چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
۰۸:۵۳ - ۱۹ دي ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۰۱۷۵۲
سیاست داخلی

نه سقوط، نه لباس شخصی و نه قطعی اینترنت؟ | پرواز همای: فریب خوردم

اخبار 18 دی 1401,دروغ های مسولین
همزمان با سومین سال‌گرد ساقط‌شدن هواپیمای مسافری اوکراینی و جان‌باختن ده‌ها ایرانی و شهروندانی از ملل دیگر، مهم‌ترین خبرهای روز هجدهم دی ۱۴۰۱ را باهم مرور می‌کنیم؛ به این خبرها می‌توان اعتماد کرد.

اعتمادآنلاین: در تهران و چندین شهر جهان، مردم و خانواده‌های جان‌باختگان هواپیمای مسافری اوکراینی، با تجمعاتی یاد آن‌ها را زنده کردند و خواستار بهبود روند رسیدگی به این پرونده شدند.

علیزاده طباطبایی وکیل برخی خانواده‌های این جان‌باختگان گفت خانواده‌ها به روند دادرسی در ایران معترض است و هشدار داده‌بودند که کار به لاهه خواهد کشید اما مسوولان توجهی نکردند.

ولی رئیس سازمان هواپیمایی ایران معتقد است این اعتراض کشورهای دیگر درگیر در این پرونده، موضوعیت تخصصی ندارد.

فقط ماجرای هواپیما نبود؛ گویا، امروز، همه‌جوره روز انکار بدیهیات بود. نفر دوم حزب‌الله لبنان، نعیم قاسم، می‌گوید از سفر به ایران بازگشته است و از ثبات در ایران پس‌از اعتراض‌های اخیر مطمئن شده و اوضاع به حالت عادی برگشته.

تنها شیخ قاسم لبنانی نبود که گفت «همه‌چی آرومه»، احمد وحیدی، وزیر کشور  حضور «لباس شخصی‌‌»ها در اعتراضات اخیر را «جوسازی» خواند و گفت «ماموران اطلاعاتی در همه جا موظفند با لباس خاص خودشان باشند و اسمش لباس شخصی نیست، پلیس و سپاه هم که لباس‌های شناخته‌شده دارند.

یک مسوول دیگر هم کوشید صورت مساله قطعی اینترنت را پاک کند؛ علی نیکزاد، نایب‌رئیس مجلس، گفت از ما می‌پرسند چرا اینترنت را محدود کردید و ما در پاسخ می‌گوییم ما اینترنت را محدود نکردیم بلکه معترضان اینترنت را با استفاده نادرست از آن محدود کردند.

در همین اوضاع «با ثبات»، دادگاه انقلاب هرمزگان دو نفر را به اتهام دعوت رانندگان ناوگان حمل‌ونقل به اعتصاب در جریان اعتراض‌های اخیر به ترتیب به ۱۰ و ۵ سال زندان محکوم کرده.

پرواز همای، از خوانندگان ایرانی که اخیرا کنسرتش در آیین بزرگداشت شهید قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران و قرارداد میلیاردی‌اش با شهرداری تهران دراین‌باره خبرساز شده بود، می‌گوید فریب خورده و پول دریافتی را پس فرستاده- او دقیقا نگفته چگونه گول خورده؟

اما در دومین‌روزی‌که باد کمی به داد مردم تهران و شهرهای شلوغ رسید، دیوید بوید، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر و محیط زیست، از ایران خواست مازوت نسوزاند.

او توییت کرده: «ایران برای تولید برق در حال سوزاندن مازوت، یکی از کثیف‌ترین سوخت‌ها، است و با حجم عظیمی از هوای سمی میلیون‌ها نفر را مسموم می‌کند و حق داشتن یک محیط زیست سالم را نقض می‌کند. ایران می بایست سوزاندن مازوت را متوقف کند»- خلاصه ماجرای مازوت و روزهاوشب‌های آلوده شهرهای ایران شهره‌ی جهان شده.

مازوت نوعی نفت کوره‌ی کم کیفیت است، پالایشگاه‌ها به‌قیمت ناچیز آن را به صنایع می‌فروشند و آلودگی آن، خصوصا کودکان، سالمندان و بیماران قلبی را گرفتار می‌کند- نسوزانید! مازوت نسوزانید!

  • 12
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
این روزها شاهد یک عدالت واقعی بودیم وهستیم اونهم آلودگی هوا که فرقی بین مقامات و مردم نداره اما خوب آقازاده های مقامات که اینجا نیستند و یا در حال کا سخت در اروپا و امریکا هستند از این موضوع استثنا هستند فعلا که اینطوریه تا ببینیم خدا ....
هرچند دولتیا درطول سال همه نوع کاری برعلیه ملت خودشون انجام میدن وکتمان میکنن ولی مازوت سوزیو دیگه نمیتونن .بخاطر مازوت سوزی داریم جونمونوازدست میدیم .اکسیژن کم میاریم .دولت باید متوقف کنه چون علنا ملتوبکشتن میده.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش