دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۵۴ - ۲۰ آذر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۹۰۱۲۱۸
تحقیقات و پژوهش های پزشکی

تاثیر ۹۹.۹ درصدی خمیردندان و دهان‌شویه در مقابله با کرونا

اثر خمیردندان و دهان‌شویه در مقابله با کرونا,ویروس کرونا
خمیردندان و دهان‌شویه در مقابله با کرونا ۹۹.۹ درصد موثر هستند.

نتایج تحقیقات آزمایشگاهی نشان می دهد که خمیردندان های حاوی روی و دهان شویه حاوی کلرید ستیل پیریدینیوم (CPC)، ویروس عامل بیماری کروناویروس را به میزان ۹۹.۹ درصد خنثی می کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از نیوز، این مطالعات بخشی از یک برنامه تحقیقاتی شرکت کلگیت (Colgate) است که شامل مطالعات بالینی در میان اشخاص آلوده برای ارزیابی تأثير محصولات مراقبت از دهان در کاهش مقدار ویروس کرونا در دهان و به طور بالقوه کاهش سرعت انتقال ویروس کووید- ۱۹ می شود.

مطالعات آزمایشگاهی دانشکده پزشکی دانشگاه راتگرز (Rutgers_ NJMS)، بخشی از برنامه تحقیقاتی کلگیت است که نشان می دهد، خمیردندان های حاوی روی یا استانوس و دهان شویه با فرمول های ستیل پیریدینیم کلراید، ویروس عامل بیماری کووید- ۱۹ را به میزان ۹۹.۹ درصد خنثی می کنند.

در مطالعات آزمایشگاهی که با محصولات کلگیت انجام شده است مشخص شد، خمیردندان های کلگیت توتال (Total) و مریدل (Meridol) پس از ۲ دقیقه ۹۹.۹ درصد ویروس کرونا (corona) را خنثی کردند و دهان شویه های کلگیت پلکس (Colgate Plax) و کلگیت توتال بطور مشابه بعد از ۳۰ ثانیه در برابر ویروس مؤثر بودند.

شایان ذکر است، این مطالعات با مشارکت مؤسسه تحقیقات بهداشت عمومی دانشکده پزشکی (Rutgers New Jersey) و آزمایشگاه های امنیت زیستی منطقه ای انجام شد.

نتایج تحقیقات نشان می دهد که برخی از خمیردندان ها و دهان شویه ها میتوانند با کاهش موقت مقدار ویروس دردهان به کاهش انتشار سارس- کوو- ۲ (SARS- CoV- ۲)، ویروس عامل کووید- ۱۹ کمک کنند. بر اساس اظهارات مرکز کنترل و پيش‌گيري بیماری های آمريکا، ویروس از طریق قطرات تنفسی یا ذرات کوچک تولیدشده در هنگام سرفه، عطسه، آواز، گفتگو و یا تنفس فرد آلوده پخش می شوند.

اثر خمیردندان و دهان‌شویه در مقابله با کرونا,ویروس کرونا

دکتر ماریا رایان، مدیر کلینیک کلگیت اظهار‌کرد: "ما در مراحل اولیه تحقیقات بالینی هستیم، ولی نتایج اولیه آزمایشگاهی و بالینی ما بسیار امیدوارکننده است. درحالی که مسواک زدن و شست و شو روشی برای محافظت کامل از فرد دربرابر عفونت نیست، اما ممکن است به کاهش انتقال و کاهش سرعت انتشار ویروس کمک کند و مزایای استفاده از ماسک، فاصله اجتماعی و شستشوی مکرر دست را داشته باشد."

این تحقیق توسط دکتر دیوید آلند، مدیر مرکز بیماری های عفونی و مرکز پاسخ گویی کووید- ۱۹ و آمادگی همه گیر بهمراه دکتر پرادیپ کومار و ریکاردو روسو صورت گرفته است. او اظهار کرد : "با توجه به اینکه بزاق میتواند حاوی مقادیری ویروس مانند آنچه در بینی و گلو دیده می شود، باشد بنابراین ویروس سارس- کوو- ۲ از دهان نیز انتقال می یابد، به ویژه در افرادی که کووید- ۱۹ بدون علامت دارند و سرفه نمی کنند. این مورد نشان می دهد که کاهش ویروس در دهان میتواند به جلوگیری از انتقال این بیماری با محصولات مراقبت از دهان کمک کند."

مطالعات آزمایشگاهی کلگیت شامل ۵۰ بیمار مبتلابه کووید- ۱۹ بستری شده در بیمارستان است و پژوهشگران تصمیم دارند یافته های خود را در ماه دسامبر به اشتراک بگذارند. مطالعات تحقیقات بالینی اضافی با پشتیبانی کلگیت در مورد خمیردندان و دهان شویه ها در مراحل اولیه در دانشگاه راتگرز، انستیتوی آلبرت انیشتین در سائوپائولو، برزیل و دانشگاه کارولینای شمالی در دانشکده دندانپزشکی چپل هیلز آدامز( Chapel Hill Adams) با حدود ۲۶۰ شرکت کننده مبتلابه کووید- ۱۹ انجام می شود.

دکتر رایان اظهار کرد: "کلگیت با محققان زیادی در سرتاسر جهان برای انجام تحقیقات بالینی برای کشف پتانسیل محصولات مراقبت از دهان برای کاهش بارهای ویروسی خوراکی بعنوان راهبردی برای کاهش خطر همکاري می کند و فکر می کنیم که مراقبت از دهان و دندان در کنار اقدامات پیشگیرانه دیگر در مبارزه با همه گیری جهانی نقش دارد."

اثر خمیردندان و دهان‌شویه در مقابله با کرونا,ویروس کرونا

دکتر مارک ولف، مدیر دندانپزشکی پن در دانشگاه پنسیلوانیا گفت:" با این همه گیری هرچه اطلاعات بیشتری در مورد ویروس داشته باشیم، می توانیم در مبارزه با آن موفق تر باشیم، بنابراین من از دیدن تحقیقات چشم‌گیر مانند تحقیقات کلگیت هیجان زده می شوم. ما باید اقدامات احتیاطی توصیه شده توسط مقامات را ادامه دهیم و با این مطالعات امکان دارد راه دیگری برای مقابله با انتقال بیماری در افراد به ویژه در بخش دندانپزشکی حاصل شود و پیشرفت مهمی محسوب می شود."

کلگیت متعهد است که در علم پیشگام شود و اطمینان حاصل کند که محصولات آن چالش های سلامتی را برطرف و نیازهای مشتریان را برآورده می کند.

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش