جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳
۱۹:۳۰ - ۰۶ دي ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۱۰۰۳۳۰
دولت

پزشکیان: چه چیزی از همسایگان عرب خود کم داریم؟/ شرمنده‌ شده‌ایم که مجبوریم برق و گاز را قطع کنیم

مسعود پزشکیان,رئیس جمهور
رئیس جمهور با بیان اینکه بنده مدت کوتاهی است که در این مسئولیت قرار گرفته‌ام و با مشکلات زیادی مواجه هستیم، گفت: نمی‌خواهم بگویم چه کسی مقصر است، اما آنچه مهم است، پذیرش مشکلات و تلاش برای یافتن راه‌حل است. مانند یک پزشک، ابتدا باید درد بیمار را شناخت، اگر نپذیریم که مشکلی وجود دارد، هیچ درمانی مؤثر نخواهد بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان، در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر استانی دولت وفاق ملی به استان خراسان شمالی، عصر امروز پنجشنبه در نشستی با نخبگان و فرهیختگان استان، با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم در تبیین چرایی خلقت انسان گفت: خدای متعال در قرآن کریم می‌فرماید ما انسان را خلقت کردیم تا ببینیم چه کسی می‌تواند بهترین انتخاب و بهترین کار را انجام دهد.

رئیس جمهور تصریح کرد: در اوایل پیروزی انقلاب مهم‌ترین دغدغه ما این بود که چه باید بکنیم که یک نظام متناسب عادلانه و منصفانه را در بهداشت و درمان برای مردم ایجاد کنیم، به عبارت دیگر ما رسالت خود را در ارائه خدمات و رفع نیازهای مردم با بهترین کیفیت در بخشی که حوزه تخصصی‌مان بود تعریف کرده بودیم.

رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت تلاش برای حل مشکلات به جای ترک میدان، اظهار داشت: ما و شما، دانشگاه و نخبگان، مدعی هستیم که می‌توانیم تغییری ایجاد کنیم؛ این گوی و این میدان، هر اختیاری که نیاز باشد، به شما می‌دهیم تا استان را به جایی برسانید که مردم عزیز و شایسته این استان لایق آن هستند.

پزشکیان با تأکید بر ضرورت انتخاب بهترین و شایسته‌ترین افراد برای حل مشکلات گفت: هنر این نیست که نخبه باشیم و استان، شهرستان یا کشور خود را ترک کنیم، هنر این است که در همین شرایط موجود، مشکلات را شناسایی کرده و راه‌حل‌هایی پیدا کنیم که موجب شکوفایی توانمندی‌ها و رشد محیط خودمان شود.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت نگاه بلندمدت در برنامه‌ریزی‌های توسعه‌ای افزود: توسعه واقعی، محاسبات دقیق می‌خواهد، نمی‌توانیم صرفاً چاه‌هایی حفر کنیم که آب آن‌ها روزی تمام شود، بلکه باید به ذخایر زیرزمینی، منابع آسمانی و نحوه مصرف منابع خود توجه کنیم. اگر درد و دغدغه وضعیت موجود را داشته باشیم، حتی اگر راهی نباشد، راهی خواهیم ساخت.

پزشکیان با اشاره به ناترازی‌های موجود در تأمین منابع انرژی و زیرساخت‌ها گفت: نمی‌دانم چگونه ممکن است تقاضاهایی ایجاد کنیم، اما منابع آن را تأمین نکنیم. لوله‌کشی گاز می‌کنیم، اما منابع و توان تامین گاز کافی نداریم. چرا در محاسبات خود، ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها را در نظر نگرفتیم تا توسعه‌ای پایدار و ماندگار داشته باشیم؟ این مشکلات، نتیجه مصرف نادرست منابع و برنامه‌ریزی‌های نادرست است که امروز ما را شرمنده مردم کرده است.

رئیس جمهور با اشاره به مصرف چندین برابری گاز و برق در کشورمان نسبت به کشورهای اروپایی افزود: چرا منابع خدادادی خود را به ثروتی تبدیل نکنیم که همه مردم در آسایش و رفاه باشند؟ ما چه چیزی از همسایگان عرب خود کم داریم! باید بپذیریم که وضعیت فعلی ما قابل اصلاح است و برای حل مشکلات، تلاشی همه‌جانبه نیاز داریم.

پزشکیان با تأکید بر آیه «الذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا» اظهار داشت: اگر تلاش کنیم، قطعاً راه پیدا خواهیم کرد. این وظیفه ماست که با اندیشه و تلاش، راه‌های جدیدی بسازیم و مشکلات را حل کنیم. تنها با همدلی و مشارکت جمعی می‌توانیم از این چالش‌ها عبور کنیم و آینده‌ای روشن برای کشورمان رقم بزنیم.

رئیس جمهور با خطاب قرار دادن دانشگاهیان، اساتید، نخبگان و روحانیون حاضر، سخنان خود را با تأکید بر اهمیت همکاری و استفاده از تجربیات آغاز کرد و گفت: برای هر مشکلی صدها راه‌حل وجود دارد، به شرط آنکه با هم بنشینیم، تجربه‌ها را به اشتراک بگذاریم و راه‌حل‌ها را پیدا کنیم. دولت آماده است هر امکانی که در اختیار دارد برای رفع مشکلات مردم به کار گیرد، اما توسعه واقعی آن نیست که ذخایر طبیعی را تخریب کنیم و زندگی خود را به هم بریزیم.

دکتر پزشکیان با اشاره به ناترازی‌ها و مشکلات موجود گفت: مدت کوتاهی است که بنده در این مسئولیت قرار گرفته‌ام و با مشکلات زیادی مواجه هستیم. نمی‌خواهم بگویم چه کسی مقصر است، اما آنچه مهم است، پذیرش مشکلات و تلاش برای یافتن راه‌حل است. مانند یک پزشک، ابتدا باید درد بیمار را شناخت، معاینه کرد و مشکل را یافت، سپس نسخه‌ای برای درمان نوشت. اگر نپذیریم که مشکلی وجود دارد، هیچ درمانی مؤثر نخواهد بود.

رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت صداقت در مسیر حل مشکلات افزود: ما باید صادقانه بپذیریم که راه‌حل‌ها ممکن است سخت و دشوار باشند، اما تنها با پذیرش این سختی‌ها می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. ما قادر به حل این مشکلات هستیم و می‌توانیم با وحدت و همدلی به راه‌حل‌های پایدار دست پیدا کنیم.

 پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تناقض‌های موجود در نظام جهانی گفت: در دنیایی که دم از حقوق بشر می‌زنند، شاهد کشتار بی‌گناهان، بمباران کودکان و توجیه جنایات هستیم، اما اگر ما بخواهیم کوچک‌ترین اقدام مستقلی انجام دهیم، ضد حقوق بشر معرفی می‌شویم. باید به همراه یکدیگر یاد بگیریم که چگونه بدون وابستگی و با قدرت سرپا بایستیم و عزت خود را حفظ کنیم.

رئیس جمهور در پایان سخنان خود تأکید کرد: ما آماده‌ایم در هر مسیری که شما را به اوج عزت و قدرت برساند، با شما همراهی کنیم. قدرت ما در وحدت و همکاری است، نه در تنهایی. از همه شما می‌خواهم تا جایی که امکان دارد، در مصرف انرژی مانند برق و گرمایش صرفه‌جویی کنید، چرا که می‌توانیم از این منابع به شکل بهتری استفاده کنیم.

  • 18
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
چرا جرات نداری بگویی که در دولت رئیسی در سال ۱۴۰۳ چرا قرارداد صادرات گاز به عراق را مسئولان وقت به مدت ۵سال دیگر تمدید کردند ،آنوقت در شبانه روز ۱۲ساعت چاه‌های اب زراعت وباغداری را قطع می کنید
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش