به گزارش فارس به نقل از نیواطلس، پژوهشگران دانشگاه کمبریج می گویند مولکول یادشده که در خون انسان وجود دارد هم میزان چربی قهوه ای بدن را افزایش می دهد و هم فرایند کالری سوزی را در بدن فعال می کند.
بخش عمده چربی بدن انسان چربی سفید است که ذخیره کالری داخلی بدن را تشکیل می دهد. اما بافت چربی دیگری هم در بدن وجوددارد که به چربی قهوه ای مشهور است که دارای میتوکندری بوده و تعداد رگ های خونی در آن از چربی سفید بیشتر است. این امر سرعت چربی سوزی را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.
چربی قهوه ای نقش مهمی در زمینه تنظیم دمای بدن ایفا می کند و در حیوانات در زمان سردشدن هوا موجب گرم شدن بدن آنها می شود. چربی یادشده باعث گرم شدن بدن نوزادان هم می شود ولی میزان آن در افراد مسن کاهش می یابد.
نخستین بار در سال ۲۰۰۹ مشخص شد که چربی قهوه ای در بدن افراد مسن کاملا از بین نمی رود و هنوز وجود دارد و فعال است. مولکولی که در خون انسان کشف شده BMP8b نام دارد و با افزایش میزان چربی قهوه ای محیط مناسبی را برای افزایش میزان مصرف انرژی در بدن به وجود می آورد. تا به حال آزمایش هایی که در این زمینه بر روی موش ها انجام شده، موفق بوده و انتظار می رود شبیه سازی این فرایند در بدن انسان هم موفق باشد.
- 19
- 4