به گزارش ایرنا، محققان برای این منظور حدود ۱۵۰ هزار تصویر ماهوارهای با وضوح بالا را که توسط خدمات Google Maps تهیه شده بود در اختیار یک شبکه عصبی پیچشی قرار دادند. این اطلاعات در برگیرنده اطلاعات سرشماری شهروندان ۶ شهر آمریکا بود.
شبکههای عصبی پیچشی از آموزش عمیق برای کسب توانایی تجزیه و تحلیل الگوهای موجود در بانک های اطلاعاتی بهره میبرند. شبکه عصبی مورد استفاده محققان نیز با استفاده از حدود ۱.۲ میلیون تصویر، آموزش دیده بود تا بتواند ویژگیهای فیزیکی شهرها از جمله جادهها، ساختمانها، درختان، آب و خشکی را شناسایی کند.
همچنین محققان اطلاعات مربوط به شیوع چاقی در ۵۰۰ شهر را که به شکل یک مدل ارتباط بین چاقی و مکان های مختلف را نشان میداد، در اختیار شبکه عصبی قرار دادند. در نتیجه این تحقیقات مشخص شد ویژگی های محیط زیست شهروندان تقریبا در دو سوم موارد (یعنی ۶۴.۸ درصد) شیوع چاقی میان شهروندان را توجیه میکند.
با وجود این که معمولا تحلیلهایی که با استفاده از ابزارهای نظارتی از بالا انجام میشوند، چندان دقیق نیستند، محققان معتقدند این سیستم هوشمند ابزار ساده و قابل قبولی برای مطالعه ریسک چاقی میان شهروندان است.
- 14
- 5