پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۹:۵۷ - ۰۷ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۱۹۸۵
سیاست داخلی

کرباسچی:

موسوی‌لاری از امضا حکم احمدی نژاد برای شهرداری امتناع می‌کرد و می‌گفت او پرونده مالی دارد

غلامحسین کرباسچی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی تاکید کرد که مسئولان باید مدیران ناکارآمد دولت را تغییر دهند.

به گزارش انتخاب؛ غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در دومین کنگره استانی این حزب با اشاره جوانگرایی و پرهیز از پوپولیسم گفت: این توقع وجود دارد که الگویی از سوی احزاب سراسر کشور به‌عنوان مجموعه‌ای که فعالیت سیاسی می‌کنند درباره جوان‌گرایی ارائه شود.

 

وی با اشاره به فرازی از نامه امام‌علی(ع) به امام‌حسن(ع) که در آن امیرالمومنین به زمان اقرار می‌کنند، گفت: مشکل اغلب مسئولان ما این است که به زمان اقرار ندارند در حالیکه قانون زندگی امروز بشر می‌گوید بازنشستگی ۶۰ تا ۶۵ سال به بعد است اما هیچ‌کدام از مسئولان ما حاضر به توجه این موضوع نیستند.

 

به نوشته ایلنا، کرباسچی ادامه داد: واقعیت این است که جامعه، مسئولان و مدیران ما پس از ۴۰ سال از گذشت جمهوری اسلامی باید به زمان اقرار کنند و بدانند کشور نیازمند واگذاری امور به جوانان است.

 

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی اظهار داشت: باید شرایطی در حزب فراهم شود که در همه استان‌ها و کانون‌ها نیروهای جوان را با استدلال، منطق و اخلاق جذب و عضو کنیم.

 

وی تاکید کرد: آینده یک کشور بدون وجود تشکیلات و حزب دموکراسی را نخواهد دید و نمی‌توان با وجود مشکلات امروز اداره کرد.

 

کرباسچی با اشاره به فراز دیگری از این نامه گفت: آرمان‌خواهی در دوران جوانی را باید با واقع‌بینی همراه کرد.

 

وی با بیان اینکه معاون اول رئیس‌جمهور گفته"یک مشت مدیر آویزان در دولت وجود دارد"، عنوان کرد: مسئولان نباید مثل رهبران اپوزیسیون حرف بزنند. باید مدیران ناکارآمد دولت را تغییر دهند. معتقدم جوان‌های کشور دلسوز و تواناتر از ما بوده و بهتر از ما مسائل را درک می‌کنند چراکه نعمت دریای بیکران اطلاعاتی را در اختیار دارند که ما نداشتیم.

 

کرباسچی خاطرنشان کرد: جوانان ما با استفاده از روش‌های نوین می‌توانند مشکلات آب در کشاورزی را حل کنند یا تحول جدی در صنعت خودرو ایجاد کنند.

 

دبیرکل حزب کارگزاران‌ سازندگی با اشاره به سخنرانی رئیس‌جمهور در همایش حقوق شهروندی اظهار داشت: امیدوارم روزی برسد آقای روحانی ماهی یک‌بار سخنرانی کند و در آن افعال ماضی به کار ببرد و به جای اینکه بگوید نباید دانشجوی ستاره‌دار داشته باشیم به وزیر علوم دستور دهد مشکل دانشجویان ستاره‌دار را حل کند.

 

وی ادامه داد: متاسفانه مدیران اجرایی ما به‌دلیل هنر سخنرانی که از گذشته دادند در مقام اجرا هم همان رویه را ادامه می‌دهند.

 

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی تاکید کرد: امروز محافظه‌کاری مسئولان سن بالا جرأت حل و فصل مشکلات و تصمیم‌گیری‌های جسورانه را از آنها گرفته است.

 

وی گفت: انتقاد جدی من به روحانی این است که استفاده مفید از نیروهای جوان کشور در سمت‌های مدیریتی نکرده است. انتخاب تنها یک وزیر جوان آن هم از نظر سن؛ نه فکر به‌عنوان نمونه کافی نیست.

 

کرباسچی خطاب به حضار گفت: حزب ما باید سرشار از نیروهای جوان باشد که هم توانا و هم مطلع از وضعیت اقتصادی و اجتماعی باشند.

 

وی با اشاره به ویژگی مهم شخصیتی امام موسی صدر درباره کار جمعی گفت: جمله‌ای از ایشان نقل شده مبنی بر اینکه "من زجر می‌کشم که ببینم خاری در چشم مخالفم فرو رفته باشد."

 

دبیرکل حزب کارگزاران‌ سازندگی با اشاره به اهمیت بیان این موضوع از طیف روحانیت گفت: باید این خصلت را در خود بپرورانیم که حتی اگر با کسی اختلاف‌نظر داریم همه شخصیت او را نفی نکنیم.

 

وی با بیان اینکه پرهیر از پوپولسیم با استفاده از انسان‌های دارای فکر و اندیشه ممکن است، گفت: احمدی‌نژاد یک پوپولسیم بود که با توزیع پول دنبال جذب رأی مردم بود اما به این فکر نکرد این پول را در بخش‌هایی سرمایه‌گذاری کند تا مشکلات کنونی تولید و اقتصادی را نداشته باشیم. افرادی که دنبال جذب رأی مردم هستند همین خصلت پوپولیستی را دارند که در نهایت منجر به دیکتاتوری می‌شود.

 

دبیرکل حزب کارگزاران‌ سازندگی با اشاره به اینکه باید حافظه پوپولیستی تقویت شود، گفت: آقای باهنر در مصاحبه‌ای گفته "اگر من جای احمدی‌نژاد بودم ترجیح می‌دادم بمیرم". با شنیدن این سخنان یاد تلاش‌های او افتادم که برای شهردار شدن احمدی‌نژاد انجام می‌داد.

 

کرباسچی افزود: آن زمان باهنر نایب‌رئیس مجلس بود و با حضور در وزارت کشور به موسوی‌لاری فشار می‌آورد که حکم احمدی‌نژاد را امضا کند. به خاطر دارم موسوی‌لاری از امضا کردن حکم امتناع می‌کرد و می‌گفت "احمدی‌نژاد پرونده مالی دارد". چطور شما سخنان برخی سیاسیون را در حافظه خود دارید اما برخی حمایت‌های خود را فراموش کرده‌اید.

 

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در پایان گفت: نباید برای فردی که معتقدید در تمام جریان فتنه نقش اساسی داشته و فردی که آن زمان رئیس دولت و امروز مورد نکوهش قرار می‌دهید دادگاهی تشکیل دهید و نقش هر دو را در این جریان مشخص کنید.

 

 

 

 

 

  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش