به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی ساینس دیلی، محققان برای این مطالعه دو مجموعه موش آزمایشگاهی را بررسی کردند؛ یک گروه فشار خون بالا (hypertensive) و گروه دیگر فشار خون طبیعی (normal) داشت. تیم تحقیق بخشی از مواد بیولوژیکی را از روده هر گروه حذف کرد.
محققان سپس برای کاهش میکروبیوتای طبیعی این جانداران، به مدت ۱۰ روز به آنها انتی بیوتیک خوراندند و پس از آن، میکروبیوتای روده گروه مبتلا به پرفشاری خون را به موش های دارای فشار خون طبیعی پیوند زدند و همین کار را هم با موش های گروه فشار خون طبیعی انجام دادند.
نتیجه آزمایش این بود که گروه موش های دارای فشار خون طبیعی دچار پرفشاری خون شدند، اما گروهی که فشار خون بالا داشتند، افت فشار قابل توجهی پیدا نکردند.
به گفته محققان، یافته های این مطالعه موید اهمیت بررسی بیشتر نقش میکروارگانیسم های روده در ابتلا به پرفشاری خون در انسان است و نیز نقش بالقوه پروبیوتیک ها (میکروارگانیسم های مفید که در روده یافت می شود) را به عنوان درمان پرفشاری تایید می کند.
این مطالعه در مجله Physiological Genomics منتشر شد و بعنوان مقاله برگزیده انجمن فیزیولوژیک آمریکا برای ماه فوریه انتخاب شده است.
- 19
- 5