به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری ساینس دیلی، در این تحقيقات ۱۰۰ کودک فاقد بیماری های روحی و روانی شناخته شده مورد مطالعه قرار گرفتند. از این داوطلبان ۵۳ پسر و ۴۱ دختر در سن ۷ سالگی بودند. در نتیجه این مطالعات معلوم شد ۷۷ داوطلب فاقد هرگونه نشانی از احتمال ابتلا به اختلال های روانی هستند و ۱۷ داوطلب در معرض خطر ابتلا به اختلال در خواندن قرار دارند. همینطور مشخص گردید در سن ۷ سالگی اتصالاتی در بخش هایی از مغز آشکار میشوند که امکان پیش بینی بروز اختلالات روانی را در چهار سال بعدی فراهم می کند.
این اتصالات که در واقع نوعی نشانگر زیستی محسوب میشوند، امکان دخالت زودهنگام متخصصان، کاهش عارضه های و حتی جلوگیری از پیشرفت بیماری های روانی را فراهم می کنند.
شناسایی نشانگرهای زیستی مربوط به بیماری های روانی، یک حوزه تحقیقاتی نویدگر به حساب آورده می شود که امکان آغاز درمان یا حتی جلوگیری از بروز اینگونه بیماری هایی را پیش از وقوع آنها فراهم می کند.
البته به گفته پژوهشگران، این تحقيقات مراحل اولیه را سپری می کنند و تا به حال اسکن ها و عکس های مغزی حاصل شده از داوطلبان هنوز به صورت یک ابزار کاربردی نظارتی آماده بهره برداری نشده است.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه JAMA Psychiatry منتشر شده است.
- 10
- 4