دانشجویان پزشکی دانشگاه کمبریج انگلستان روش جدیدی از از یادگیری، یعنی مطالعه «بیماران هولوگرافیک» را تجربه کرده اند. دانشجویان بیمارستان آدن بروک انگلستان اکنون برای نخستین بار در جهان میتوانند با استفاده از یک سیستم آموزش واقعیت ترکیبی به نام HoloScenarios از طریق بیماران هولوگرافیک و هدست های واقعیت ترکیبی آموزش پزشکی ببینند.
به گزارش فرارو به نقل از یورونیوز، این فناوری توسط بنیاد تراست NHS بیمارستان های دانشگاه کمبریج و ارائه دهنده آموزش مراقبت های بهداشتی هولوگرافیک آمريکا GigXR توسعه یافته است.
دانشجویان با استفاده از هدست های واقعیت ترکیبی میتوانند در یک سناریوی واقعی، بیماران هولوگرافیک و تجهیزات پزشکی را مشاهده و بررسی کنند. این سیستم به دانشجویان و مربیان اجازه می دهد تا در زندگی واقعی یکدیگر را ببینند. مربیان می توانند میزان سختی سناریو ها را تنظیم کنند و استفاده از هدست های واقعیت ترکیبی و محیط واقعی به دانش آموزان اجازه می دهد تا بطور دقیقتر درمان بیماران را آموزش ببینند.
مدیر اجرایی GigXR در بیانیه ای گفت: «واقعیت ترکیبی راهی بسیار عالی برای آموزش است.» شبيه سازي های مجازی خطر آسیب رساندن ناشی از اشتباهات دانشجویان به بیماران را از بین می برد. در حال حاضر ، دانشجویان میتوانند نحوه تشخیص و درمان بیماری های تنفسی رایج از جمله آسم، آنافیلاکسی، آمبولی ریه (Lung) و پنومونی را از این طریق بیاموزند.
محققین اکنون در حال توسعه سناریو های پیشرفته برای بررسی بیماری های قلبی و عصبی هستند و می گویند این سناریو ها تا اواخر سال ۲۰۲۲ دردسترس قرار می گیرند. هدف این فناوری جدید ارائه جایگزینی مقرون به صرفه تر برای آموزش پزشکی از طریق شبیه سازی و استفاده از بازیگران بیمار است که به منابع زیادی نیاز دارد. توسعه دهندگان همچنین امیدوارند که این فناوری بتواند دسترسی به آموزش پزشکی را در سراسر جهان بهبود ببخشد.
- 9
- 4