چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۳:۲۶ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۷۰۱۳۴۳
حوزه بهداشت و رفاه

مبتلایانی که در خانه جان خود را از دست می دهند جزء آمار فوتی های روزانه به حساب نمی آیند/۲۰ میلیون ایرانی با بیماری زمینه ای در خطر شدید کرونا قرار دارند

مرگ و میر کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
یک عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به شرایط و تعداد فوتی‌ها و مبتلایان بر اثر بیماری کرونا، باید در مراکزی که تجمع در آنها ناگزیر است ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده رایگان توزیع شود تا بتوانیم از شیوع بیشتر این بیماری پیشگیری کنیم.

به گزارش ایلنا، محمدعلی محسنی بند پی درباره اقدامات صورت گرفته از سوی دولت برای مهار و کنترل کرونا ویروس مبنی بر منع آمد و شد در ۵ استان پر رفت و آمد، گفت: ابتدای پیک اول و دوم و حتی در ابتدای پیک سوم، دولت و وزارت بهداشت خاضعانه و خالصانه خواستند و التماس کردند که مردم از تجمعات و سفرهای غیرضروری بپرهیزند، پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی را رعایت کنند، محلول‌های ضدعفونی کننده مصرف کنند. متاسفانه در پیک اول آن‌طور که باید آشنایی با بیماری نداشتیم بنابراین حداکثر فوتی‌های ما در روز به ۱۵۸ نفر رسیدند.

وی ادامه داد: پیک دوم در تابستان بود، هنگامی که هوا گرم‌تر شد انتظار داشتیم بیماری کرونا تخفیف پیدا کند اما متاسفانه نه تنها تخفیف پیدا نکرد بلکه تعداد فوتی‌های در روز به ۲۳۹ نفر رسید.

محسنی بندپی با بیان این‌که با گذشت زمان با آگاهی و اطلاعات بیشتر وارد پیک سوم شدیم، اظهار داشت: در پیک سوم شناخت ما از ویروس بیشتر شد و می‌دانستیم چگونه باید از خودمان مراقبت کنیم، اما متاسفانه با علم و آگاهی طی روزهای گذشته تعداد کشته‌های ما به ۲۷۹ نفر رسید که طی ۸ ماه گذشته بی‌سابقه بود.

وی بیان کرد: امروز تعداد مبتلایان ما بالای ۴ هزار و ۷۰۰ نفر نزدیک به ۵ هزار نفر در روز رسیده است.

نماینده نوشهر و چالوس با اشاره به این که تعداد فوتی‌های ما در روز به نزدیک ۳۰۰ نفر رسیده است، گفت: وزارت بهداشت آن دسته از بیمارانی که در بیمارستان‌ها بستری شدند و تست‌شان مثبت بود و به رحمت خدا رفتند را جزو آمار حساب می‌‌‌‌کند.

وی ادامه داد: البته افراد بسیار زیادی در سایر مراکز و منازل‌شان بستری شدند و می‌شوند و هنگامی که به رحمت خدا می‌روند در لیست فوتی‌های کرونایی وزارت بهداشت قرار نمی‌گیرند، به همین خاطر هم به نظر می‌رسد تعداد فوتی‌ها بسیار بیشتر از آن‌چه بیان می‌شود، باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: هنگامی که آگاهی و دانش مردم نسبت به این قضیه عملاً نتوانست باعث پیشگیری از شیوع ویروس شود، دولت باید رفتارها و برنامه‌های سلبی خودش را اجرا کند؛ همان کاری که کشورهای پیشرفته و توسعه یافته انجام دادند و عملاً توانستند جلوی شیوع بیشتر ویروس کرونا را بگیرند.

وی با بیان این‌که بخشی از پولی که توسط صندوق توسعه ملی برای مقابله با بیماری کرونا کنار گذاشته شد باید صرف پیشگیری شود، عنوان کرد: به جای این‌که منتظر باشیم بیماران بستری شوند، و پول آن صندوق را برای درمانشان استفاده کنیم، می‌توانیم با درصدهای بسیار پایین‌تر و هزینه‌های بسیار کمتر برای پیشگیری استفاده کنیم.

این عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان تاکید کرد: باید ماسک را در مراکزی مانند متروها ایستگاه‌های اتوبوس و ادارات که به ناگزیر تجمعات زیاد است به صورت رایگان در اختیار مردم قرار دهند.

وی با اشاره به این‌که در حال حاضر بیشتر باید به پیشگیری بپردازیم، گفت: کاهش مبتلایان بیماری کرونا قطعاً اگر در دستور کار باشد، می‌توانیم مرگ و میر را کاهش دهیم.

محسنی بندپی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که گفته می‌شود موج چهارمی در پیش است که بسیار خطرناک‌تر از موج‌های قبلی است، گفت: ویروس کرونا ویروس ناشناخته‌ای است، اگر ما با آن برخورد کنیم و استراتژی درست و واحدی داشته باشیم، می‌توانیم از مرگ و میر بیشتر جلوگیری کنیم.

وی تاکید کرد: دورکاری را در دستور کار خودمان قرار دهیم، اگر سیاست‌های شل کن و سفت‌کن کنار بگذاریم، فکر می‌کنم این دوره می‌تواند دوره آخر باشد، اما اگر همین روشی که طی ۸ ماه گذشته داشتیم را پیش بگیریم، نه تنها پیک چهارم؛ بلکه پیک پنجم، ششم، هفتم و غیره را خواهیم داشت.

نماینده نوشهر و چالوس با بیان این‌که دولت باید دورکاری را در دستور کار خود قرار دهد، اظهار داشت: حتی اگر فوتی‌های ناشی از کرونا به زیر انگشتان دست هم برسد باز هم باید دورکاری به واسطه افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به این‌که نباید به از بین رفتن ویروس اکتفا کنیم، گفت: به محض اینکه تعداد کشته‌ها کمتر شد و به زیر ۱۰۰ نفر رسید دوباره جامعه را آزاد کردیم، روش‌های سخت‌گیری را کنار گذاشتیم، کارها از سر گرفته شد، طرح ترافیک را دوباره برگرداندند، مدارس و دانشگاه‌ها فعال شدند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: تمامی این کارها هنگامی اتفاق افتاد که نسخه‌های جدید ویروس کرونا کودکان را درگیر می‌کند.

وی ادامه داد: متأسفانه تعداد فوتی‌ها امروز افزایش پیدا کرده است و باید گفت فوتی‌ها دیگر کسانی نیستند که بیماری‌های زمینه‌ای داشتند، بلکه جوان‌ها و کودکانی هستند که بدون هیچگونه بیماری زمینه‌ای فوت شدند.

محسنی‌بندپی در پایان گفت: اگر می‌خواهیم ویروس کرونا را کنترل کنیم، نباید تحت هیچ شرایطی از سیاست‌های پیشگیرانه و سختگیرانه عقب‌نشینی کنیم تا بتوانیم جامعه سالمی را برای مردم فراهم کنیم.

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت:۲۰ میلیون ایرانی با بیماری زمینه ای در خطر شدید کرونا قرار دارند

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حداقل ۲۰ میلیون نفر با بیماری زمینه ای در ایران در معرض خطر شدید کووید۱۹ قرار دارند.

مرگ و میر کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

به گزارش خبرنگار ایرنا، کیانوش جهانپور روز پنجشنبه در توئیتر نوشت: بیش از ۱۰۰ میلیون آمریکایی دارای بیماریهای زمینه ای هستند که آنها را در معرض خطر شدید کووید۱۹ قرار می دهد. در ایران هم حداقل ۲۰ میلیون نفر دارای وضعیت مشابهی هستند. تنها راه جلوگیری از ابتلا و فوت بیشتر، کنترل ویروس کرونا است.

وی روز چهارشنبه نیز در شبکه ارتباطی توئیتر نوشته بود: بدون اعمال محدودیت و بدون استفاده از ابزارهای قانونی و حاکمیتی برای توقف سفرها و ترددهای غیرضروری و اجباری کردن رعایت شیوه نامه های بهداشتی و استفاده همگانی از ماسک، وضعیت قرمز که سهل است، باید در انتظار پاییز سیاه بود. ما و شما اگر رودربایستی داریم، اما کرونا با کسی شوخی ندارد.

بیماری های زمینه ای شامل انواع بیماری های واگیر از جمله ایدز، هپاتیت، بیماری های گوارشی، سل، بیماری های تنفسی و ... و بیماری های غیر واگیر مانند بیماری های قلبی و عروقی، دیابت، سرطان و ضعف سیستم ایمنی بدن می شود، همچنین سالمندان نیز به علت ضعف سیستم ایمنی در خطر شدید ابتلا به کووید۱۹ قرار دارند.

  • 17
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش