خفیف گذراند، چون بسياري از افراد در تاکسی، اتوبوس، مترو و... ان طور که باید نکات بهداشتی را رعایت نمی کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با توجه به روند افزایشی قربانیان کرونا در استان اظهار‌کرد: در هفته گذشته ۲۷۸ بیمار مبتلا به کرونا را از دست دادیم و به هر ترتیبی که شده باید کارخانه تولید بیماری کووید ۱۹ را در استان متوقف کنیم.

به گزارش تسنیم، بهروز کلیدری در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت کرونا (corona) در ۲۲ شهرستان استان اصفهان، گفت: با گذشت بیش از ۷ ماه از ورود ویروس منحوس کرونا در استان روزهای سختی را در اواخر اسفند و اوایل فروردین ماه سپری کردیم و به روزهایی رسیدیم که تعداد بیماران بستری به ۱۳۰۰ تا ۱۴۰۰ بیمار در روز می رسید.

او ادامه داد: با تمهیداتی که در آن زمان اندیشیده شد و قواعدی که هم استانی ها رعایت کردند، آن دوران سخت را در اردیبهشت پشت سر گذاشتیم و تعداد بیماران روند نزولی پیدا کرد ولی مجددا از اواخر خرداد تعداد بیماران بستری به شدت افزایش کرده و در شهریور ماه بیش از ۷۳۳۰ بیمار در بیمارستان ها بستری شدند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان این که در دو هفته اخیر آمار مبتلایان به بیش از یک هزار نفر افزایش یافته، اظهار‌کرد: روزانه بالغ بر ۳۰۰ بیمار نیاز به بستری پیدا می کنند.

در هفته اخیر ۲۷۸ بیمار کرونایی را در استان از دست دادیم

او اظهار کرد: از شهریور روند ابتلا بسیار افزایشی شد و از ۱۷۰۰ بیمار بستری در هفته به ۲۲۰۰ بیماری طی این هفته رسیدیم که روزانه بیش از ۳۰۰ بیمار در بیمارستان بستری می شوند.

کلیدری افزود: استان اصفهان از جمله استان های موفق در کنترل فوتی های ناشی از کرونا محسوب می شد و تا پایان تیرماه آمار فوتی های اصفهان نسبت به کشور پائین بود.

او با اشاره به تعداد فوتی های ناشی از کرونا در اصفهان، گفت: شرایط استان بگونه ای است که باید عزای عمومی اعلام کنیم و متأسفانه بنظر میرسد آمار فوتی ها روند صعودی دارد و ما شاهد از دست دادن تعداد بیشتری از هم استانی های خودمان در اثر ابتلا به کرونا خواهیم بود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: به هر ترتیبی که شده باید کارخانه تولید بیماری کووید ۱۹ را در استان متوقف کنیم که اگر نکنیم مرگ و میرها نسبت به دوره اول ۲ تا ۳ برابر افزایش پیدا می کند.

او ادامه داد: از زمان ورود کرونا در دنیا بالغ بر یک میلیون مرگ ناشی از کرونا را تجربه کردیم و احتمالا تا دی این عدد به ۲ تا ۳ میلیون نفر در صورت عدم قطع چرخه انتقال ویروس خواهد رسید.

وضعیت ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

کلیدری با بیان روند افزایشی بستری بیماران کرونا مثبت اظهار‌کرد: در روزهایی تعداد بیماران بستری بسیار زیاد شد ولی بعد سیر نزولی پیدا کرد هر چند این کاهش ابتلا طولی نکشید و از تیر ماه سیر صعودی موارد بستری تا حالا ادامه دارد.

تخت بیمارستانی و کادر درمانی برای بیش از ۲۵۰۰ بیمار کرونایی در استان وجود ندارد

او افزود: در حال حاضر ۱۵۰۰ بیمار کرونا مثبت در بیمارستان ها بستری هستند و روزانه بین ۳۰ تا ۴۰ بیمار به این تعداد اضافه می شود و به عبارتی هر هفته یک بیمارستان ۲۰۰ تختی را از چرخه فعالیت خارج می کنیم و به کرونا اختصاص می دهیم.

کلیدری اظهار کرد: ۷ هزار تخت بستری در استان وجود دارد و این به این معنا نیست که می توانیم همه این ۷ هزار تخت را به بیماران کرونا اختصاص بدهیم، چرا‌که بیماران اورژانسی وجود دارند که در صورت عدم دریافت خدمات جان خودشان را از دست می‌دهند و ظرفیتی که میتوان به خدمت به بیماران کرونایی اختصاص داد، حدود ۲ هزار تا ۲۵۰۰ بیمار در لحظه است و اگر تعداد بیش از این ظرفیت بشود نه تخت بستری و نه کادر درمان مناسب برای آن ها وجود خواهد داشت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به ابلاغ بستری بیماران کرونایی به بسياري از بیمارستان ها مبنی بر پذیرش اشخاص کرونا مثبت گفت: از هفته آینده بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان و دیگر بیمارستان های خصوصی و خیریه کم کم مجبور هستند که به بیماران کرونایی خدمات بدهند.

او ادامه داد: بیمارستان الزهرا به عنوان اصلی ترین سنگر بیماران از ابتدای شهریور وارد چرخه خدمت به بیماران کرونایی شد و اکنون تمام ظرفیت آن تکمیل شده و هیچ جای خالی در بیمارستان وجود ندارد و باز هم اعلام کردیم که بیمارستان چمران و فیض که دو بیمارستان تخصصی استان هستند، کادر درمانی خود را کامل به بیمارستان الزهرا اختصاص بدهند و در فضای موجود ۱۵۰ تخت بستری اضافه کردیم تا بیماران بیشتری پذیرش شوند ولی کادری که قرار است از این بیماران حمایت کنند به اندازه کافی نیست.

کلیدری گفت: ۹ درصد بیمارانی که در بیمارستان ها بستری شدند را از دست دادیم و درست است که این عدد متناسب با نرم جهانی است ولی باز هم قابل تامل است و بیمارانی را از دست می دهیم که غیر قابل باور است، نمی خواهیم مردم را نگران کنیم ولی شب گذشته در یکی از بیمارستان ها یک پدر ۵۳ ساله و فرزند ۲۴ ساله به فاصله ۲ ساعت در اثر ابتلا به کرونا از دست رفتند و واقعا این موضوع برای خانواده و جامعه بسیار دردآور است.

وضعیت ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

او با بیان این که از شنبه گذشته مجبور به ابلاغ عدم پذیرش بیماران به استثنای بیماران کرونایی، سرطانی و اورژانسی در بیمارستان ها شدیم، اظهار‌کرد: این خبر ناگواری است که ارائه خدمات به غیر از این ۳ دسته متوقف شود و ما می دانیم که بیماران مختلفی نیاز به خدمات بیمارستانی دارند که اگر خدمات نگیرند، قطعاً مرگ و میرهای ما در آن حوزه هم افزایش پیدا می کند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: بر اساس نظر سازمان بهداشت جهانی اگر در سال جاری نتوانیم کنترلی بر روی بیماری کووید ۱۹ داشته باشیم و تخت ها به همین ترتیب اشغال شود، آمار مرگ و میرها تا دیماه به ۳ میلیون نفر در دنیا برسد مرگ و میر ناشی از بیماری های غیر کرونایی به ۱۵ میلیون نفر خواهد رسید.

جهش های ویروس قدرت سرایت بیماری را افزایش داده است

او گفت: سن میانگین ابتلا و مرگ و میر یک دهه نسبت به موج اول کاهش داشته ولی از همه گروه سنی از کودک، نوجوان، جوان، میانسال و سالمند در بیمارستان ها بستری هستند و بنظر میرسد جهش هایی در ویروس اتفاق افتاده که قدرت سرایت ویروس را افزایش داده و کودکان، نوجوانان و جوانان تصور می کنند چون قوی هستند به کرونا مبتلا نمی شوند و همین مورد منجر به ابتلای بیشتر کرونا در جامعه می شود.

کلیدری ادامه داد: ویروس کرونا ۸۰ درصد افرادی را که مبتلا می کند علامتی در آن ها ایجاد نمی کند و در ۲۰ درصد باقی مانده علایمی ایجاد می کند که منجر به بستری و حدود یک تا دو درصد آن ها را به آی سی یو راهی می کند و طبق آمارهای جهانی ۸۰ تا ۹۰ درصد افرادی که تنفس مصنوعی می گیرند جان خود را از دست می دهند.

وضعیت ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

او با اشاره به جهش های ویروس و پرخطر شدن رفتار اجتماع به ویژه در یکی دو ماه گذشته، گفت: متأسفانه روند ابتلا و فوت بسیار زیاد شده و شهرستان هایی هستند که امکان آموزش غیرحضوری دانش آموزان نیست و ممکن است در این شهرستان ها دانش آموزان به عنوان ناقل بیماری یا فرد مبتلا به ویروس در جامعه حضور پیدا کنند.

***

۱۰۵ بیمارستان تهران درگیر کرونا هستند/شرایط خوب نیست

جلیل کوهپایه زاده، در ارتباط تصویری برنامه گفت وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، گفت: با توجه به اینکه در ۱۰ روز گذشته بیش از چهار هزار مراجعه به بیمارستان ها و همچنین بیش از ۱۰ هزار مراجعه به مراکز جامع سلامت ۱۶ ساعته داشتیم، نسبت به روزهای قبل تر، بستری ها بیشتر شده و قطعاً باید برای روزهای آتی تمهیدات را بیشتر کنیم و همچنین رعایت شیوه نامه های بهداشتی را در اولویت قرار دهیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار‌کرد: بهترین واکسن و روش، استفاده از دستورالعمل های بهداشتی است که شاید ما را دربرابر همه بیماری های حاد تنفسی از جمله کرونا، آنفلوانزا (Influenza) و سایر بیماری های تنفسی کمک کند.

کوهپایه زاده در مورد امکانات، دارو و کارکنان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: نزدیک به ۳۰ درصد تخت های مراقبت های ویژه و حدود ۲۵ درصد تخت های بستری در اختیار بیماران کرونایی است.

او ادامه داد: نزدیک به ۱۷۰ بیمارستان خصوصی و دولتی در تهران وجود دارد که ۱۰۵ بیمارستان درگیر بیماران کرونایی است.

وضعیت ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

کوهپایه زاده افزود: داروهایی که جزء پروتکل دارویی کشور مثل فاویپیراویر و رمدیسیور وجود دارند در اختیار بیمارستان های دولتی و خصوصی قرار گرفته است و از نظر دارو و تست های پی سی آر مشکلی نداریم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار‌کرد: ظرفیت ما برای ارائه خدمات به بیماران غیرکرونایی و کرونایی تقریبا در حال تکمیل است.

***

یک متخصص: همه به کرونا مبتلا میشوند 

برنا نوشت: پس از گذشت ۸ ماه از شیوع کرونا انگار این بیماری با زندگی ما عجین شده است. این مسأله باعث شده برخی افراد بی توجه به کرونا به فعالیت بپردازند. همین امر میتواند صدمات جبران ناپذیر را برای سلامت جامعه به دنبال داشته باشد.

کرونا برای بعضی بی اهمیت شده است/ علما اجتماعی به تشریح شرایط بپردازند

حسین کرمانپور، مدیر درمانگاه اورژانس بیمارستان سینا، درباره روند بیماران کرونایی در کشور اظهار‌کرد: در مقایسه با گذشته ویروس کرونا جهش یافته است، ولی این جهش در روند درمان تأثير ندارد، چون اگر غیر از این بود آمار مرگ ومیر فاجعه بار افزایش پیدا می کرد. انتقال ویروس کرونا به علت بی توجهی است.

مدیر درمانگاه اورژانس بیمارستان سینا گفت: مردم و مسوولان آن طور که باید فعالیت نمی کنند، مردم با ویروس کرونا کنار آمده و انگار بعضی کرونا برایشان بی اهمیت شده است.

او اظهار کرد: به باور بنده باید علمای اجتماعی به تشریح این قضیه بپردازند که چرا مردم به هشدارها توجه نمی کند، این مقوله به علم پزشکی مربوط نیست.

کرمانپور گفت: بیش از چند هزار نفر به کرونا مبتلا و دوباره بکار برگشتند. حال نوبت تحلیلگران اجتماعی است که به بررسی امور بپردازند.

وعده های بی تاثیرمدیر

درمانگاه اورژانس بیمارستان سینا در ادامه با اشاره به مشکلات کادر درمان اظهار کرد: کادر درمان با مشکلات عدیده روبرو هستند که یکی از آن ها افزایش فزاینده مبتلایان به کرونا است چون اگر روال بیماری رو به کاهش باشد عدم توجه به هشدارها کادر درمان فعالیت ها را بی اثر می کند.

وضعیت ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

او ادامه داد: این مقوله در روحیه و خدمات تاثیرگذار است. مردم باید بدانند که اگر یک پزشک یا پرستار فوت کند ۲۶ سال طول میکشد تا فردی جایگزین او شود.

این مقام مسوول با بیان این که شعارها برای کادر درمان، آزاردهنده است، گفت: مسئولان وعده وعید می‌دهند باید در این شرایط بگویند که ما قدردان کادر درمان هستیم، اما نمی توان کاری از پیش برد.

خانواده شهدای سلامت نیازمند توجه

مدیر درمانگاه اورژانس بیمارستان سینا با بیان این که بعضی از خانواده ها به دلیل کرونا سرپرست خانواده شان را از دست داده اند، گفت: بعضی از خانواده های شهدای سلامت به نان شب محتاج هستند. برای مثال در این خانواده ها اشخاص تا دیروز آبرومند زندگی می کردند اما هم اکنون خانواده نان آور خود را از دست داده و اقدامی نیز برای خانواده های شهدای سلامت انجام نشده است. این اشخاص نیازمند رسیدگی هستند.

کرمانپور اظهار کرد: هنوز مسوولان نتوانسته برای کم وکیف حمایت از شهدای درمان اقداماتی را در دستور کار قرار دهند.

وضعیت ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

تجهیزات بیمارستانی بیش از پیش مورد استفاده قرار می گیرد/ کمبود اکسیژن در مراکز درمانی کشور

او در مورد کم وکیف تجهیزات بیمارستان های کشور اظهار‌کرد: بر اساس استانداردها تجهیزات توزیع شده است. هرچند در شرایط کرونایی چندین برابر قبل از تجهیزات استفاده می شود. به عنوان مثال هم اکنون در بسياري از بیمارستان ها مقوله دسترسی به اکسیژن یک مسئله مهم است. شاید در گذشته به این حد از اکسیژن استفاده نمی شد. جایگزین اینها نیز عدد کلان است و شرکت ها به شکل فوری باید به شارژ کپسول های اکسیژن بپردازند.

ضریب صد درصد اشغال تخت های بیمارستانی

مدیر درمانگاه اورژانس بیمارستان سینا گفت: بر اساس استانداردها اشغال تخت های بیمارستانی ۸۰ تا ۸۵ درصد باید باشد، یعنی باید ۱۵ تا ۲۰ درصد تخت های بیمارستانی خالی باشد. نباید ضریب اشغال تخت های بیمارستانی ۱۰۰ درصد باشد.

بیماران غیرکرونایی بحران دیگر مراکز درمان/ کادر درمان بی خیال نسبت به وسایل حفاظتی برابر کرونا

کرمانپور اظهار‌کرد: بحران دیگر مراکز درمان، بیماران غیرکرونایی هستند. این اشخاص وارد بیمارستان شده و تخت ها اشغال شده و این مقوله آمار مرگ ومیر و تاثیرات سوء را افزایش می دهد.

مدیر درمانگاه اورژانس بیمارستان سینا افزود:به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی روزبه روز بر تعداد مبتلایان به کرونا افزوده می شود و همین مقوله مشکلات متعدد را برای کادر درمان به دنبال دارد.

وضعیت ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

او تاکید کرد:مسئولان و کادر درمان نیز اندک اندک نسبت به وسایل حفاظتی دربرابر کرونا بی خیال شده اند.

همگان به کرونا مبتلا میشوند 

مدیر درمانگاه اورژانس بیمارستان سینا درباره کم و کیف مهار کرونا اظهار‌کرد: از این که برای مهار کرونا چه باید کرد عبور کرده ایم. دیگر همگان می دانند که باید ماسک زده و دستشان را ضدعفونی کنند تا کرونا نگیرند.

کرمانپور تأکید کرد: همگان به کرونا مبتلا میشوند، ولی باید نکات را رعایت کرد تا کرونا را به شکل خفیف گذراند، چون بسياري از افراد در تاکسی، اتوبوس، مترو و... ان طور که باید نکات بهداشتی را رعایت نمی کنند. دوران کنونی را میتوان دوران گذار نامگذاری کرد، چون همگان به این بیماری مبتلا می شوند.

میزان ابتلای اطفال به کرونا رو به افزایش است

او افزود: آمار درگیری اطفال به کرونا رو به افزایش است. ابتلای اطفال به کرونا ناراحت کننده است چون تا به حال بیش از ۳۰ هزار فرد زیر ۱۸ سال به کرونا مبتلا شده و نزدیک به ۳۰۰ نفر آنها فوت کرده اند.

وضعیت ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

آمار کرونا فاجعه بار افزایش پیدا می کند

مدیر درمانگاه اورژانس بیمارستان سینا افزود:تاکنون اغلب مرگ ومیرهای ناشی از کرونا در بین مبتلایان به بیماری زمینه ای، سالمندان، جوانان بی پروا و ... بوده است. باید دولت و ملت به یک نتیجه مناسب برای مهار کرونا برسند. فصل پائیز وحشتناک است.

کرمانپور اظهار‌کرد: امکاناتی موجود است که در صورت همکاري و همیاری مردم و مسوولان میتوان به شکل مناسب به مهار کرونا پرداخت، در غیر اینصورت آمار فاجعه بار افزایش پیدا می کند.

وضعیت ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

تأثير بازگشایی مدارس بر کرونا اوایل آبان ماه مشخص می شود

کرمانپور گفت: بعد از تعطیلات تاسوعا و عاشورا و مسافرت ها وضعیت مبتلایان به کرونا وخیم شده است. هم اکنون نیز در معابر و خیابان مشاهده می شود که بعضی از اشخاص هنوز توجهی به زدن ماسک ندارند و در این بین نیز کودکان بدون توجه به نکات بهداشتی در خیابان ها تردد می کنند.

مدیر درمانگاه اورژانس بیمارستان سینا تأکید کرد: بی شک نتیجه این بی توجهی های امروز، آبان مشخص می شود. از سوی دیگر نتیجه بازگشایی مدارس نیز اواخر مهر و آبان مشاهده می شود.

***

مینو محرز: افرادی که در حال حاضر به کرونا مبتلا هستند، نباید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند/ روند بیماری افزایشی است

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به مباحثی مانند افراد در اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا، نحوه تشخیص کرونا از آنفلوآنزا و وضعیت کووید-۱۹ در کشور، گفت: از آنجایی که محدودیت‌ها کمتر شده و مردم هم کمتر پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند، می‌بینیم که افراد سالمند هم در خانواده‌ها مبتلا می شوند و طبعا وضعیت بیماری در افراد سالمند و دارای بیماری‌های زمینه‌ای شدیدتر خواهد بود.

دکتر مینو محرز در گفت‌وگو با ایسنا، درباره افراد اولویت دار برای تزریق واکسن آنفلوآنزا، گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر ممکن است واکسن آنفلوآنزا به اندازه کافی در دسترس نباشد، باید بر اساس اولویت‌بندی‌های انجام شده برای افراد در معرض خطر تزریق شود. بر این اساس در درجه اول پرسنل و کادر بهداشت و درمان، افراد بالای ۶۵ سال، افراد مبتلا به بیماری‌های قلب-عروقی و ریوی مزمن، مبتلایان به سرطان، زنان باردار، مبتلایان به بیماری‌های مزمن کلیوی، مبتلایان به اچ آی وی و... باید آن را تزریق کنند. حال اگر واکسن موجود بود، سایر افراد هم می‌توانند این واکسن را تزریق کنند.

وضعیت ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

کمبود جهانی واکسن آنفلوآنزا

وی با بیان اینکه امسال با توجه به شیوع کرونا و درخواست جهانی برای واکسن آنفلوآنزا، در همه جای دنیا کمبود واکسن آنفلوآنزا  وجود دارد، افزود: اگر افراد نتوانستند واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند، بدانند که با رعایت فاصله فیزیکی، استفاده از ماسک، شستن دست‌ها و... می‌توانیم ابتلا به آنفلوآنزا را کنترل کنیم.

مبتلایان به کرونا نباید واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند

محرز درباره افرادی که نباید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند، گفت: افرادی که در حال حاضر به کووید-۱۹ مبتلا هستند، نباید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؛ چراکه اصولا به افراد سالم که بیماری ویروسی ندارند، واکسن تزریق می‌کنیم. در عین حال اگر فردی مبتلا به کرونا شده و اکنون بهبود یافته است، می‌تواند واکسن تزریق کند. موضوعی هم شایعه شده بود مبنی بر اینکه تزریق واکسن آنفلوآنزا منجر به ابتلا به کرونا می‌شود؛ در حالی که طبق مطالعاتی که بر روی این موضوع انجام شده، چنین چیزی مطرح نشده است.

وضعیت ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

چگونه آنفلوآنزا را از کرونا تشخیص دهیم؟

وی درباره نحوه تشخیص آنفلوآنزا، سرماخوردگی و کرونا از یکدیگر با توجه به مشابهت‌هایی در برخی علائم این بیماری‌ها، گفت: مردم باید توجه کنند که به محض اینکه علائمی مانند سرفه، عطسه، تب، بدن درد شدید و... پیدا کردند، معطل نکرده و به پزشک مراجعه کنند؛ چراکه خود فرد نمی‌تواند تشخیص دهد به کدام یک از این ویروس‌ها مبتلا شده، بلکه پزشک باید معاینه کرده و این تشخیص را دهد. بنابراین به محض دیدن این علائم به پزشک مراجعه کنند؛ چراکه ممکن است گاهی افراد با مراجعه دیر هنگام به پزشک، زمان لازم را برای درمان از دست بدهند.

کرونا در کشور همچنان صعودی است

محرز با بیان اینکه روند ابتلا به کرونا همچنان رو به صعود است، گفت: روند بیماری همچنان افزایشی است و تعداد بستری هم زیاد شده است. به هر حال وقتی تعداد زیادی از افراد مبتلا شوند، میزان بستری نیز بالا رفته و حتی تعدادی به آی سی یو نیاز پیدا می کنند.

وضعیت ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

شدت کرونا بیشتر نشده، اما...

وی تاکید کرد: شدت کرونا بیشتر نشده، بلکه تعداد بیماران افزایش یافته است؛ چراکه قدرت سرایت‌پذیری ویروس بالاتر رفته است. از آنجایی که محدودیت‌ها کاسته شده و مردم هم کمتر پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند، می‌بینیم که افراد سالمند هم در خانواده‌ها مبتلا شده‌اند و طبعا وضعیت بیماری در افراد سالمند و دارای بیماری‌های زمینه‌ای شدیدتر است.

محرز درباره احتمال افزایش تعداد مرگ و میرها به روزانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ مرگ، گفت: زمانیکه تعداد بیماران و به ویژه بیماران بدحال افزایش یابد، طبیعتا میزان مرگ و میر هم بالا رفته و می‌توان انتظار افزایش تعداد مرگ و میرهای ناشی کووید-۱۹ را داشت. البته در حال حاضر با توجه به افزایش تجربه کادر درمان، ممکن است افرادی با وضعیت شدید هم چندین روز در آی سی یو باشند و سپس بهبود یابند، اما بازهم میزان مرگ و میر به دلیل افزایش ابتلا، بالا است.

وی تاکید کرد: بهترین راه پیشگیری از تمام ویروس‌هایی که حامل عفونت‌های دستگاه تنفسی در زمستان هستند، از آنفلوآنزا گرفته تا کووید-۱۹ و سایر ویروس‌ها، این است که ماسک بزنیم، دست‌هایمان را مرتب بشوییم و فاصله فیزیکی را رعایت کنیم. متاسفانه اکنون شاهدیم که تعداد زیادی از افراد ماسک نمی‌زنند. باید استفاده از ماسک اجباری شود تا در این صورت نگرانی ها کاهش یابد.

وضعیت ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

  • 16
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش