به گزارش مهر، علی محمدی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران در محل مدیریت درمان تامین اجتماعی زنجان، بابیان اینکه زایمان در آب نیاز به فرهنگسازی دارد، افزود: خوشبختانه در بیمارستان امام حسین(ع) استان زنجان زایمان در آب استقبال خوبی از سوی بانوان دارد.
وی اظهار کرد: طی سال گذشته چهار هزار مورد زایمان در آب در مرکز درمانی امام حسین (ع) انجام شد که این مهم باعث کاهش زایمان سزارین در استان شده و بیش از ۱۵ درصد از زایمانهای انجامشده در سال گذشته زایمان در آب بوده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان زنجان گفت: زایمان در آب در بیمارستان امام حسین (ع) زنجان انجام میشود و خوشبختانه استقبال از این نوع زایمان در استان بسیار خوب است و در سال جاری زایمان در آب در بیمارستان امام حسین (ع) زنجان روند رو به رشدی داشته است.
محمدی تأکید کرد: زایمان فیزیولوژیک در راستای ترویج زایمان طبیعی است و باید این نوع زایمان به خوبی در جامعه برای بانوان تبیین شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر دو تخت زایمان در آب در بیمارستان امام حسین (ع) وجود دارد و خدمات لازم به مادران باردار ارائه میشود، گفت: زایمان فیزیولوژیک نیاز به فرهنگسازی دارد و دورههای آموزشی لازم برای مادران باردار با مدیریت لازم و درست به خوبی اجرا میشود.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان زنجان ابراز کرد: تختهای لازم برای ارائه خدمات برای زایمان در آب در بیمارستان امید ابهر هم راهاندازی میشود و این امر به کاهش سزارین مادران کمک میکند.
محمدی یادآورشد: طی چهار سال اخیر شاهد کاهش ۱۰ درصدی زایمان سزارین در مراکز درمانی تأمین اجتماعی در استان زنجان بودیم.
- 16
- 3