یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳
۰۰:۰۹ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۷۸۸۱
تحقیقات و پژوهش های پزشکی

طراحی اسکلت خارجی جدیدی که می‌‌تواند راه رفتن و دویدن را آسان کند

طراحی اسکلت خارجی برای دویدن,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,تازه های پزشکی
پژوهشگران اسکلتی خارجی طراحی کرده‌‌اند که با استفاده از آن حین پیاده‌‌روی و دویدن، می‌توان تا ۶ کیلوگرم وزن کمتری را احساس کرد.

دانشمندان دانشگاه هاروارد نوع تازه‌‌ای از اسکلت‌های خارجی مجهز به منبع انرژی خارجی را طراحی کرده‌‌اند که باکمک آن می‌‌توان پیاده‌روی یا دویدن راحت‌تری را تجربه کرد. آن‌‌ها می‌‌گویند کاربران با استفاده از این تجهیزات حدود ۶ کیلوگرم وزن کمتری را هنگام راه‌‌رفتن احساس خواهند کرد. به‌‌گزارش Scientific American، این وسیله‌ی پوشیدنی ۵ کیلوگرمی شامل یک شلوارک منعطف و یک موتور می‌‌شود که روی بخش پایینی کمر قرار می‌‌گیرد و استفاده از آن برای افرادی که برای مدت طولانی پیاده‌‌روی می‌‌کنند، پرسنل نظامی و گروه‌‌های امداد و نجات بسیار مفید خواهد بود.

پژوهشگران می‌‌گویند، این سیستم از اسکلت‌های خارجی‌ نسل قبل متفاوت است؛ چراکه برخلاف آن‌ها راه‌‌رفتن و دویدن برای فرد آسان‌‌تر می‌شود. همان‌‌طور که در ویدئوی مربوط‌‌به این گزارش توضیح داده شده، چالش اصلی این است که نحوه‌‌ی کارکرد ران‌‌های پای انسان در وضعیت راه‌‌رفتن و دویدن کاملا تفاوت دارند. وقتی شما راه می‌‌روید، مرکز ثقل بدنتان مانند یک «پاندول وارونه» نوسان می‌‌کند؛ در حالی که حین دویدن، مرکز ثقل بدن مانند یک «سیستم جرم و فنر» حرکت می‌‌کند. سیستم طراحی‌‌شده باید بتواند با هر دو وضعیت اشاره‌‌شده خود را تطبیق دهد و زمان تغییر سرعت حرکت فرد را تشخیص دهد.

طراحی اسکلت خارجی برای دویدن,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,تازه های پزشکی

در اسکلت خارجی جدید، موتور نصب‌‌شده روی کمر فرد توسط چند کابل به ران او متصل می‌‌شود. با اعمال نیرو به این کابل‌‌ها، سیستم می‌‌تواند به ماهیچه‌‌های سرینی (گلوتئال) در ران پا کمک کند. انرژی تمام این سیستم توسط یک باتری تأمین می‌‌شود که روی کمر نصب می‌‌شود و می‌‌تواند برای ۸ کیلومتر پیاده‌‌روی انرژی کافی را فراهم کند. همان‌‌طور که پیش‌‌تر اشاره شد، وزن فعلی سامانه حدود ۵ کیلوگرم است ولی پژوهشگران در حال کار روی سیستم سبک‌‌تری هستند که احتمالا ۴۰ درصد وزن کمتری خواهد داشت.

پژوهشگران با اتصال وسیله‌ی جدید خود به بدن یک داوطلب و انجام آزمایش تنفس حین حرکت روی تردمیل دریافتند که هزینه‌‌ی متابولیک پیاده‌‌روی و دویدن باکمک سیستم جدید نسبت‌‌به حالت عادی به‌‌ترتیب ۹.۳ و ۴ درصد کاهش می‌‌یابد. این میزان کاهش مصرف متابولیک معادل با این است که وزن فرد به‌‌ترتیب ۷.۴ و ۵.۷ کیلوگرم سبک‌‌تر باشد.

همان‌‌طور که این اسکلت خارجی می‌‌تواند به افراد سالم کمک کند، مسافت بیشتری را به‌صورت پیاده بپیمایند؛ پژوهشگران امیدوار هستند بتوانند از آن برای کمک به افرادی بهره ببرند که از معلولیت‌‌های حرکتی رنج می‌‌برند. همچنین باتوجه به ارتباطات این پژوهشگران با برنامه‌‌ی واریور وب (Warrior Web) در آژانس پروژه‌‌های پیشرفته‌‌ی دفاعی (دارپا) انتظار می‌‌رود یکی از مشتریان بالقوه چنینی تجهیزاتی، پرسنل نیروی نظامی باشند؛ یعنی گروهی از افراد که به‌‌صورت دائم مجبور به حمل چند ده کیلوگرم وسایل و تجهیزات مختلف هستند. برنامه‌‌ی واریور وب بیشتر درزمینه‌‌ی توسعه‌‌ی فناوری‌‌هایی فعالیت دارد که بتواند به‌‌گونه‌‌ای سنگینی بار این تجهیزات را برای سربازان کاهش دهد.

البته استفاده از اسکلت خارجی بدون محدودیت نیز نخواهد بود. از تصاویر منتشرشده این‌‌گونه برمی‌‌آید که سیستم بسیار حجیم است؛ این امر به‌‌خصوص درمورد بخش پشتی کمر بیشتر آزاردهنده به‌‌نظر می‌‌رسد؛ چراکه پوشیدن آن، احتمالا حمل کوله‌‌پشتی‌‌های بزرگ را برای فرد مشکل‌ساز می‌‌کند. همچنین سیستم فعلی برای شیوه‌‌ی راه‌‌رفتن مردان طراحی شده و سازگار کردن آن با شکل بدنی و نحوه‌‌ی حرکت خاص هر فرد بسیار دشوار است. با این حال، گزارش اخیر می‌‌گوید که نسخه‌‌های جدیدی از این تجهیزات مخصوص کاربری زنان نیز در دست ساخت هستند.

در مقطع فعلی، پژوهشگران تجهیزات را تنها در فضای آزمایشگاهی و با سرعتی معین آزمایش کرده‌‌اند؛ اما امید می‌‌رود به‌‌زودی بتوان عملکرد آن را در شرایط واقعی‌‌تری نیز ارزیابی کرد. همچنین تیم پژوهشی امیدوار است که بتوانند از روش جدید برای کمک به کارگران در انجام فعالیت‌‌های صنعتی دشوار و نیز افراد دارای اختلالات حرکتی بهره ببرند.

  • 9
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش