به گزارش ایسنا، جوانان مبتلا به بیماری کووید- ۱۹ نباید انتظار داشته باشند که پس از ابتلا به بیماری کووید- ۱۹ به سرعت به زندگی عادی خود بازگردند.
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد حدود یک چهارم از جوانان مبتلا به این بیماری حتی با وجود عدم ابتلا به بیماری های زمینه ای پس از گذشت چند هفته همچنان علائم کووید ۱۹ را دارند.
گزارش منتشر شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریکا حاکی از آن است که روند بهبود بیماری کووید- ۱۹ می تواند طولانی مدت باشد.
همچنین ممکن است جوانان مبتلا به این بیماری با وجود عدم ابتلا به دیگر بیماری های زمینه ای برای مدت زمان طولانی از زندگی عادی و طبیعی محروم شوند.
اگرچه در بسیاری از مطالعات، تمرکز اصلی بر بیماران بستری در بیمارستان ها بوده اما محققان به دنبال آن هستند تا مشخص شود روند بهبود بیماری کووید- ۱۹ در بیمارانی با علائم خفیف که در بیمارستان بستری نشده اند چگونه است.
در این بررسی محققان به ارزیابی اطلاعات نزدیک به ۳۰۰ جوان ۱۸ ساله و بالاتر در ۱۳ ایالت آمریکا که به بیماری کووید- ۱۹ مبتلا شده اما در بیمارستان بستری نشدند پرداختند.
این بیماران برای مدت دو تا سه هفته پس از انجام تست تشخیص کرونا تحت کنترل قرار داشتند. در مجموع، حدود دو سوم از تمامی این افراد در مدت یک هفته به وضعیت عادی سلامت خود بازگشتند اما ۳۵ درصد دیگر در مدت ۱۴ تا ۲۱ روز پس از انجام تست به وضعیت عادی بازنگشتند.
محققان مشاهده کردند در حدود یک چهارم از جوانان ۱۸ تا ۳۴ ساله با گذشت دو تا سه هفته روند بهبودی ادامه داشت و این درحالیست که در افراد ۳۵ تا ۴۹ سال و افراد ۵۰ سال به بالا این رقم به ترتیب یک سوم و یک دوم بوده است.
به گزارش لایوساینس، حتی در جوانان سالم که به بیماری زمینه ای مبتلا نبودند حدود یک پنجم در مدت دو تا سه هفته همچنان بهبودی کامل پیدا نکرده اند.
- 20
- 6