سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۸:۳۴ - ۲۶ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۷۱۷۶
امنیتی و دفاعی

سردارسلامی: سپاه نهاد سیاسی کار نیست و مواضع شفاف دارد

سردار سلامی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دفاع و امنیت
جانشین فرمانده کل سپاه، با بیان اینکه سپاه نهاد سیاسی کار نیست و مواضع شفاف دارد گفت:میدان عمل سیاسی سپاه پاسخ به تهدیدات سیاسی فراروی انقلاب و نظام است.

به گزارش ایسنا، سردار سرتیپ پاسدار حسین سلامی در گردهمایی سراسری مسئولان روابط عمومی سپاه افزود: آمریکا چند روز پیش تلاش کرد در فتنه جدید، جهان را علیه ما متحد کند که شکست خورد و حتی متحدان آن‌ها نیز آمریکا را همراهی نکرد و آمریکا در موضوع انتفاضه هم منزوی شد.

 

وی گفت: آمریکا برترین قدرت جهان است، اما ناکارآمد شده است و هر چه تلاش کرد قدرت نفوذ ایران را کم کند، نتوانست و به آشفته کردن داخل ایران روی آورد که باز نتیجه نگرفت.

 سلامی درخصوص وظایف روابط عمومی‌ها افزود: یکی از بزرگترین کارهای روابط عمومی‌ها پایش و تقویت قوه درونی جامعه است که شفاف سازی معادله قدرت محسوب می‌شود.

 

وی گفت: اکنون دشمن خیلی تلاش می‌کند از سپاه، تصویری نفرت انگیز در جامعه ایجاد کند، چون می‌داند که سپاه اتصال معنوی و عاطفی با مردم دارد و مادامی که سپاه در بستر اعتقاد و احساس و باور مردم باشد، هرگز شکست نمی‌خورد.

 

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران اتصال سپاه به مردم و رهبری را جوهره اصلی سپاه خواند و افزود: در شرایط کنونی باید مراقب باشیم حقایق را منصفانه منعکس کنیم.

 

سلامی گفت: نباید اجازه دهیم ذهن‌ها براساس تفکر دشمن شکل بگیرد و باید تصویرسازی درستی از سپاه صورت گیرد و این از وظایف روابط عمومی است.

 

وی افزود: خوب و بدهای سپاه آن طور که هست باید دیده شود و هرگز تصویر اغراق آمیز، کارکرد مثبتی ندارد.

 

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران رسانه را رکن چهارم دموکراسی خواند و گفت: باید در نبرد رسانه‌ها و در جنگ افکار و اعتقادات بتوانیم حقایق را آن طور که هست معرفی کنیم و صداقت، انصاف، واقع بینی و آرمان گرایی خصوصیت ماست که باید نشان داده شود.

 

 سلامی با اشاره به اینکه مواضع سپاه، شفاف است، افزود: سپاه نهاد سیاسی کار نیست و میدان عمل او در عالم سیاست پاسخ به تهدیدات سیاسی است که نظام و انقلاب را در معرض خطر قرار می‌دهد.

 

وی گفت: سپاه مدافع انقلاب اسلام است و ورود سپاه در عرصه‌ها جنبه تبیینی و روشنگرانه دارد و هر جا احساس کنیم فریب و نیرنگ می‌خواهد افکار را از انقلاب منحرف کند، روشنگری می‌کنیم.

 

دشمن برای تقابل به دنبال مذاکره است

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت:​ دشمن وقتی به دنبال مذاکره است در واقع به جای تعامل به دنبال تقابل است و برای سیطره به دنبال مذاکره می‌آید و تفکیک این‌ها بسیار مهم و سخت است.

 

 سرتیپ پاسدار حسین سلامی که  در گردهمایی سراسری مسئولان روابط عمومی سپاه سخن می‌گفت،افزود: در نقطه تقاطع راهبردهای پیچیده قدرت‌های بزرگ قرار گرفته ایم و در اولویت راهبردی آن‌ها هستیم و این موقعیت سال‌های سال به قوت خود باقی خواهد ماند.

 

وی گفت: هیچ نقطه تقاربی میان ما و دشمنان وجود ندارد و ما روی خطوط متنافر حرکت و اساساً در یک فضای نبرد پیچیده و چند بعدی زندگی می‌کنیم.

 

 سلامی درک این موقعیت را بسیار مهم تلقی کرد و افزود: این جنگ سال‌ها طول خواهد کشید و ما این سبک از زندگی در جنگ را باید تجربه کنیم و مدل‌های جنگ را خوب باید بشناسیم و احساس درونی خود را متناسب با این مدل‌ها تقویت کنیم.

 

وی گفت: این حقیقت که امروز و همیشه هر واقعیتی در بیرون، محصول عمل کردن ذهن در درون است، برای ما اهمیت دارد و ملت و جامعه و سازمانی براساس شخصیت و شاکله درونی خود عمل می‌کند.

 

جانشین فرمانده کل سپاه افزود: دشمنان ما به دنبال پیچیده کردن فضا هستند و وقتی به دنبال مذاکره می‌ایند به دنبال تقابل و سیطره هستند نه تعامل.

 

سلامی نبرد افکار و عقاید و اندیشه‌ها را سخت‌ترین مدل جنگی خواند و از آن به جنگ نرم تعبیر کرد.

 

وی گفت:​ در جنگ نرم دشمن به دنبال تغییر هویت‌های ماست و آن‌ها برای تغییر ساختار ما ابتدا برخی پیش شرط‌ها را تغییر می‌دهند، به این ترتیب که مثلاً می‌گویند مسلمانان تروریست هستند یا اینکه سپاه را نهادی قدرت طلب معرفی می‌کنند و آنقدر این موارد را تکرار می‌کنند تا ذهنیت عمومی جامعه آن را به عنوان واقعیت بپذیرد.

 

سلامی افزود: اینکه ما هم همیشه می‌گوییم آمریکایی‌ها هرگز خیرخواه ما نیستند ناشی از پیش فرض‌های ماست.

وی گفت: آن‌ها همچنین به دنبال شایعه سازی هستند و تلاش می‌کنند شایعاتی علیه یک شخصیت یا یک دستگاه طرح کنند تا اذهان جهانی آن را به عنوان واقعیت بپذیرند.

 

جانشین فرمانده کل سپاه افزود: من فتنه ۸۸ را از زبان بیگانگان مطالعه کردم و به این نتیجه رسیدم که آن‌ها به این اعتقاد رسیده بودند که برای ایجاد شورش در هر نظامی باید ارزش‌ها و شعائر آن‌ها را تغییر دهند.

 

سلامی گفت: اکنون هم غرب و آمریکا به دنبال این است که همه عقاید مشترک، کالاهای یکسان و همه در آن واحد اطلاعات یکسان داشته باشند و این به معنی جهانی سازی اطلاعات، ارتباطات و سبک زندگی است و ما در این شرایط باید از هویت و شعائر و شعارها و آرمان هایمان حفاظت کنیم.

 

 

 

  • 17
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش