برای نابودي سلول های سرطانی معمولاً چاره ای جزء جراحی وجود ندارد، ولی شناسایی دقیق این سلول ها و تومورها چالشی مهم است که با استفاده از نوعی رنگ درخشان میتوان بر آن غلبه کرد.
به گزارش فارس به نقل از نیواطلس، پژوهشگران دانشگاه پنسیلوانیا روشی جدید را برای شناسایی سلول های مبتلا به سرطان ابداع کرده اند که مبتنی بر استفاده از نوعی رنگ درخشان برای روشن کردن و متمایزسازی سلول های سرطان سینه (Breast cancer) است.
این روش با موفقیت بر روی سگ ها آزمایش شده و پیش بینی می شود بتوان آنرا با تغییراتی در مورد انسانها نیز بکار گرفت تا در زمان انجام عمل جارحی سلول های سرطانی با دقت شناسایی شوند و تمامی آن ها با دقت نابود شوند.
ایده استفاده از رنگها و ذراتی خاص برای متمایز کردن سلول های سرطانی از سالها قبل مورد توجه دانشمندان بوده است. این فن آوری علاوه بر از بین بردن ایمن سلول های سرطانی تضمین می کند که هیچ سلول سرطانی در بدن انسان باقی نماند که باعث بازگشت سرطان به بدن شود.
پیش از این از قرص ها و آنزیم هایی برای شناسایی سلول ها و تومورهای سرطانی استفاده شده بود، ولی هیچ یک از آن ها دقت کافی نداشتند. ولی رنگی موسوم به ایندوسیانین سبز یا آی سی جی سبب می شود تا با تابش نور مادون قرمز بر روی بافت های سرطانی متمایزسازی آن ها ممکن شود. محققان امیدوارند بتوانند در ماه های آینده این روش را بر روی انسان هم آزمایش کنند.
- 15
- 1