به گزارش مهر، دکتر بهرام جلائی در آستانه برگزاری روز بین المللی مراقبت از شنوایی اظهارداشت: روز سوم مارس هر سال با نام «روز بین المللی مراقبت از شنوایی» شناخته می شود که هدف از نامگذاری این روز، ارتقاء آگاهی و شناخت نسبت به مراقبت های شنوایی و گوش در سطح جهان دانسته شده است؛ در ایران ما آن را به نام «روز شنوایی» می شناسیم.
وی افزود: شنوایی شناسان ایران افتخار دارند که با ارائه سرویس و خدمات شنوایی شناسانه به مردم فهیم ایران سهم خود را در ارتقاء سلامت شنوایی و ارتقاء کیفیت خدمات بهداشتی نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران ادا کنند.
جلائی گفت: انجمن علمی شنوایی شناسی ایران به مناسبت روزجهانی شنوایی ۱۳ و ۱۴ اسفند ۹۵ اقدام به برگزاری «ایستگاه آگاهی بخشی» در زمینه شنوایی و شنوایی شناس برای عموم مردم کرده است.
وی یادآور شد: این ایستگاه ها روز گذشته در بیمارستان فیروزگر برپا شد و امروز (شنبه) از ساعت ۱۴ تا ۱۸ در بیمارستان کودکان مفید برپا خواهد شد.
رئیس انجمن علمی شنوایی شناسی ایران با بیان اینکه در امر برپایی ایستگاه ها، معاونت اجتماعی شهرداری منطقه ۶ تهران کمک بسیاری داشته است، افزود: شنوایی کانال اصلی ارتباط انسان بوده چرا که انتقال افکار، عقاید و نظرات از طریق گفتن و شنیدن نیازمند شنوایی سالم است.
وی گفت: خدماتی که در ایستگاه ها داده می شود، شامل ارائه بروشور آموزشی برای ارتقاء سطح دانش و آگاهی مردم از شنوایی و گوش، راهکارهای پیشگیری از کم شنوایی و همچنین پاسخگویی به سؤالات مردم توسط متخصصین و اساتید دانشگاه است.
جلائی با اشاره به نظر یکی از متخصصین حوزه توانبخشی که معتقد است ما با گوش هایمان صحبت می کنیم، افزود: یعنی آنکه برای تکامل گفتار و زبان وجود شنوایی طبیعی بسیار ضروری است. لذا بر اساس منطق پیش گفته شده باید از شنوایی خود محافظت کنیم همچنین با معاینات دوره ای هم از نظر سلامت فیزیکی و عملکرد آن مطمئن شویم.
- 14
- 1