به گزارش ایرنا نتيجه این تحقيق پزشکي که به وسیله گروه پژوهشی دانشگاه علوم و مهندسی« نان جینگ» و به ریاست« فنگ جانگ چی» استاد گروه شیمی این دانشگاه انجام گردیده است، در مقاله ای در مجله« اِی سی اس نانو» منتشر شد.
دکتر« لی تونگ» مولف نخست این مقاله نوشته است: این تیم در این پژوهش از نوعی نانو لیفِ فوقِ منعطف که ضخامتش تنها ۲۰۰ میکرون است و قادر است تغييرات بسیار کوچک فشار را به توجه حس کند و آن ها را بصورت ولتاژی نشان دهد، استفاده نموده است.
وی گفته است بیماري عروقی و قلبی از تهدیدهای عمده سلامت بشر است معاینه مؤثر و پیگیری شرایط بیماران جراحی شده از تدابیر کلیدی براي معالجه و درمان بالینی است با شیوه های کنونی غربالگری مولکولی و فن آوری نمایشگری گذشته، نمی توان بطور دقیق محل لخته را مشخص و تعيين کرد.
این تیم همچنين با استفاده از این مواد، حسگر قابل تزریق به بدن تولید و در آزمایشی آنرا به رگ های پیرامون قلب و بخش قلب خوک تزریق کرد که دستگاه، علایم دقیق تغييرات فشار خون را ارسال کرد.
فنگ جانگ چی سرپرست این تیم هم خاطرنشان کرد:در آينده، این دستگاه را میتوان به بدن مریض تزریق کرد و از طريق فرستندۀ آن، اطلاعات مربوط به وضعیت رگها و قلب مریض را به گوشی پزشکان و پرستاران فرستاد.
- 16
- 1