دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۲:۲۹ - ۲۲ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۶۰۲۳
مشاوره پزشکی

۹ درمان خانگی برای رهایی از شر کمردرد

کمردرد,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی
عضلات همسترینگ پا می‌توانند باعث کاهش فشار بر روی کمر شوند. از این رو با کاهش فشار بر روی کمر، درد حاصل از آن نیز کاهش می‌یابد. سعی کنید عضلات همسترینگ پاهای‌تان را در طول روز دو بار تحت کشش قرار دهید، البته قبل از این کار کمی خود را گرم کنید. از یاد نبرید که کشش عضلات همسترینگ باید با دقت و حداقل دو بار در روز صورت گیرد.

فردا، معمولا درمان کمر درد به پورسه زمانی زیاد و مراقبت ویژه نیاز دارد، از این رو شاید شما با یک روش درمانی خاص به جواب قانع کننده نرسید. در اغلب موارد مردم با آزمون و خطاهایی که روی خود پیاده می‌کنند، پی می‌برند که کدام درمان به نفع‌شان است. از این رو با شناخت نوع درمان، به یک درمان خاص رو می‌آورند. جالب است که بدانید رویکردهای پزشکی سنتی معمولا بر روی مشکلات مربوط به تشریح بدن در قسمت پایین تنه تمرکز می‌کنند، اما امروزه بسیار از افراد رویکرد چند وجهی را برای درمان انواع بیماری‌ها لحاظ می‌کنند. این امر باعث شده تا برای درمان به جواب‌های قانع کننده‌تری دست یابند.

 

از آن‌جایی که کمر حد فاصل بین بالا تنه و پایین تنه ما را تشکیل داده است، اگر مشکلی در این ناحیه رخ دهد، بی‌شک تمام اعضاء را درگیر می‌کند. از این رو اگر کمر درد کاهش پیدا نکند، شخص عملا از کار افتاده می‌شود و تا بهبود کمر درد خود باید از هر گونه اقدامی دست بر دارد. اکثر مردم برای رهایی از کمر درد به پزشک مراجعه می‌کنند، از آن‌جایی که درد حاصل از ناحیه کمر به موارد بسیار زیادی مربوط می‌شود، برای درمان شخص بیمار زمان زیادی صرف می‌شود و گاها این انتظار می‌تواند خسته کننده و آزار دهنده باشد. گرچه پزشکان برای کاهش درد حاصل از ناحیه کمر و یا هر نوع درد دیگر با داروها و مسکن‌هایی که تجویر می‌کنند تا حد زیادی اینگونه دردهای شدید را کاهش می‌دهند. اما استفاده از مسکن‌ها نیز می‌تواند در دراز مدت باعث آسیب‌هایی به بدن شود.

 

اما یکی دیگر از مشکلات استفاده از انواع مسکن‌ها این است که وقتی بیمار دوز پایینی از مسکن‌ها را مصرف می‌کند، پس از مدتی اندام های داخلی به این نوع مسکن عادت می‌کنند و همین امر به نوعی اعتیاد آور می‌شود و اما با گذشت زمان وضع بدتر نیز می‌شود، چرا که دیگر بدن شخص بیمار به دوزهای پایین‌تر جواب نمی‌دهد و فرد مجبور است که از مسکن‌هایی با دوز بالاتر و یا بسیار قوی‌تر استفاده کند تا از شر درد، برای ساعتی در امان باشد. در لیستی که در ادامه این مطلب ارئه می‌شود، درمان‌هایی را پیشنهاد می‌کنیم که در پزشکی سنتی نادیده گرفته می‌شود و یا کمتر مورد توجه قرار می‌گرفت، از این رو ما شما را با چنین درمانی‌های که روش بسیار موثری برای رهایی از شر کمردردهای آزار دهنده است، آشنا می‌کنیم.

 

آزاد کردن اندورفین‌های داخلی بدن راهی برای کاهش کمر درد

آندورفین‌ها هورمون‌هایی هستند که به طور طبیعی برای کاهش درد در بدن شما تولید می‌شوند. آنچه که اکثر مردم نمی‌دانند این است که این مواد می‌توانند همان قدر قوی باشند که داروهای خوراکی مسکن، می‌توانند موثر باشند. وقتی بدن ما با درد تحریک می‌شود، اندروفین تولید می‌کند. آزاد شدن این ماده در بدن باعث می‌شود از ارسال درد به مغز جلوگیری کند. از این رو پس از تولید این ماده درد در بدن کم و یا قابل لمس نمی‌شود. از دیگر مزایای وجود اندورفین در بدن این است که این ماده باعث کاهش اضطراب، استرس و افسردگی می‌شود که معمولا این گونه دردها باعث تشدید درد مزمن کمر می‌شوند. یکی از روش‌های بالا بردن تولید اندروفین در بدن این است که به طور مرتب ورزش کنید، البته خندیدن و شاد بودن نیز به نوبه خود می‌تواند سطح اندروفین بدن را افزایش دهد. اما خوراکی‌هایی نیز وجود دارند که به طور طبیعی دارای اندورفین هستند. از این رو با مصرف چنین موادی می‌توانید به مقدار قابل قبولی اندروفین دست یابید. در ادامه شما را با چند ماده غذایی که باعث افزایش سطح اندروفین در بدن می‌شوند، آشنا می‌کنیم.

 

شکلات تلخ: این ماده غذایی دارای سطح خوبی از اندروفین است تا جایی که برخی بر این باورند خوردن این ماده باعث شادی و شعف در انسان می‌شود.

 

فلفل تند: خوردن فلفل تند نیز می‌تواند سطح اندروفین بدن را بالا ببرد. البته باید توجه داشته باشید که مصرف بیش از حد این ماده غذایی می‌تواند عوارضی برای بدن ایجاد کند.

 

غذای‌های پر چرب: البته در مصرف غذاهای پر چرب باید دقت کرد، به ویژه کسانی که از چاقی و بیماری‌های قلبی عروقی رنج می‌برند. مواد موجود در برخی از غذاهای پر چرب می‌تواند سطح اندروفین بدن را افزایش دهد.

 

استراحت کردن به موقع و به اندازه راهی برای کاهش کمردرد

معمولا عامل اصلی نخوابیدن، دردهای حاصل از انواع بیماری است که کمر درد نیز می‌تواند جزء این گونه بیماری‌ها باشد. مطالعاتی که در این باره صورت گرفته، نشان می‌دهد؛ تقریبا دو سوم افرادی که از کمردرد رنج می‌برند، دارای اختلالاتی در خواب هستند. جالب است که بدانید کم خوابیدن و یا کافی نخوابیدن می‌تواند کمردرد را تشدید کند. سیستم بدن ما در هنگام خواب دست به ترمیم خود می‌زند. از این رو اگر خواب کافی نداشته باشید، مدت زمان درمان شما بیش از اندازه معمول طول خواهد کشید. سعی کنید به دنبال حل مشکل نخوابیدن و یا بد خوابیدن خود باشید تا بدنتان بتواند در زمانی که در خواب به سر می‌برید، دست به درمان مشکل شما بزند. این کار در دراز مدت می‌تواند مشکلات شما را تا حدودی برطرف کند. سعی کنید پیش از خواب با حرکاتی که باعث آرامش‌تان می‌شود، باعث شوید تا راحت‌تر به خواب بروید. در حد امکان از افکار بد در مورد بیماری‌تان فاصله بگیرید، چرا که چنین رفتارهایی می‌توانند باعث تشدید دردتان شوند.

 

استفاده از کمپرس آب یخ و یا آب داغ

استفاده از کمپرس آب یخ و یا آب داغ بستگی به سیستم بدنی شما دارد. در برخی افراد کمپرس آب یخ باعث کاهش درد می‌شود و در برخی دیگر کمپرس آب داغ، فقط باید دقت داشته باشید که کمپرس آب یخ بیش از اندازه با بدنتان تماس نداشته باشد، چرا که ممکن است به آن آسیب بزند. البته در استفاده از کمپرس آب داغ نیز دقت کنید تا پوست‌تان بر اثر تماس با آب داغ نسوزد.

 

دو مزیت اصلی استفاده از کمپرس آب یخ:

کمپرس آب یخ می‌تواند التهابات را کاهش دهد. البته برخی از این کمپرس برای بی‌حس کردن و کاهش درد نیز بهره می‌برند. کمپرس آب یخ با تحریک سیستم عصبی درد را کاهش می‌دهد.

 

دو مزیت اصلی استفاده از کمپرس آب داغ:

استفاده از کمپرس آب داغ باعث می‌شود تا جریان خون در موضعی که درد می کند، بیشتر شود و این امر می‌تواند باعث التیام آن شود، چرا که با زیاد شدن جریان خون مواد مغذی بیشتری به ناحیه که درد می‌کند، برساند؛ از این رو زودتر از حالت معمول بهبود می‌یابد. در کل استفاده از دوش داغ، جکوزی، استفاده از کیسه آب داغ و حتی استراحت کردن بر سطح داغ می‌تواند روشی برای التیام درد شما باشد.

 

تمرینات موثر برای کاهش کمر درد

عضلات کمر شما نقش حمایتی بسیار موثری برای حفظ ستون فقرات‌تان بازی می‌کنند. اگر بنا به هر دلیلی عضلات‌تان ظعیف شوند، فشار وارده به اسکلت داخلی‌تان بیشتر می‌شود. از این رو با گذشت زمان این فشارها می‌توانند به صورت درد در کمر و سایر نقاط بدن ظاهر شوند. نباید از یاد برد که ورزیده کردن عضلات نیاز به یک برنامه‌ریزی دقیق و انجام تمرینات خاص و مناسب دارد. از این رو سعی کنید، با انجام تمریناتی که باعث قوی‌تر شدن عضلات می‌شوند، اسکلت داخلی خود را از آسیب دور کنید. در بالا نمونه‌ای از این تمرینات را مشاهده می‌کنید. علاوه بر این، تنها با یک سرچ ساده در اینترنت می‌توانید با تمرینات دیگری که باعث قوی‌تر شدن عضلات بدن می‌شوند، نیز آشنا شوید. البته یک کارشناس ورزش نیز می‌تواند کمک خوبی در اختیارتان قرار دهد.

 

ذهن خود را از افکار بد دور کنید

متخصصان درد به تازگی دریافته‌اند که درد نمی‌تواند به صورت دائم در بدن بماند. احساس درد داشتن از خود درد برای شما آزار دهنده‌تر خواهد بود. هر چقدر درک شما از درد بیشتر باشد، به همان اندازه می‌تواند قابل تحمل‌تر شود. گاها مغز نیز تحت تاثیر دردها قرار می‌گیرد و ممکن است در مواقعی که مشکل خاصی نداشته باشید، هشدار درد را صادر کند. این امر می‌تواند باعث آزار شما در طول زمان ارسال سیگنال‌های درد در سراسر بدن باشد. خبر خوب در این رابطه این است که شما می‌توانید مهارت‌های مغز خود را برای کاهش ارسال سیگنال‌های درد و یا نادیده گرفتن آن‌ها، بالا ببرید. تمرین دادن مغز در این رابطه می‌تواند روشی برای تسکین دردهای شما به ویژه کمر درد باشد. در این رابطه از تلقین‌های بد فاصله بگیرید، چرا که تلقین بد می‌تواند نتیجه نامطلوبی بر عملکرد مغزتان در مواجه با دردها داشته باشد.

 

عضلات همسترینگ خود را دو بار در روز بکشید

عضلات همسترینگ پا می‌توانند باعث کاهش فشار بر روی کمر شوند. از این رو با کاهش فشار بر روی کمر، درد حاصل از آن نیز کاهش می‌یابد. سعی کنید عضلات همسترینگ پاهای‌تان را در طول روز دو بار تحت کشش قرار دهید، البته قبل از این کار کمی خود را گرم کنید. از یاد نبرید که کشش عضلات همسترینگ باید با دقت و حداقل دو بار در روز صورت گیرد.

 

افسردگی و رابطه آن با بیماری

درد مداوم می‌تواند در زندگی شما اختلال ایجاد کند و بر روابط شما با دیگران تاثیرات نامطلوب بگذارد. این امر حتی بر توانایی شخصی شما برای انجام کار نیز تاثیرگذار است و در دراز مدت می‌تواند شما را دچار مشکلات مالی شدیدی کند. وجود درد حتی در خلق و خوی شما نیز تاثیرات بدی می‌گذارد و باعث می‌شود از مردم فاصله بگیرید. معمولا کمر درد از جمله دردهایی است که ممکن است، تمام تاثیرات منفی بالا را در شما ایجاد کند و این امر به نوبه خود در دراز مدت باعث افسردگی می‌شود. در چنین شرایطی باید سبک زندگی خود را تغییر دهید تا افسردگی به وجود آمده از بین برود. حتی اگر شما در معرض درد شدید و هم چنین تحت درمان‌های گسترده پزشکی نیز قرار داشته باشید، نباید امیدتان را برای بهبود از دست بدهید. یادتان نرود هر دردی یک روز برطرف می‌شود. شما علاوه بر توصیه‌های پزشکی با تغییر در شیوه زندگی خود نیز می‌توانید شرایط بهتری را برای بهبودی خود فراهم کنید.

 

 

 

  • 19
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش