روزنامه ستاره صبح نوشت: «#فرزندت_کجاست؟» این کمپین توییتری بود که در سال ۹۷ راه افتاد و برخی مقامات و مسئولان زیادی هم به این کمپین پیوستند و به این سوال مردم پاسخ دادند. نمایش سبک زندگی لوکس و مهاجرت فرزندان مسئولان مسئلهای است که حساسیت و واکنش افکار عمومی و در بسیاری از مواقع نارضایتی آنان را به دنبال داشته است. چراکه به باور برخی، مسئولان در مجاب کردن فرزندان و نوههای خود به ماندن در ایران و پذیرفتن سبک زندگی دلخواه شان موفق نبوده اند. به باور برخی دیگر هم میان زندگی فرزندان مقامها در خارج از کشور، با وجود شعارهای آنها مبنی بر دشمنی با غرب و آمریکا، تناقض دارد.بهتر است فرزندان آن ها به جای غرب به روسیه و چین و... تا حاشیه سازی درباره مهاجرت آنها صورت نگیرد.
خبر مهاجرت حمیدرضا رضازاده، فرزند انسیه خزعلی، معاون زنان رییس جمهور، باعث واکنش کاربران در شبکههای اجتماعی شد. آن هم درست در زمانی که پیش از مطرح شدنش، دبیر شورای اطلاعرسانی دولت در توییتی عنوان کرد: «اخیرا فرزند یک معاون وزیر برای ادامه تحصیل در یک کشور خارجی ویزا گرفته بود و قصد خروج داشت، که به محض اطلاع رئیسجمهور، دستور صادر شد؛ «اگر فرزند رفت، پدر هم برود!»، گذشت آن دوران که افتخار مقامات عالی دولت، اقامت فرزندانشان در خارج از کشور باشد. مسولان مراقب گشت ارشاد باشند.»
خبر مهاجرت فرزند خزعلی را برخی فعالان رسانه ای در توییتر مطرح کردند. آنها مدعی شدند که طبق اطلاعات و اسنادی که به دست آمده، فرزند انسیه خزعلی چند وقتی است که به کانادا مهاجرت کرده است.
پیش از واکنش رسمی انسیه خزعلی هم، برادر وی، مهدی خزعلی این خبر را تایید کرد. چندی پس از آن هم معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم، به اخبار مطرح شده درباره فرزندش واکنش نشان داد.
خزعلی در ادامه، رفتن فرزند خود به کانادا را تایید کرده، اما آن را از نوع دانشبنیانی دانسته و مطرح کرده است: «اما امروز... برخی با ذوق زدگی از مهاجرت فرزند اینجانب گفتند؛ درحالی که سفر موقت کاری ایشان جهت توسعه و پشتیبانی مجموعه دانشبنیانی است که در ایران با تعداد زیادی از دانشجویان کامپیوتر فعال است و خوشبختانه این پروژه کاری رو به اتمام بوده و وی در ماههای آینده به کشور باز میگردد. اگرچه ایشان متاهل و مستقل است، ولی هرگز قصد مهاجرت نداشتهاند. بی شک... بسترسازی برای تقویت فعالیتهای دانش بنیان جاری در کشور، برخاسته از تعلق به وطن و مسئولیتپذیری است. اعضای دولت مردمی و انقلابی به آرمانهای انقلاب و سیاستهای دولت وفادار بوده و خواهند بود.»
واکنش کاربران مجازی
این خبر و توضیحات انسیه خزعلی، واکنشهایی را هم از سوی کاربران و فعالان رسانهای و سیاسی، به همراه داشت.
رحمتاله بیگدلی، فعال سیاسی اصلاحطلب نوشت: «من اگر جای آقای رئیسی بودم خانم خزعلی را نه به خاطر اقامت پسرش در کانادا، بلکه به خاطر این نوع سوءاستفاده سخیف از نامگذاری سال عزل میکردم!»
عبدالرضا داوری مشاور پیشین محمود احمدینژاد هم نوشته است: «ضربهای که خارج نشینی فرزند انسیه خزعلی به پروژه تبلیغاتی ستاد دستاورد سازی دولت زد، احتمالا بمب اتم به ناکازاکی و هیروشیما نزده بود. وقتی رئیس جمهور چشمش را بر خارج نشینی فرزند معاونش بسته، اما برای معاون یکی از وزرا که هنوز فرزندش به خارج هم نرفته، خط و نشان میکشد!»
محمدرضا مهاجر، فعال رسانهای هم در واکنش خود به این خبر، عنوان کرد: «استاندارد دوگانه میتواند هواداران صادق #دولت_انقلابی را روشن کند که این دولت چهقدر تزویر دارد! اینکه فرزند معاون رییس جمهور در خارج از ایران زندگی کند خیلی چیز مهمی نیست، ولی اینکه تزویر میکنند و برای مردم نسخه وطندوستی و انقلابیگری میپیچند و خود آن کار دیگر میکنند زشت است!»
حال باید منتظر ماند و دید که آیا فرزند که برود، مادر هم میرود یا این گفته رییس جمهور تنها درمورد پدران و فرزندان دولت، صدق میکند! ظهر دیروز جمعه خزعلی اخبار منتشره درمورد استعفایش در پی حضور فرزندش در کانادا را تکذیب کرد و در توئیتی نوشت: این قبیل اکانتها جعلی است و متعلق به اینجانب نیست. این توئیت نیز بعد از مدت کوتاهی از توئیتر خزعلی حذف شد.حال پرسش اینجاست که آیا خزعلی به دستور رئیس جمهور مبنی بر کناره گیری افرادی که فرزنداشان به خارج می روند عمل می کند و استعفا می دهد یا خیر؟
پسر و دختر کبری خزعلی هم در آمریکا زندگی میکنند
بعد از رسانهای شدن این خبر که پسر انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور در کانادا زندگی میکند، کاربری در توئیتر درباره اینکه احسان نوحی بزنجانی، فرزند کبری خزعلی، رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در آمریکا زندگی میکند، افشاگری کرد.
مهدی خزعلی در این باره گفت:خبر صحت دارد، نه تنها پسر کبری خانم؛ حتی خواهرزاده دیگرم، یعنی دختر ایشان نیز سالهاست که در آمریکا زندگی میکند.
پسر انیسه خانم هم که در کانادا صاحب شرکتی است که در زمینه ویپیان فعالیت میکند، میدانید که ثبت شرکت در کانادا هزینهای بیش از صد میلیارد ریال دارد.
مساله من مخالفت با مهاجرت و زندگی در خارج نیست اما این عزیزان با رانت رفتهاند و این موفقیتها را به دست آوردهاند.
این درست نیست که والدین کسی در ایران موافق فیلترینگ باشد اما او در خارج از این در زمینه ویپیان کار کند.
شما نمیتوانید موافق حجاب، آن هم نه شال ومانتو که فقط چادر باشید اما فرزندان خود را بفرستید در جایی که حجاب آزاد است، زندگی کنند.
- 17
- 6
شعبان معصومی
۱۴۰۱/۶/۲۱ - ۱۳:۱۱
Permalink