به گزارش ایرنا ، مرکل سه شنبه در مصاحبه با هفته نامه آلمانی دی تسایت ( Die Zeit ) افزود: جنگ ها بر سر میز مذاکره خاتمه می یابند.بین صلح تحمیلی که من مانند بسیاری از افراد دیگر نمی خواهم و مذاکرات آزاد و دوستانه تفاوت وجود دارد.
به گزارش تاس به نقل از این هفته نامه ، وی در باره این که آیا برای حل پایان جنگ میانجیگری می کند ، گفت که پرسش در مورد مشارکت احتمالی او در حل و فصل بحران اوکراین "ارزش ندارد".
مرکل که از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۲۱ صدراعظم آلمان بود ، در مورد سیاستی که در قبال روسیه و اوکراین در پیش گرفته بود، خاطرنشان کرد که در آن زمان تصمیماتی را بر اساس منطقی اتخاذ می کرد که برای او منطقی به نظر می رسید.
او گفت: تصمیم های او تلاش برای جلوگیری از جنگی مانند این بود. اگر نتیجه نداد به این معنی نیست که تلاش کردن اشتباه بود.
مرکل در اوایل ماه دسامبر نیز در مصاحبه با این هفته نامه درباره توافقنامه مینسک گفت که این تواتفق تلاشی برای دادن زمان به اوکراین برای قوی تر شدن" بود.
به گفته او، برای همه روشن بود که درگیری متوقف شده است و مشکل حل نشده ، اما به اوکراین زمان بسیار ارزشمندی داد.
واکنش مسکو به پیشنهاد اوکراین: اجلاس صلح بدون روسیه چگونه قابل برگزاری است؟
نمایندگی روسیه در سازمان ملل به پیشنهاد وزیر امور خارجه اوکراین برای برگزاری «اجلاس صلح» در سازمان ملل متحد در اواخر ماه فوریه با حضور دبیر کل سازمان ملل به عنوان میانجی، واکنش نشان داد و گفت که برگزاری این اجلاس بدون مسکو چگونه میتواند برگزار شود.
به گزارش سه شنبه شب ایرنا از خبرگزاری تاس، دیمیتری کولبا وزیر خارجه اوکراین در مصاحبه با آسوشیتدپرس اعلام کرده بود که روسیه قبل از دعوت به این اجلاس باید دادگاهی شود.
دیمیتری پولیانسکی، معاون اول سفیر روسیه در سازمان ملل متحد در تلگرام نوشت: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرده است که این کشور قصد دارد تا قبل از پایان فوریه یک «اجلاس صلح» برگزار کند که در آن دبیرکل سازمان ملل بتواند نقش «میانجی» را ایفا کند.
وی تاکید کرد: وزارت خارجه اوکراین یک بیانیهای طولانی صادر کرده و مدعی شده است که روسیه به طور غیرقانونی عضویت در سازمان ملل و شورای امنیت را به دست آورده است و در عین حال خواستار حذف روسیه از شورای امنیت شده است.
پولیانسکی افزود: هیچ کشوری در جلسات شورای امنیت سازمان ملل به "هیجان زیادی" سرگئی کیسلیتسا، نماینده دائم اوکراین در سازمان ملل واکنش نداده است.
معاون سفیر روسیه اظهار داشت: چگونه یک "اجلاس صلح" بدون روسیه میتواند برگزار شود؟
به گزارش ایرنا، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بیتوجهی غرب به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
- 16
- 4