شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۳۳ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۳۳۷۰
مشاوره پزشکی

نشانه‌های عشق واقعی چیست؟ / عواقب ناگوار عشق یک طرفه برای جوانان

عشق یک طرفه,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی
یک کارشناس ارشد مشاوره خانواده درباره علل گرایش جوانان به کراش در دانشگاه‌ها و پیامد‌های روانی آن توضیحاتی داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، این روز‌ها ابراز عشق پنهانی یک‌طرفه را کراش می‌نامند؛ پدید‌ه ای که از طریق کانال‌های فضای مجازی و توئیتر در بین دانشجویان برخی دانشگاه‌های کشور در حال گسترش است؛ برخی این شیوه جدید را روشی جالب برای ابراز عشق در  بین جوانان می‌دانند چرا که معتقدند خطری برای کسی ایجاد نمی‌کند، اما عد‌ه‌ای دیگر از شعله‌ور شدن آتشی خانمان سوز به دنبال این ابراز عشق‌های یواشکی خبر می‌دهند.

 

برای بررسی پیامد‌های روانی کراش گفت و گو‌هایی را با شکوفه اویارحسینی کارشناس ارشد مشاوره خانواده و عطیه رضایی کارشناس ارشد روان شناسی بالینی انجام دادیم که در ادامه مشروح این گفت و گو‌ها را می‌خوانید.

 

کراش چیست؟

شکوفه اویارحسینی کارشناس ارشد مشاوره خانواده درباره کراش اظهار کرد: کراش به عشق پنهانی و یک‌طرفه می‌گویند؛ در کراش فرد عاشق شده، ولی معشوق از این عشق و علاقه بی‌خبر است در برخی موارد هم در کراش فرد عاشق شده است، اما طوری وانمود می‌کند که انگار از طرف مقابل متنفر است.

 

همچنین در ادامه عطیه رضایی کارشناس ارشد روان شناسی بالینی درباره کراش گفت: وقتی شما می‌گویید روی یک فرد کراش دارید به این معناست که از ته دل او را دوست دارید؛ معمولا این نوع دوست داشتن به نوعی است که به فرد ابراز نمی‌شود و در دل باقی می‌ماند، رنج دوست داشتن کسی که هیچ علاقه‌ای به شما ندارد، واقعا مشکل و توام با احساسات ناامیدی، یاس و افسردگی است؛ زمانی که فکر می‌کنید آن فرد دقیقاً همان شخص مورد نظر است، این احساسات قوی‌تر هم می‌شوند.

 

رضایی تاکید کرد: بیشتر آدم‌ها به امید اینکه روزی بتوانند به هر قیمتی و با هر وسیله‌ای به وصال محبوب برسند روزگار می‌گذرانند، اما در حقیقت این امید‌ها هیچ‌وقت به واقعیت تبدیل نمی‌شوند، در نتیجه آن‌ها در زندگی احساس ناکامی می‌کنند.

 

اویارحسینی بیان کرد: کراش تا زمانی ادامه پیدا می‌کند که ابراز عشق و علاقه به شکلی پنهانی باشد بنابراین به محض باخبر شدن معشوق از این عشق، فرد از کراش خارج می‌شود.

 

کراش به کجا ختم می‌شود؟

این کارشناس ارشد مشاوره خانواده افزود: کراش به دوستی و ازدواج ختم نمی‌شود، زیرا رابطه‌ای پنهانی است که معشوق از آن اطلاع ندارد، در رابطه‌های حقیقی و واقعی هر دو طرف سعی در شناخت همدیگر دارند و همین طور که یک شخص علاقه‌اش را ابراز می‌کند به طرف مقابل هم فرصت می‌دهد که علاقه یا تنفرش را بیان کند.

 

عشق واقعی چه نشانه‌هایی دارد؟

رضایی درباره عشق واقعی تصریح کرد: عشق واقعی زمانی است که ۲ طرف از نظر احساسی و ذهنی در همه احساساتشان با هم شریک هستند.

 

این کارشناس ارشد روان شناسی بالینی درباره نشانه‌های عشق واقعی گفت: در عشق واقعی معشوق دوست دارد بداند که شما چه علایقی دارید و از چه چیز‌هایی خوشتان نمی‌آید؛ همچنین در این عشق ۲ نفر از موفقیت و شادی یکدیگر خوشحال می‌شوند؛ افرادی که یکدیگر را دوست دارند در بدترین و بهترین شرایط زندگی در کنار هم هستند و از هم حمایت می‌کنند.

 

رضایی درباره نشانه‌های دیگر عشق واقعی اظهار کرد: اگر فردی به شما علاقه‌مند باشد زمانی را هر چند کوتاه با شما سپری می‌کند؛ اشخاصی که یکدیگر را دوست دارند از با هم بودن لذت می‌برند؛ همچنین در صورتی که فردی صبورانه به شما کمک می‌کند که مشکلات شخصی خود را حل کنید این به آن معناست که آن شخص به شما علاقه دارد؛ فردی که به شما علاقه‌مند است حتی به جزئی‌ترین کار‌ها و صحبت‌های شما هم توجه می‌کند و پس از گذشت مدت زمانی طولانی حتی جزئی‌ترین صحبت‌های شما را هم به یاد می‌آورد.

 

نشانه‌های عشق یک طرفه یا بیمارگونه چیست؟

این کارشناس ارشد روان شناسی بالینی بیان کرد: عشق یک طرفه عشقی است که در آن میل به معشوق، موضوعی ذهنی است یعنی عاشق در افکار و پیش فرضهایش باور دارد که معشوقش به او علاقه‌مند است و او از احساسات معشوقش بی اطلاع است.

 

چرا کراش ایجاد شد؟

وی درباره ضرورت ایجاد کراش تصریح کرد: در کراش فرد عشق یک‌طرفه را با خیالش پر و بال می‌دهد؛ بنابراین بدون اینکه شخص از طرف مقابل پاسخ منفی بشنود این فرصت را دارد که عشق‌بازی را تجربه کند؛ افرادی که تحمل شنیدن پاسخ منفی معشوق را نداشته یا تمایل ندارند که با واقعیت روبرو شوند جذب کانال‌های کراش‌یاب از طریق فضای مجازی می‌شوند.

 

این کارشناس ارشد مشاوره خانواده گفت: افرادی که روی شخصی کراش دارند اشخاصی هوس‌باز هستند؛ برخی افراد هم ناخواسته و برای سرگرمی و کنجکاوی وارد کانال‌های کراش‌یاب می‌شوند.

 

عواقب ناگوار کراش برای جوانان

اویار حسینی درباره پیامد‌های روانی کراش برای افراد اظهار کرد: اشخاص در کراش عشقی خیالی را تجربه می‌کنند؛ خیال ابزاری است که اگر مهار نشود می‌تواند فرد را مستعد ابتلا به بیماری‌های گوناگون کند؛ در کراش فرد با ناکامی و محدودیت‌های عالم واقعیت روبرو نمی‌شود؛ کراش موجب می‌شود که مشکلات روانی شخص گسترش پیدا کند و فرد تنها شود، زیرا آن لذتی را که از پرورش خیال نصیبش می‌شود در عالم واقعیت نمی‌تواند احساس کند، بنابراین فرد دچار لذتی کاذب می‌شود که این لذت شخص را مستعد ابتلا به بیماری‌های روحی و روانی می‌کند.

 

این کارشناس ارشد مشاوره خانواده بیان کرد: در کراش فاصله بین دنیای ذهنی با واقعی فرد افزایش پیدا می‌کند در نتیجه شخص دچار اضطراب و افسردگی می‌شود.

 

اویارحسینی افزود: جوانان در دانشگاه‌ها باید یاد بگیرند، اگر نسبت به شخصی علاقه ای دارند، از این علاقه بتوانند فرصتی برای دوست داشته شدن واقعی و ساختن یک زندگی حقیقی ایجاد کنند، ولی در کراش عشق پنهانی و یک‌طرفه است و به سرانجام نمی‌رسد.

 

این کارشناس ارشد مشاوره خانواده تاکید کرد: اگر دانشجویان در دانشگاه‌ها وارد کانال‌های کراش‌یاب شوند، به تدریج نسبت به یادگیری دروس بی‌انگیزه می‌شوند بنابراین آن‌ها نمی‌توانند مهارت‌های لازم را در دانشگاه‌ها کسب کنند.

 

اویارحسینی یادآور شد: طبق بررسی صورت گرفته بازده آموزشی زن و مرد متاهل در دانشگاه‌ها نسبت به دختر و پسر مجرد مختلط یا دختر و پسر مجرد تک جنس بیشتر است.

 

 

  • 19
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش