به گزارش فارس، مرتضی فلاحیپور دبیر بیستمین همایش سالانه روز جهانی آسم در نشست خبری این همایش گفت: بیماری آسم از ابعاد بسیار متفاوتی برخوردار است که میتوان به ابعاد روانی، اجتماعی و اقتصادی آن اشاره کرد.
وی افزود: متأسفانه پذیرش بیماری آسم توسط فرد بیمار و اطرافیان بسیار سخت است به طوریکه این بیماری به عنوان یک اَنگ به حساب میآید. مشاهده میشود که برخی خانوادهها به دلیل ترس از این بیماری به پزشک مراجعه میکنند و سئوالاتی در زمینه نحوه مصرف داروها و اسپریها و همچنین شرایط بیمار خود میپرسند که باید به این افراد گفت براساس آمار بسیاری از قهرمانهای رشتههای ورزشی در دنیا مبتلا به بیماری آسم هستند که این موضوع نشان میدهد با کنترل و درمان صحیح این بیماری میتوان به صورت دائم به زندگی ادامه داد.
وی ادامه داد: بیماری آسم یک بیماری مزمن است و نیاز به کنترل طولانیمدت دارد.
فلاحپور در خصوص برگزاری بیستمین همایش سالانه آسم گفت: در این همایش نحوه اطلاعرسانی صحیح و آگاهیبخشی به عموم مردم جامعه بحث و تبادلنظر خواهد شد.
همچنین در این همایش وزیر آموزش و پرورش شرکت خواهند کرد و امیدواریم وزیر بهداشت نیز در این همایش حضور بهم رسانند.
عضو هیأت علمی دانشگاه ایران گفت: این همایش از ۳ قسمت تشکیل که قسمت اول مسئولان اجرایی اهداف را اعلام میکنند، در قسمت دوم مباحث علمی مطرح خواهد شد و همچنین در زمینه علل بروز و شیوع بیماری آسم بحث و تبادل نظر میشود، در قسمت سوم همایش پنل پرسش و پاسخ در جهت آگاهی بخشی بیشتر عموم مردم و پزشکان برگزار خواهد شد.
وی افزود: برای اولین بار در کشور ما افرادی به عنوان سفیر آسم انتخاب خواهند شد که حمید درخشان به عنوان سفیر ورزشی و دکتر معین به عنوان سفیر پزشکی بیماری آسم هستند.
فلاحپور در خصوص سایر برنامهها توضیح داد: سعی شده است در جهت اطلاع رسانی مردم انیمیشنهایی ساخته شود که این انیمیشنها در مورد خرافاتی که در جهت درمان این بیماری وجود دارد میپردازد.
وی در پایان در خصوص خرافات موجود در جامعه برای درمان بیماری آسم گفت: متأسفانه برخی از بیماران با مراجعه به پزشک اعلام میکنند که با دود کردن برخی فضولات حیوانی یا استفاده از برخی داروهای نامناسب اقدام به درمان بیماری خود کردهاند که باید بدانند استفاده بیمورد از این مواد میتواند آسیبهای جدی به فرد وارد کند. همچنین باید گفت دود کردن اسپند هیچ تاثیری در روند بیماری آسم ندارد و نمیتوان از اسپند به عنوان یک ماده استریل کننده هوا استفاده کرد.
بیستمین همایش سالانه آسم و آلرژی از تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.
- 19
- 4