چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۹:۰۲ - ۰۱ آبان ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۸۰۰۹۴
تحقیقات و پژوهش های پزشکی

آب و هوا بر چه تاثیری در وخیم شدن بیماری‌های پوستی دارد؟

بیماری‌های پوستی,تاثیر آب و هوا بر وخیم شدن بیماری‌های پوستی
پژوهشگران دریافتند که رویدادهای شدید آب و هوایی به طور نامتناسبی بر جمعیت آسیب پذیر و به حاشیه رانده شده تأثیر می گذارد.

مطالعه جدید پژوهشگران دانشگاه وندربیلت آمریکا نشان می ‎دهد، پدیده های آب و هوایی شدید باعث بدتر شدن بیماری های پوستی می شود.

به گزارش ایسنا به نقل از اس اف، پوست، اولین خط دفاعی در برابر دنیای بیرون است. اکنون پژوهشگران در یک مطالعه جدید هشدار داده اند که پوست بدن با خطر شدید تغییرات آب و هوایی مواجه است.

به گفته پژوهشگران دانشگاه واندربیلت، افزایش رویدادهای شدید آب و هوایی، خطر ابتلا به بیماری های پوستی مختلف را افزایش می دهد. از آنجایی که بسياري از بیماری های پوستی حساس به آب و هوا هستند، بلایای طبیعی مانند سیل، طوفان و امواج گرمای شدید می توانند مشکلات جزئی که بسیاری از افراد هر ساله با آن دست و پنجه نرم می کنند را تشدید کنند.

"اوا رالینگز پارکر" (Eva Rawlings Parker) نویسنده ارشد این مقاله گفت: می خواستیم به متخصصان پوست و سایر پزشکان یک اطلاعات کلی از بیماری های پوستی شدید مرتبط با آب و هوا و نحوه مداخلات درمانی اولیه و بهبود نتایج بیماری ارائه دهیم. از گستردگی تأثیراتی که رویدادهای آب و هوایی شدید بر بیماری های پوستی می گذارند، شگفت زده شدیم.

پژوهشگران حدود ۲۰۰ مقاله را که اثرات مختلف آب و هوای شدید بر پوست را مستند کرده بودند، مورد مطالعه قرار دادند. آن ها دریافتند که سیل- یکی از رایج ترین بلایای طبیعی- اغلب به زخم های آسیب زا و عفونت های باکتریایی و قارچی منجر می شود. سیل همچنین میتواند منجر به درماتیت تماسی شود، زیرا این آب اغلب با آفت‌کش‌ها، فاضلاب، کودها و سایر مواد شیمیایی مضر آلوده می شود.

در نقطه مقابل این طیف، نویسندگان مطالعه دریافتند که دود آتش سوزی حتی در بزرگسالانی که سابقه بیماری پوستی ندارند، می تواند باعث درماتیت آتوپیک (اگزما) شود. پژوهشگران خاطر نشان کردند که قرار گرفتن در معرض دود همچنین می تواند باعث بدتر شدن آکنه شود.

حتی بدون آتش، گرما به تنهایی میتواند به پوست انسان آسیب برساند. به گفته پژوهشگران، پوست ما نقش مهمی در تنظیم دمای بدن دارد. با در نظر گرفتن این موضوع، امواج گرمای شدید از خنک شدن مناسب پوست جلوگیری کرده و خطر گرمازدگی و مرگ را افزایش می دهد. چندین شکل از بیماری های التهابی مزمن نیز با افزایش دما بدتر می شوند. در طول ماه های تابستان، افراد بیشتری در بیرون از خانه حضور دارند و زمان بیشتری زیر نور آفتاب قرار می گیرند؛ با این حال، پژوهشگران دانشگاه وندربیلت معتقدند این گرما افراد را در معرض سطوح بالاتری از آلودگی هوا (Air pollution)، حشرات ناقل بیماری و اشعه فرابنفش قرار می دهد که میتواند باعث سرطان پوست شود.

پژوهشگران دریافتند که رویدادهای شدید آب و هوایی به طور نامتناسبی بر جمعیت آسیب پذیر و به حاشیه رانده شده تأثیر می گذارد و باعث نابرابری حتی در سلامت عمومی می شود. این جوامع اغلب شامل کودکان، زنان باردار، سالمندان، محله های با اقلیت خاص، مهاجران و کارگران کم درآمد می شوند.

به طور خاص، این مطالعه نشان داد که جمعیت سیاه پوستان و هیسپانیک و محله های کم درآمد بیشتر در مناطقی زندگی می کنند که سیل در آنها شایع تر است. بنابراین، این جوامع همچنین در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به مشکلات پوستی مختلف هستند و دسترسی کمتری به مراقبت دارند.

پژوهشگران خاطرن شان کردند که وقتی هوا بد می شود، مردم به مکانهای مختلف می روند. به همین دلیل است که بیماری های پوستی یکی از رایج ترین مشکلاتی است که مهاجران در سفر بین ایالات و کشورها با آن دست و پنجه نرم می کنند.

امسال افراد با موج گرمای تاریخی و مرگبار در آمریکای شمالی، اروپا و آسیا، سیل ویرانگر در آمريکا، پاکستان و استرالیا، خشکسالی و قحطی در سومالی و ماداگاسکار و آتش سوزی در غرب ایالات متحده ، روسیه، آرژانتین و سراسر اروپا مواجه شدند.

دکتر پارکر می گوید:رویدادهای شدید آب و هوایی سیاره را ویران می کنند، زیرساخت های حیاتی را مختل می کنند، به شدت بر سلامت تأثیر می گذارند و نابرابری های سلامتی را تشدید می کنند. پزشکان، سیاست گذاران، حامیان محیط زیست و محققان در سراسر جهان باید از اختلالات فعلی و آینده که تغییرات آب و هوا و رویدادهای شدید آب و هوایی برای سلامت انسان ایجاد می کند، کاملا آگاه باشند.

یافته های این مطالعه در مجله "Climate Change and Health" منتشر شده است.

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش