به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری ساینس، در این تحقیقات اطلاعات حاصل از ۲۲ مطالعه پیشین که با کمک نزدیک به ۲۱ میلیون داوطلب در آمریکای شمالی، آفریقا، اروپا و آسیا انجام شده اند، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و مشخص شد افرادی که آلوده به ویروس اچ آی وی (HIV) هستند و با بیماری ایدز زندگی می کنند، ۲۴ درصد بیش از سایرین در معرض ابتلا به عفونت ناشی از ویروس SARS- CoV- ۲ قرار دارند. همچنین خطر مرگ این افراد در اثر ابتلا به کووید ۱۹ در مقایسه با سایرین ۷۸ درصد بیشتر است.
متخصصان سازمان جهانی بهداشت در اوایل سال جاری در مورد اختلال ایجاد شده در درمان بیماران مبتلا به ویروس ایدز به دلیل پاندمی کرونا هشدار دارند؛ اما در حال حاضر به دلیل تلاش بی وقفه کادر درمانی در سراسر جهان تعداد کشورهایی که در خدمت رسانی به بیماران مبتلا به اچ ای وی ضعیف عمل کردند، ۷۵ درصد کاهش یافته است و دلیل عمده آن تبعیت از دستورالعمل های سازمان جهانی بهداشت بوده است.
در امتداد این گزارش آمده است که بسیاری از کشورهای در زمینه دارورسانی و ارائه خدمات، سازوکارهای نوآورانه و موثری داشته اند که در کنترل و مراقبت از بیماران مبتلا به اچ ای وی نقش بسزایی داشته است.
آمار جدید نشان می دهد در اواسط سال ۲۰۲۰ میلادی حدود ۲۶ میلیون نفر تحت درمان های ضدویروسی بوده اند که نسبت به سال گذشته ۲.۴ درصد افزایش داشته است.
اچ ای وی یکی از مهمترین معضلات بهداشت عمومی است که تاکنون جان بیش از ۳۳ میلیون نفر را در جهان گرفته است. با این حال با افزایش آگاهی عمومی در مورد روش های پيشگيري، پیشرفت روش های تشخیصی و درمانی این بیماری سبب شده است عفونت اچ ای وی به یک بیماری مزمن قابل کنترل تبدیل شود و افراد مبتلا را قادر سازد زندگی طولانی و سالمی داشته باشند.
- 14
- 5