به گزارش ایسنا، پژوهشگران با بیان این که مصرف مسکن های اپیوئیدی میتواند عوارض بیماری التهاب مفصل (آرتریت) را بطور موقت تسکین دهد، اظهار داشتند:تاثیر این داروها برای طولانی مدت ادامه پیدا نمی کند.
پژوهشگران آمریکایی به بررسی نتایج ۲۳ تحقیق پرداخته و متوجه شدند که بطور میانگین مسکن های اپیوئیدی تا حدودی در تسکین موقتیِ علایم آرتروز مؤثر هستند. این بیماری رایج ترین نوع التهاب مفصل است که بر اثر آن غضروف ها به تدریج از بین رفته و به ورم، سفتی و درد منجر می شود.
اگرچه نتایج بررسی ها حاکی از آن است که این مسکن ها کیفیت زندگی بیماران را بهبود نمی دهد و به درمان افسردگی در آنان کمک نمی کند. همچنین هر گونه تأثير مثبت آن در کاهش درد با گذشت زمان از بین می رود.
پژوهشگران آمریکایی اظهار داشتند: اهمیت این اثرات بسیار جزیی است و با گذشت زمان از میزان آن کم می شود. توصیه های درمانی برای دردهای مزمن غیر از دردهای مرتبط با بیماری سرطان بر این اصل است که مسکن های اپیوئیدی آخرین گزینه است. اما در بیماری آرتروز تنها در صورتی که بیمار با شیوه های درمانی دیگر درمان نشود استفاده این نوع مسکن ها توصیه می شود.
به گزارش هلث دی نیوز، به گفته پژوهشگران به این بیماران توصیه می شود مرتب ورزش کنند و سبک زندگی سالمی داشته باشند. همچنين در صورت نیاز به مصرف دارو، داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی مانند ایبوپروفن و ناپروکسن نخستین گزینه است.
- 13
- 6