دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۸۰۰۴۶

بایدها و نبایدهای حرف زدن با جنین در دوران بارداری

حرف زدن با جنین,حرف زدن با جنین در دوران بارداری,حرف زدن با جنین چه تاثیری دارددر حین حرف زدن با جنین در دوران بارداری افکار مثبتی داشته باشید
کوچکترین عضو خانواده در رحم شما می تواند تمامی مسائلی که با آن ها درگیر هستید، را بشنود و احساس کند. ممکن است حرف زدن با شکمتان احمقانه باشد، ولی بهتر است بدانید که فرزندتان عاشق اینست که آهنگ صدای شما را بشنود، از این رو با او به صورت مداوم صحبت کنید.

حرف زدن با جنین در دوران بارداری

یکی از اتفاقات شیرین در دوران زندگی یک زن، دوران بارداری اوست. مادران بعد از این که نسبت به این موضوع مطلع میشوند؛ با جنین خود صحبت میکنند و از این طریق احساسات مادری را به فرزند درون شکمشان بروز می دهند. معمولاً مادران، شرایط خسته کننده و استرس زایی را در ماه های اولیه تجربه می کنند ولی کم کم برای گذراندن لحظات با جنینشان، فرصت بیشتری خواهند داشت. برای ارتباط با جنین، راه‌های ارتباطی مختلفی مانند شعر خواندن و پخش موسیقی وجود دارد که انجام همین امور برای جنین، مزایایی نظیر تقویت مهارت شنوایی، مهارت های تکلم و احساس ارامش و امنیت را بهمراه دارد. این نکته را در نظر بگیرید که باید با افکار مثبتی با جنینتان حرف بزنید و اضطراب یا استرس نداشته باشید.

راهکارهای حرف زدن با جنین در دوران بارداری

> هنگامی که از خواب برمی خیزید باید با جنینتان سلام و احوال پرسی کنید.

> وقتی که با جنینتان حرف میزنید؛ باید افکار مثبتی داشته باشید، بدین دلیل که افکار شما تأثیر به سزایی بر روی جنینتان می گذارد.

> مادران باردار باید از حمام آب گرم، بمدت طولانی استفاده کنند؛ چون باعث جلب توجه مادر و جنین داخل رحمش میشود. این نکته را فراموش نکنید كه اگر به سه ماهه دوم از دوران بارداری خود وارد شده اید، احیانا با این حس مواجه میشوید كه فرزندتان در بیشتر مواقع به شکم شما لگد می زند. در واقع ، لازم است بدانید كه او زمانی که احساس" تنهایی" کند؛ این کار را انجام می دهد. پس برای اینکه فرزند شما با احساس شکست خوردگی در داخل رحمتان مواجه نشود؛ بهتر است به او در چنین مواردی، بیشتر توجه کنید.

> توصیه ی ما به مادران باردار اینست که جنینشان را در خانواده به شکل فعال و زنده حس کنند. همچنین اگر این جنین در خانواده دارای خواهر یا برادری است، مادر باردار باید او را ترغیب کند تا با جنین صحبت کند و با برقراری ارتباط مؤثر، احساسات خود را با او به اشتراک بگذراد.

چگونگی حرف زدن با جنین,حرف زدن با جنین,تاثیر حرف زدن با جنین,مزایای حرف زدن با جنینموسیقی یکی از روش‌های حرف زدن با جنین در دوران بارداری محسوب میشود

> حتماً باید با جنین خود، مکالمات خیالی داشته باشید؛ چون که تأثیرات مثبتی بر روی وابستگی شما به جنینتان دارد.

> مادران باردار باید برای جنین خود، داستان ها و متن های تکراری بخوانند. اگر مادر برای جنین خود، متن های تکراری مختلف را با صدای بلند بخواند، به افزایش دایره لغات جنین در دوران جنینی اش کمک می کند و همچنین در مراحل بعدی زندگی اش موجب افزایش درک او میشود.

> از دیگر روش های صحبت کردن با جنین می توان به موسیقی اشاره کرد. شما برای حرف زدن با جنین ، حتماً نباید خودتان را محدود کنید؛ گاهی وقت ها مادر در وضعیت روحی خوبی قرار ندارد و برای بهبود ارتباط خود با جنینش، باید به سراغ روش های دیگری نظیر موسیقی برود. شما باید باتوجه به علاقه خود و وضعیتی که دارید از موسیقی های ملایم با لحن آرام استفاده کنید. این نکته را فراموش نکنید که میزان صدای موسیقیتان را باید در حد پایینی نگه دارید چون درصورت زیاد بودن صدای آهنگ شما، احیانا جنین می ترسد. همچنین نباید یک موسیقی تکراری را به مداوم گوش کنید؛ بلکه باید مجموعه ای از آهنگ های مختلف را در انواع سبک ها گوش کنید تا تأثیر مثبتی بر روی توانایی یادگیری مهارت های زبانی کودک در آینده بگذارد.

> ماساژ دادن شکم مادر، یکی از از راه‌های مؤثر دیگر برای برقراری ارتباط با جنین در حال رشد است. اگر مادر باردار، شکم خود را در طول دوران بارداری به خصوص در سه ماهه اول، ماساژ دهد و با جنین صحبت کند؛ پیوند عمیقی بین او و فرزند داخل رحمش ایجاد میکند. اگر به جنین خود در زمان ماساژ دادن ، مهارت های زبانی و کلامی را آموزش دهید، بر روند یادگیری جنین تأثير مطلوب تری خواهد گذاشت. براساس بعضی از مطالعات، جنین می تواند به اینگونه ارتباطات، پاسخ های معناداری بدهد که بخشی از این پاسخ ها، قابل ثبت و اندازه گیری با دستگاه های امروزی می باشد.

در واقع، مادران باردار برای ماساژ دادن شکم خود میتوانند از یک كرم مرطوب کننده و یا یک روغن سبک استفاده کنند، بدین دلیل که به جز تسکین دادن حالت کششی پوست شکم مادر باردار، باعث میشود که بین او و فرزند داخل رحمش، ارتباط نزدیکی برقرار شود و از این رو هر دوی آن ها به ارامش می رسند. بنابراین بهتر است بدانید كه ماساژ دادن آرام برآمدگی شکم توسط خود مادر حامله در طول دوران بارداری و پس از زایمان، اثرات مثبت زیادی را بهمراه خواهد داشت. البته بانوانی که بارداری آن ها پرخطر است و با مشکلات بسیاری نظیر پره اکلامپسی، زایمان زودرس قبلی، تورم شدید، فشار خون القائی بارداری و افزونی فشار خون ، مواجه هستند نباید به چنین درمان هایی روی بیاورند. همچنین بانوانی که به تازگی زایمان کرده اند نباید شکم خود را ماساژ دهند. پس همیشه باید با پزشک یا مامای خود، پیش از انجام ماساژ مشورت کنید.

صحبت کردن با جنین داخل شکم,حرف زدن مادر با جنین,حرف زدن با جنین در دوران بارداریقرآن خواندن برای جنین در دوران بارداری بخصوص با صوت برای او آرامش‌بخش است

> در دوران بارداری نباید سیگار بکشید و یا الکل بخورید؛ بدین دلیل که به خود و جنینتان آسیب می رسانید و دیگر نمی توانید با او حرف بزنید ، چون هر دو آشفته هستید. مغز جنین درصورت مصرف این مواد در دوران بارداری دچار آسیب می شود و مغزی که اسیب دیده ، از قابلیت آموزش کافی و رشد مناسب، برخوردار نیست.

> امروزه مادران باردار برای بررسی وضعیت سلامت جنینشان، ملزم به انجام سونوگرافی هستند. مادران باردار میتوانند هر چند وقت یک بار، تصاویر و فیلم های سونوگرافی خود را مشاهده کنند و با جنینشان، مکالمات خیالی داشته باشند. این فعالیت ها و حرف زدن با جنین موجب افزایش دلبستگی مادر و جنین به یکدیگر میشود.

> مادران باردار می توانند در کلاس های یوگا بعد از گذشت هفته چهاردهم از دوران بارداری خود ثبت نام کنند. بهتر است بدانید كه اگر در دوران بارداری، حرکات ورزشی یوگا را انجام دهید؛ بدن شما برای زایمان طبیعی آماده میشود. در واقع ، مادران باردار با انجام حرکات یوگا و تمرین تکنیک های تنفسی میتوانند ، با اعتماد به نفس بالاتری به سمت روزهای پایانی دوران بارداری خود بروند.

> علائم بارداری بیشتر در سه ماهه اول، خود را نشان می دهد و با گذشت زمان، شکل بدن مادر دچار تغییراتی میشود و این کار موجب افزایش ارتباط آنها با جنین میشود اما پدران تجربه این تغییرات فیزیکی را ندارند. برای این که پدر فرزند بتواند با نوزاد ارتباط خوبی برقرار کند باید به او کمک کنید. درواقع به او کمک کنید تا بتواند حرکات نوزاد را بهتر احساس کند و در هفته ۲۳ بارداری به او بگویید که نوزاد در این زمان صدای پدرش را میشنود و او را به حرف زدن با جنین، تشویق کنید تا این دو احساس نزدیکی بیشتری به یکدیگر داشته باشند و نوزاد به صدای پدرش عادت کند.

> از دیگر راهکارهای مؤثر برای آرامش جنین در شکم مادرش، خواندن قرآن به خصوص با صوت و لحنی زیبا می باشد. حتی میتوانید آیات قرآن را به فارسی ترجمه کنید و با جنینتان درباره ی شرح و تفسیر آیات و قصه های قرآنی حرف بزنید. کتاب و قرآن خواندن برای جنین، زمانبر نیست. در زمانیکه می خواهید برای خودتان کتاب یا قرآن بخوانید؛ جنینتان را نسبت به این موضوع مطلع کنید و به او بگویید که قصد خواندن قرآن یا کتاب را دارید، سپس این کار را با صدای بلند انجام دهید.

مزایای حرف زدن با جنین در طول بارداری

* حرف زدن با جنین در طول بارداری، موجب تقویت رابطه بین والدین و فرزندشان میشود و در نتیجه ی آن نوزادان به هر چیز خوب و بدی در خارج از رحم واکنش نشان دهند. اگر با نوزادتان در دوران بارداری صحبت کنید به حفظ آرامش او کمک می کنید و وقتی که متولد شد و گاهی نتوانست بخوابد، صدای والدین، موجب آرامش بخشیدن به کودک میشود؛ به اینصورت که فقط پس از شنیدن صداهای آن ها آرام خواهد شد.

فواید صحبت کردن مادر با جنین,حرف زدن با جنین چه تاثیری دارد,حرف زدن با جنین داخل شکمیکی از راههای موثر برای حرف زدن با جنین در دوران بارداری ، ماساژ دادن شکم مادر میباشد

* حرف زدن با جنین در طول بارداری به شما اطمینان می دهد که وضعیت جنین داخل شکم تان، مناسب است. درواقع با انجام این کار، حس خوشبختی فرزندتان را در شکم لمس میکنید. جنین، احساس راحتی و آسایش را در این حالت، تجربه می کند.

* یکی از راه هایی که باعث افزایش مهارت های صحبت کردن نوزادان میشود، صحبت با کودک پیش از به دنیا آمدنش است. این کار علاوه بر تحریک مهارت های زبانی آنها ، موجب توسعه شنوایی آن ها در سنین پائین میشود و دیگر دچار اختلالات زبانی یا پردازشی نمیشوند. صحبت کردن با جنین داخل شکم، این قابلیت را برای کودک شما پس از تولد فراهم می کند که سریعتر حرف زدن را یاد بگیرد و مهارت های اجتماعی اش افزایش پیدا کند.

* حرف زدن با جنین در طول بارداری موجب درک بهتر مسئولیت های فردی شما میشود. بارداری و زایمان صرفا سپری کردن چند ماه به خصوص نیست، بلکه در این زمان پدرها باید همراه و مرحم مادرها باشند.

فواید حرف زدن با جنین,صحبت کردن با جنین داخل شکم,صحبت کردن با جنین داخل شکمدر حین حرف زدن با جنین در دوران بارداری عصبانیت را از خود دور کنید

گردآوری: بخش سلامت سرپوش

  • 11
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش