سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۴۳ - ۱۷ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۳۷۵۸
مشاوره پزشکی

لطفا این انتظارات را از شوهرتان نداشته باشید

زن و شوهر,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی

 در زندگی مشترک، همسران همیشه به هم نیاز دارند، چه از نظر حمایت عاطفی حین سختی‌ها و یا حتی انجام یک کار کسل کننده! اما بعضی از انتظارهایی که از شوهرتان دارید، غیر واقعی هستند.

 

در این مطلب، برایتان توضیح می‌دهیم حد و مرز ِ قابل قبول بودن و توقع بی‌جا داشتن کجاست.

 

۱. که بین شما و مادرش یکی را انتخاب کند

فرقی نمی‌کند مشکل شما با مادرشوهرتان چیست، شاید همسرتان گاهی طرف مادرش را بگیرد یا اصلا واکنشی نشان ندهد. بهتر است به خاطر شوهرتان ( و رابطه‌‌تان) هم که شده این مسائل را رها کنید. مادر همسرتان، به هرحال، دلیل وجود همسرتان است! وقتی همسرتان رانندگی می‌کند، دل‌تان می‌خواهد بمیرید اما مادرشوهرتان کنار همسرتان ننشیند و شما روی صندلی عقب؟ بله درست است که احساس کوچک شدن می‌کنید، اما بهتر است از این منظر نگاه کنید؛ فشار مشکلاتی را که با مادرشوهرتان دارید، روی دوش همسرتان نگذارید. این تنش‌ها، رابطه‌ی شما و همسرتان را آشفته خواهد کرد، نه رابطه‌ی همسرتان را با مادرش!

 

۲. که مثل دوست‌تان (یک خانم) به شما گوش بدهد

وقتی ناراحت و دلخور هستید یا در شرایط سختی قرار دارید، شوهرتان باید به درد دل‌های‌ شما گوش بدهد، اما توقع نداشته باشید بنشیند و مانند فلان دوست تان، به تمام دلخوری‌ها و خشم‌تان گوش بدهد. مردها و زنها از ارتباط برقرار کردن، هدف‌های متفاوتی دارند؛ مردها به شناسایی و حل مشکلات اهمیت می‌دهند ولی زنها ابراز احساسات کرده و ارتباط عاطفی برقرار می‌کنند.

 

اگر انتظار داشته باشید بنشیند و به حرف‌های خاله زنکی شما گوش بدهد، خسته و کسل خواهد شد و شما هم وقتی ببینید شوهرتان توقعی را که دارید برآورده نمی‌کند، دلزده و عصبانی خواهید شد.

 

۳. که به هیچ زن دیگری نگاه نکند

مردها (و البته خیلی وقت‌ها همسران‌شان) نمی‌توانند به یک زن زیبا نگاه نکنند! و این غیر واقعی است که انتظار داشته باشید هر وقت با زن زیبایی روبرو می‌شوید شوهر شما نگاهش را برگرداند و توجهی نکند. نگاه کردن، طبیعی است، اما بدیهی است که اگر متوجه شدید شوهرتان رفتاری غیرعادی یا توجه بیش از حد به یک زن دیگر (چه زیبا باشد چه نباشد) دارد، باید به او هشدار دهید و با رفتارش مقابله کنید.

 

۴. که خواسته‌هایش را رها کند، چه شغلی و چه فردی

علاقه مندی‌های شوهرتان، به احتمال زیاد بخشی از دلیل علاقه مند شدن شما به او بوده است، پس بابت انرژی و وقتی که برای علاقه مندی‌هایش صرف می‌کند دلخور و عصبانی نشوید. وقتی همسرتان غرق کارش است یا به سرگرمی که دوست دارد می‌پردازد به معنی نادیده گرفتن خانواده‌اش نیست. توجه داشته باشید که تعادل همیشه شرط اول است؛ خواسته‌ها و سرگرمی‌های همسرتان نباید همیشگی شده و مانع وقت گذاشتن او برای شما و خانواده‌اش بشود.

 

۵. که مرد متفاوتی باشد

این طبیعی است که بعد از سالها باهم بودن گاهی تعجب کنید که «اصلا من چرا با این مرد ازدواج کردم؟!»، اما یادتان باشد رفتاری از شوهرتان که شما از آن بیزارید، ممکن است بزرگ‌ترین نقطه ضعف او باشد و سایر ویژگی‌های او همان چیزهایی باشد که عاشقش هستید. پس ارزش این را دارد که کمی هم چشم پوشی کنید. اگر شوهر شما معمولا نمی‌تواند سر موقع جایی برسید، بسیار خب، اصرار نداشته باشید برگرداندن بچه‌ها از مدرسه وظیفه‌ی او باشد، بهتر است فکر دیگری بکنید.

 

گاهی کارهای مهمی هستند که به راحتی نمی‌تواند از انجام‌شان صرفنظر کرد، پس برای او توضیح دهید وظیفه‌اش در خانواده و برنامه‌هایی که برای بچه‌ها دارید چیست. کاری کنید که شوهرتان احساس کند بخشی از مسئولیت‌های مربوط به بچه‌ها بی چون و چرا مربوط به اوست، نه اینکه فقط سرش غُر بزنید و او هم احساس کند، از خیر وظایفش گذشته‌اید.

 

۶. که با دوستانش ملاقات نکند

شوهر شما هم درست مثل خود شما به دوستانش نیاز دارد، دوستانی از جنس خودش که بتواند با آنها حرف‌های مردانه بزند، شما هم دوستانی دارید که با آنها حرف‌های زنانه بزنید و خوش بگذرانید و درددل کنید، اینطور نیست؟ اگر ارتباط شوهرتان را با دوستانش قطع کنید، سلامت او هم تحت تاثیر قرار گرفته و کمتر احساس شادی خواهد کرد و احتمالا شما را باعث احساسات منفی خود خواهد دانست.

 

۷. که تمام لحظات مشترک‌تان را که برای شما خاص بوده به یاد داشته باشد

زنها، بهتر از مردها خاطرات رمانتیک و هیجانی‌شان را به خاطر می‌سپارند، در واقع این یک تفاوت کاملا طبیعی بین زن و مرد است. شما حتما تاریخ و زمان دقیق نامزدی‌تان را به یاد دارید اما ممکن است شوهرتان آن را فراموش کرده باشد. اگر رویدادی هست که برای شما خیلی اهمیت دارد، این موضوع را مستقیما به شوهرتان بگویید، قبل از اینکه با فراموش کردن او برآشفته شوید. با خونسردی برایش توضیح دهید که چرا از فراموش کردن او ناامید و دلخور می‌شوید.

 

فکر نکنید برایش مهم نیستید یا خواسته‌های شما برای او مهم نیستند، و انتظار هم نداشته باشید او بداند فراموش کردن او چه تاثیری روی شما می‌گذارد، وقتی خودتان برایش توضیح نداده‌اید و احساس‌تان را نگفته‌اید. این واقعا غیر منطقی است که توقع داشته باشید او اعماق فکر و نظر شما را تفسیر کند.

 

۸. که به تمام علاقه مندی‌های شما، علاقه نشان دهد

از شوهرتان نخواهید همیشه در تمام فعالیت‌هایی که شما دوست دارید اما برای او جالب نیست شرکت کند. گذراندن اوقات فراغت با سرگرمی‌های خاص خودتان، پیوند شما را تقویت خواهد کرد. به او فرصت بدهید هرازگاهی نبودن‌تان را احساس کند، مطمئن باشید عشق شما و تمایلش به شما پررنگ‌تر شده و با رفتارهایش به شما ابراز خواهد کرد که چقدر دوست‌تان دارد و برایش عزیز هستید. آن وقت می‌توانید کاری انجام دهید که هر دوی شما از آن لذت ببرید، خاطرات شیرینی بسازید و برای هم جذاب‌تر شوید.

 

۹. وقتی رفتار بچه‌گانه‌ای انجام می‌دهید، مثل بزرگ‌ترتان با شما رفتار کند

قهر کردن و اجتناب از محبت به عنوان تنبیه، رفتاری بچه‌گانه و به دور از عقل است؛ شوهرتان هم به جای اینکه واکنش نشان دهد، عقب نشینی می‌کند. منفعل – تهاجمی رفتار کردن، یکی از مخرب‌ترین شکل‌های ارتباطی است که چرخه‌ی معیوبی ایجاد کرده و تنها کاری که می‌کند بدتر کردن شرایط و ایجاد خشم و نارضایتی است.

 

اگر فکر می‌کنید شوهرتان یک عذر خواهی به شما بدهکار است، کاری نکنید که احساسات‌تان برای خود شما هم اهمیتش را از دست بدهد (منفعل) و به او حمله نکنید (تهاجمی). در عوض با بیان احساسات خود از خودتان دفاع کنید، مثلا «وقتی به من بی‌اعتنایی می‌کنی، من دلخور می‌شوم چون به من این حس را می‌دهد که تو اهمیتی به چیزی که گفته‌ام نمی‌دهد، فکر می‌کنم بابت بدقولی دیروزت، این حق را دارم که از من عذرخواهی کنی، بار بعد ممکن است لطفا من را در جریان بگذاری و از قبل اطلاع بدهی؟»

 

 

 

bartarinha.ir
  • 12
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش