دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۲۷ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۱۰۰۱۱۲
حوزه بهداشت و رفاه

شناسایی ۶۲۰۴ بیمار جدید کرونایی و فوت ۹۳ نفر دیگر/ وزیر بهداشت: بی خیالی و بی توجهی ممنوع، کرونا تمام نشده است

ویروس کرونا در ایران,آمار کرونای ایران دربهمن 99
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۶۲۰۴ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر لاری گفت:از دیروز تا امروز ۲ بهمن ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۲۰۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۶۷۷ نفر از آن ها بستری شدند.

او ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۳۵۴ هزار و ۵۲۰ نفر رسید.

لاری افزود: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع متوفیان این بیماری به ۵۷ هزار و ۱۵۰ نفر رسید.

وی گفت: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۱۴۴ هزار و ۵۴۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

به گفته او، ۴۱۶۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری اظهار‌کرد: تا کنون ۸ میلیون و ۷۴۳ هزار و ۹۵۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

به گفته او، بر اساس آخرین تحلیل ها، ۱۰ شهر در وضعیت قرمز، ۲۳ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۶۳ شهر در وضعیت زرد و ۲۵۲ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: ۱۰ شهر قرمز کشور در استان مازندران و شامل آمل، بابل، تنکابن، جویبار، رامسر، ساری، سوادکوه، فریدونکنار، قائمشهر و نکا است.

***

وزیر بهداشت: بی خیالی و بی توجهی ممنوع، کرونا (corona) تمام نشده است

باشگاه خبرنگاران نوشت: سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظهر امروز در نشست استانی ستاد مدیریت بیماری کرونا در هرمزگان اظهار‌کرد: حق داریم که به کسانی که شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نمی کنند ، بگوییم که بی خیالی و بی توجهی دیگر بس است، کرونا هنوز تمام نشده است.

نمکی ادامه داد: شهری نیست که سفر کنم و تصاویر شهیدان کادر درمان دلم را به درد نیاورد.

او گفت: امروز ۳۰ پروژه را با وجود درگیری با کرونا و با مجاهدت مسوولان در استان هرمزگان افتتاح کردیم و این نشان دهنده شتاب گرفتن توسعه زیرساخت های نظام سلامت است.

وزیر بهداشت با بیان این که یکی از هدایای ارزشمند برای مردم و نظام جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی این بود که در رقابتی نابرابر و اوج تحریم ها در عرصه جهانی بدرخشیم، افزود: در روز هایی که مردم قدرتمندترین کشور ها در باتلاق کرونا از بین می رفتند و کشوری مثل آمریکا مرگ بالای ۴ هزار نفر را تجربه میکرد، آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در کشورمان به روزانه کمتر از ۸۰ نفر رسید، گرچه همین تعداد هم داغ سنگینی بود، اما این موضوع افتخاری بزرگ برای کشورمان بود که با دست های بسته در این اقیانوس شنا کرد و با تمامی محدودیت ها در مبارزه با کرونا از هیچ تلاشی فروگذاری نکرد.

نمکی با اشاره به این که این موفقیت با همکاری همه دستگاه ها به دست آمد، افزود: اما همواره نگران بازگشت موج طوفان سمهگین کرونا هستیم و باید حواسمان باشد که نباید رعایت دستورالعمل ها را نادیده بگیریم.

او اظهار‌کرد: کادر درمان در گرما و سرما با لباس رزم در کنار خط تولید ایستادند و همچون سربازانی گمنام و شجاع از هیچ تلاشی برای مبارزه با کرونا در طول شبانه روز ذره ای عقب نشینی نکردند.

وزیر بهداشت با اشاره به این که امروز سربازان سلامت احساس می کنند که ممکن است ، بار دیگر موج شدیدی از کرونا بازگردد، افزود: در اردیبهشت بار ها تأکید کردم مراقب باشید که در وقت های اضافه گل نخوریم و هر موقع احساس کردم رعایت شیوه نامه ها با عادی نگاری کنار گذاشته خواهد شد، آن زمان شکست مان برابر غول سهمگین کرونا رقم می خورد.

نمکی با بیان این که موج گسترده مسافرات ها نگران کننده است افزود: اینگونه رفتار ها خستگی کادر درمان را دو چندان می کند.

او با اشاره به این که در کمتر از یک ماه ۲۵۰۰ تخت ICU تجهیز کردیم و در کمتر از دو ماه نیز به کشور صادر کننده ماسک و لباس درمانی تبدیل شدیم، گفت: امروز صادرکننده مازاد بر نیاز بسياري از دارو ها و تجهیزات ویژه کرونا هستیم و این یعنی شکست دشمن که می خواست ما را در باتلاق ببیند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که وقتی هجمه ای از سفر را به استانی می بینیم که سرریز بیماری امکان دارد گرفتارش کند، همه را نگران می کند، گفت: ما می دانیم مردم خسته و نیازمند سفرند و کسبه نیازمند چرخه اقتصادی هستند، اما هیچ آفتی جزء طولانی شدن بیماری برای اقتصاد کشور خطرناک تر نیست.

نمکی با اشاره به این که همه باید به هم کمک کنیم تا چرخش بیماری کرونا در کشور متوقف شود، اضافه کرد: وقتی از سفر نگران می شویم، برای این است که به اندازه ۱۰ کشور اروپایی وسعت اقلیم و تنوع ژنتیکی داریم و این ویروس در هر چرخه و ژنتیکی قابلیت تغییر دارد. به طور مثال ژنتیک هرمزگان با کردستان و سیستان و بلوچستان متفاوت است و نباید اجازه چرخش بدهیم.

ویروس کرونا در ایران,آمار کرونای ایران دربهمن 99

او با بیان این که اتفاقی که در مازندران و شمال کشور افتاد، اگر هوشمندانه با آن مقابله نمی کردیم، آتش بیماری کل شمال کشور را در می گرفت، گفت: بزودی وضعیت هر ۱۰ شهر قرمز در مازندران نارنجی خواهد شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که همکاران من هم داغدار هستند و شهدای زیادی را برای مهار کرونا تقدیم کرده ایم، گفت: اخیرا مراسم هایی برگزار می شود که شیوه نامه های در آن رعایت نمی شود، نظیر کاشان که امیدوارم از این دست اقدامات تکرار نشود.

سعید نمکی گفت: قم پایگاه انقلاب اسلامی است و ما مدیون مردم قم هستیم که پرچم انقلاب اسلامی را برافراشته اند و هیچ زمان این موضوع را فراموش نخواهیم کرد.

نمکی اضافه کرد: تردید ندارم همکارانم جز احترام به مبانی انقلاب اسلامی دیدگاهی ندارند و معاونم در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا با دلسوزی نکاتی را برای مدیریت مطرح کرده و قرار بر پخش زنده هم نبوده است، بلکه جلسه کارشناسی بوده است و باید این موارد در آن جلسه مطرح می شد.

او با بیان این که همکارانم ۱۲ ماه است خواب و خوراک ندارند و در صحنه نبرد با کرونا حضور دارند و جز دلسوزی برای مردم هدفی ندارند، افزود: برای فدا شدن آمده ایم نه برای چسبیدن به صندلی. آبروی خود را برای حفظ جان مردم گذاشته ایم و نیت ما اهانت به هیچ فردی نبوده و نیست، آن هم در شهری که سمبل خون و قیام بوده و هست و اگر سوتفاهمی برای مردم قم به وجود آمده است باید بگویم جز احترام و سربلندی مردم هیچ چیزی طلب نمی کنیم.

وزیر بهداشت با بیان این که خانواده سلامت عزادار است و نباید با بی توجهی، بیشتر از این داغ دلشان را تازه کنیم، افزود: آن فردی که جلوی دسته ای راه می افتد و جمعیتی را با خود همراه می کند به دنبال ثابت کردن چه چیزی است و این موضوع جز سنگین تر کردن بار بیمارستان ها هیچ نتیجه ای ندارد.

نمکی با اشاره به این که اگر یک قدم دیگر با هم برداریم به طور حتم می توانیم غول بی شاخ و دم وحشی کرونا را کنترل می کنیم، گفت: هفته آینده از شروع اولین فاز واکسن (vaccine) کرونای ساخت داخل در موسسه رازی رونمایی می شود.

او درباره واکسن کرونای تولید مشترک ایران و کوبا نیز گفت :این مجموعه که با انتقال دانش فنی در کوبا و در انستیتو پاستور در حال انجام است، فاز دوم مطالعه بالینی را در کشور کوبا طی می کند و فاز سوم را در آینده نزدیک و با انتقال دانش فنی و با نام پاستور در کشور آغاز می کنیم. امیدواریم که مصرف این واکسن تولید مشترک را در اواسط بهار سال آینده داشته باشیم.

وزیر بهداشت گفت: با تاکید رییس جمهور به اندازه کافی برای گروه های آسیب پذیر واکسن کرونا تامین شده است و امیدواریم قبل از ۲۲ بهمن و طبق مصوبه اولویت بندی شده، واکسیناسیون گروه های خاص را شروع کنیم.

  • 19
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش