دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۰۳ - ۲۷ آبان ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۸۱۸۴۱
امنیتی و دفاعی

اردوغان: دیگر چیزی از غزه باقی نمانده است

حماس کشته شدن یکی از مقامات ارشد را تایید کرد/ مجری اسرائیلی: بعد از غزه نوبت حزب‌الله لبنان و ایران است

حماس,کشته شدن یکی از مقامات ارشد حماس
جنبش حماس خبر کشته شدن دکتر احمد بحر (ابو اکرم)، سرپرست شورای قانونگذاری فلسطینی را تایید کرد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از یورونیوز، حماس روز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که آقای احمد بحر روز جمعه بر اثر جراحات وارده قبلی از حمله نیروهای اسرائیلی به نوار غزه کشته شده است.

مجری کانال ۱۴ اسرائیل: بعد از غزه نوبت حزب‌الله لبنان و ایران است! شما را به لقاء خدایتان خواهیم فرستاد

بهارنیوز | شای گولدن مجری کانال ۱۴ اسرائیل گفت: ما داریم می‌آییم، به غزه، به لبنان، به ایران، ما داریم می‌آییم به هر جا شما باید در نظر بگیرید در برابر هر اسرائیلی چه تعداد از شما را خواهیم کشت، چه تعداد از شما را ذبح خواهیم کرد.

او افزود: در تمام تاریخ عربی هرگز چنین کشتاری مشاهده نمی‌کنید. اگر خبر ندارید به شما می‌گویم کشتار پیش رو کشتاری خواهد بود که در  خیالتان هم نمی‌گنجد. اگر تمام عالم هم در برابر ما بایستد، در مقابل آمریکا و تمام عالم خواهیم ایستاد. هر کسی را که اراده کنیم و هر کسی را که یاری‌تان کند خواهیم کشت. شما را به لقاء خدایتان خواهیم فرستاد!

اردوغان: دیگر چیزی از غزه باقی نمانده است

رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به آلمان گفت که همه چیز در غزه نابود شده و در پی بمباران‌ها چیزی به نام غزه باقی نمانده است.

حماس,کشته شدن یکی از مقامات ارشد حماس

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه شب گذشته (۲۶ آبان) در کنفرانس خبری مشترک با «اولاف شولتس» صدر اعظم آلمان در برلین، گفت که اروپایی‌ها نباید در ارتباط با اوکراین و غزه رفتار دوگانه داشته باشند.

به نوشته خبرگزاری آناتولی، اردوغان روز گذشته برای یک سفر رسمی دو روزه در رأس هیأتی عازم آلمان شد و پس از دیدار با «اولاف شولتس» صدر اعظم آلمان، در کنفرانس خبری مشترک با وی حضور یافت.

اردوغان گفت که اسرائیل از ابتدای جنگ تا کنون ۱۳ هزار فلسطینی از جمله زنان و کودکان و سالخوردگان را به قتل رسانده و همه چیز را در غزه نابود کرده است. او تأکید کرد: «در نتیجه حملات، تقریبا چیزی به نام غزه باقی نمانده است».

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین گفت: «اسرائیل اکنون سلاح اتمی دارد، اما اگر از آن‌ها سؤال کنید می‌گویند که نداریم، چرا؟ چون به خوبی از دروغ گفتن بهره می‌برند».

او با بیان اینکه همه باید برای تضمین صلح عادلانه و پایدار در غرب آسیا احساس مسئولیت کنند، افزود: «اتفاقاتی که در غزه می‌افتد، بار دیگر ثابت کرد که هیچ گریزی از راه‌حل دو دولتی بر مبنای مرزهای ۱۹۶۷  نیست و اکنون اولویت اصلی توقف جنگ و رساندن بلامانع کمک‌های بشردوستانه به غزه است».

رئیس‌جمهور ترکیه گفت که غرب در قبال اسرائیل دچار عارضه روانی «بدهکاری» شده است؛ او ادامه داد: «اگر دست و پا و زبانمان را ببندیم، نمی‌توانیم از خودمان مقابل تاریخ دفاع کنیم، شایسته نیست که جنگ اسرائیل و فلسطین را تحت تأثیر روان‌شناسی بدهکاری ارزیابی کنیم».

اردوغان تأکید کرد که ترکیه بدهکار اسرائیل نیست و اگر بدهکار بود نمی‌توانست راحت حرفش را به زبان بیاورد، «اما برخی بدهکاران هستند که نمی‌توانند به راحتی سخن بگویند».

او تصریح کرد: «آیا اسرائیل هزاران فلسطینی را کشت؟ کشت. آیا بیمارستان‌ها، عبادتگاه‌ها، کلیساها را هدف قرار می‌دهد؟ می‌دهد. من به عنوان یک مسلمان از این موضوع عصبانی هستم، گروگان‌ها و زندانیان سال‌ها در دست اسرائیل هستند. لازم است این را هم ببینیم؛ اگر این را نبینیم، ناعادلانه خواهد بود».

رئیس‌جمهور ترکیه در خصوص آزادی اسرای فلسطینی و اسرائیلی نیز گفت باید به اسرای دو طرف به یک دیده نگاه شود؛ او افزود: «ما آماده تبادل اسرا هستیم، اما وقتی از اسرا صحبت می‌کنیم، باید بدانیم که چه تعدادی نزد اسرائیل و چه تعداد نزد حماس یا فلسطینی هاست؟ مسلما تعداد آن‌هایی که سال‌ها نزد اسرائیل هستند، بیش از دو برابر است».

وی در بخش دیگری از اظهاراتش درباره خرید جنگنده‌های «یوروفایتر» نیز گفت: «چه آلمان بدهد یا ندهد، آیا آلمان تنها کشوری در جهان است که جنگنده تولید می‌کند؟ از جاهای زیادی که با آن‌ها کار می‌کنیم، تامین می‌کنیم».

اولاف شولتس صدراعظم آلمان نیز در واکنش به اتفاقات غزه صرفا گفت: «آن‌چه در غزه می‌گذرد، مایه تأسف است.... آلمان بدون هیچ پرده‌پوشی حماس را محکوم می‌کند، با آقای اردوغان درباره اقداماتی که می‌توان برای کاهش تنش در منطقه انجام داد مذاکره می‌کنیم».

  • 10
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش