دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۴۰ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۶۰۴۴
سیاست داخلی

آیا بیماری صعب العلاج حسن روحانی صحت دارد؟

حسن روحانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
نماینده مجلس ایران شایعه بیماری صعب العلاج حسن روحانی را رد کرد.

به گزارش سرپوش، باز هم یک سوژه تکراری، یک شایعه تکراری اما در شکل و شمایلی جدید. اولین بار در سال ۹۶ بود که موضوع بیماری حسن روحانی اسباب خوبی بود شد برای جریان رقیب تا بلکه با کمک آن بتوانند هواداران حسن روحانی را از رای دادن به وی بازدارند.

 

دو بیماری که جریان رقیب برای ادعای خود مطرح کردند یکی سرطان حنجره و دیگری لرزش دست رئیس جمهور بود.

 

در میانه میتینگ های تبلیغاتی برای مردم، صدای روحانی در پشت تریبون می‌گرفت، دورگه می شد تا حدی که از ادامه سخن گفتن باز می ماند . همان موقع بود که عده ای ناراحتی حنجره حسن روحانی و بیماری او را مطرح کردند شایعه ای که بعد از لغو شدن یکی دو مراسم سخنرانی و عدم حضور روحانی برای مدتی در تریبون ها آن را تقویت بخشید . با این حال این خبر از سوی منابع نزدیک به حسن روحانی تکذیب و اعلام شد :«اخبار مربوط به ابتلای دکتر روحانی به ناراحتی حنجره واقعیت نداردو رئیس جمهور در صحت و سلامت کامل به سر می برد.» این در حالی بود که برخی ازابتلای روحانی به بدترین نوع بیماری حنجره سخن می گفتند. 

 

لرزش دست و پارکینسون؟

به طور موازی اما در رسانه های جریان راست موضوع دیگری هم مطرح شد و آن لرزش دست حسن روحانی بود. 
لرزش دستی که اگرچه در ماه های قبل از ۹۶ نیز وجودداشت اما کسی به آن ها توجه نمی کرد. اما زمانیکه موسم مناظرات انتخاباتی فرارسید خیلی خوب به چشم آمد. در آن زمان عده ای لرزش دست روحانی را ناشی از استرس و دستپاچگی او در انتخابات بیان می کردند تا ازاین طریق روحانی را از بعد سیاسی در مقابل رقیب، ضعیف نشان دهند. هرچند اندکی بعد بیماری لرزش دست او یادگار موج های زمان جنگ بیان شد، یادگاری که حسین دهباشی مستندساز و البته از منتقدان امروز روحانی ، از نخستین کسانی بود که به آن اشاره کرد .

 


هرچند بعد ازاین ، بسیاری لرزش دست روحانی را باعث افتخار و نشان از جانبازی وی تعبیر می کردند اما اندک زمانی که گذشت ، برخی به این نکته اشاره کردند که لرزش های دست حسن روحانی اگر به دلیل جنگ هم باشد اما یک بیماری جسمی است . زمانی که حسن عباسی تئوریسین تندروی اصولگرا دریکی از سخنرانی هایش در پشت تریبون به کنایه در فراموشی وعده های روحانی گفت: «ظاهرا روحانی پارکینسون و آلزایمر را باهم گرفته است» وضعیت فرق کرد. خیلی ها این جمله را کنایه این چهره اصولگرا به بیماری جسمی روحانی و لرزش‌های دست او نسبت دادند و اینکه عباسی رئیس جمهور را مبتلا به پارکینسون معرفی کرده است. 


آنچه در شبکه های مجازی می گویند موضوع بیماری حسن روحانی و ناراحتی حنجره و لرزش های دست وی تا مدتی مسکوت ماند تا اینکه در یکی دوروز گذشته و درشبکه های مجازی به طور مشکوکی بار دیگر مطرح شد، اینبار برخی تلاش دارند« #بیماری روحانی چیست ؟ » را در توییتر داغ نگه دارند، شاید اشاره کوتاه به برخی از این پیام های مجازی در شبکه های اجتماعی خود حدیث مفصلی باشد از این مجمل؛ پیام هایی مثل :"روحانی بیماری سختی دارد "،" آیا روحانی بیماری خاصی دارد؟ چرا نمی‌تواند حتی در سخنرانی از پیش ضبط شده لرزش دستش را کنترل کند ؟"،"رفیقم برگشته می گه: شنیدی می گن روحانی دست چپش به خاطر سرطان داره از کار می افته و قراره برای بیماریش استعفا بده " آیا از اتاق فرمان حکم جانبازی روحانی صادر شد؟"
البته دراین میان برخی هم به تقابل با این # (هشتک)پرداخته اند مثلا در پاسخ به این جو توئیتری نوشته اند :" روحانی بیماری جسمی هم داشته باشه مثل شما بیماری روحی نداره " "خرابتر از اصولگرا هم داریم مگه ؟ گیردادن به بیماری روحانی " و.... 

 


درمیان گرم بودن بساط مطرح شدن بیماری روحانی در شبکه های مجازی برخی سایت های اصولگرا نیز به شکلی غیر مستقیم موضوع بیماری حسن روحانی را مطرح کرده اما توپ را درمیدان اصلاح طلبان انداخته اند به این معنا که می خواهند بگویند اصلاح طلبان برای استعفای روحانی و جایگزینی کسی به جای او در روزهای پر التهاب اقتصادی و سیاسی از شایعه بیماری صعب العلاج روحانی می خواهند بهره ببرند . البته سایت هایی مثل مشرق و جهان نیوز با نوشتن اینکه: 
«در هفته‌های اخیر اخبار و شایعات متعددی در مورد احتمال کناره گیری زودهنگام آقای روحانی از جایگاه ریاست جمهوری به گوش می‌رسد و برخی کانال‌ها در شبکه‌های اجتماعی نیز به گسترش این شایعات دامن می‌زنند. برخی حتی از بیماری صعب العلاج آقای روحانی و احتمالا استعفاء زودهنگام آن سخن گفته‌اند!این شایعات پس از خروج ترامپ از برجام و ناکامی سیاست آقای روحانی در حل مشکلات اقتصادی از طریق حل مناقشات هسته‌ای، در افکار عمومی از پذیرش بیشتری برخوردار گردیده است.» به طور غیرمستقیم موضوع بیماری روحانی آن هم از نوع صعب العلاج را در بین مردم به راه انداخته‌اند. اکنون پرسش اینجاست که چرا دوباره لرزش های دست روحانی و البته موضوع بیماری او در چنین لحظاتی مطرح می شود؟ و هدف از بیان آن چیست؟ 
 

عزت الله یوسفیان ملا نماینده مجلس دهم بابیان اینکه روحانی طولانی ترین سفر ممکن روی زمین را در هفته گذشته انجام داد، به آفتاب یزد می گوید: «او هزاران کیلومتر را سر حال به چین پرواز و در جلسات حضور پیدا کرد و مشکلی هم برایش پیش نیامد.» وی ادامه می دهد:«سن هرکسی که بالا می رود ممکن است مشکلاتی مثل قند و فشار خون پیدا کند اما برخلاف برخی گفته ها  هیچگونه بیماری خطرناک یا صعب العلاجی که بخواهد باعث ضعف در کار روحانی شود تاکنون ندیده‌ایم. او تا به امروز کم نیاورده است.»

 

یوسفیان ملا می افزاید: «اگر بیماری روحانی صحت داشت باید جلسه ای لغو می شد یا سفری به تعویق می افتاد ولی این موضوع را تا به امروز شاهد نبودیم . جلسات هیئت دولت نیز برگزار می شود و در بسیاری از جلسات نیز او ساعت ها
بحث و صحبت می کند وطبیعتا این ها نمی تواند نشانه کسالت جدی در روحانی.»


این نماینده مجلس درباره چرایی پیش کشیده شدن بحث بیماری صعب العلاج رئیس جمهور در شبکه های اجتماعی از سوی مخالفین او می گوید: « روحانی هم اکنون در همه بخش ها مورد حمله قرار دارد. عده ای به او می گویند که به وعده ها عمل نکرد، در مسائل سیاست خارجه و داخلی ناکام  ماند و اکنون هم بحث بیماری اورا وسط کشیده اند.

 

این بیماری هم در راستای همان حمله‌ها برای تحت فشار قراردادن اوست اما در حال حاضر تصور  نمی کنم که هیچ مشکلی دراین زمینه داشته باشیم .»

 

وی اضافه می کند: «عده ای با پیش کشیدن بحث سرطان دست یا پارکینسون روحانی سعی دارند القا کنند که وی در موضع ضعف است. یک زمانی تلقین ضعف روحانی ، ضعف اقتصادی یا ضعف سیاسی و عملکردی او یا ضعف فکری وی است و حالا برای نشان دادن این ضعف می خواهند ناتوانی جسمی اش را باب کنند.» عضو دائم ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی ادامه می دهد: « هرکسی در سن بالا می تواند لرزش دست داشته باشد اما پارکینسون موضوعی نیست که فقط برای یک دست باشد ، یا بیماری که قابل کنترل نباشد در روحانی تاکنون ندیده ایم . روحانی مثل همه کار  می کند و مثل همه سر جلسات می آید و  می رود . » یوسفیان ملا اضافه می کند :

 

« به هر حال وقتی بخواهند روحانی را مورد حمله قراردهند متاسفانه دیگر دراین زمینه رحم نمی کنند و در همه ابعاد حمله می کنند حتی با انداختن شایعه بیماری ایشان.» وی تاکید دارد که تاکنون درباره بحث بیماری روحانی در مجلس هیچ نکته ای بیان نشده است که مجلس بخواهددر مورد استیضاح یا استعفا یا سوال او صحبت کند.

 

بوی کباب آمده!

سهیلا جلودارزاده عضو فراکسیون مجلس اما درباره مطرح شدن موضوع بیماری روحانی به آفتاب یزد می گوید : « مطرح کردن بیماری سخت حسن روحانی و راه انداختن بحث دوباره لرزش دست ایشان ، یک جنگ روانی از سوی مخالفان اوست؛ مخالفانی که به شکل های مختلف گاه به صورت اعلام این بیماری و گاه در زبان به ظاهر انتقادی از پخش شایعه این بیماری ، سعی در مطرح کردن آن در بین مردم و فراگیر شدنش دارند.» 

 

وی ادامه می دهد : «ظاهرا دوستان مخالف روحانی بوی کباب به مشام‌شان خورده و می خواهند از فرصت استفاده کنند. این جنگ روانی است که مخالفان روحانی به راه انداختند و فکر می کنند که می توانند با این کار در شرایط فعلی، بهره برداری کرده و از این طریق به قدرت برسند اما به جایی نمی‌رسند.» 

 

جلودارزاده مطرح شدن بیماری حسن روحانی در شبکه های اجتماعی و برخی سایت های اصولگرا را پروژه ای جدید نمی داند و اظهار می دارد: «این شایعات را باید در ادامه همان فشارهای سابق علیه روحانی که بعد از خروج ترامپ از برجام شدت بیشتر هم گرفت، ارزیابی کرد.» این نماینده مجلس هم مانند یوسفیان ملا تاکید می کند که تاکنون 
هیچ صحبتی در مجلس پیرامون بیماری صعب العلاج حسن روحانی نشده است . 
 

طاقتش طاق می شود ؟
به نظر می آید که دراوج حمله و فشار به حسن روحانی در شرایط کنونی اقتصادی و بین المللی و مسائل و چالش هایی که در به وجود آمدن برخی از آنها خود وی دخالتی نداشته است، او اکنون باید شاهد شنیدن شایعه بیماری سخت خود نیز باشد .


بیماری سختی که خودش هم از آن خبرندارد !
ظاهرا جریان راست مخالف روحانی برای به استعفا کشاندن رئیس جمهور و پایان کار زودتر از موعد او، بدش نمی‌آید تا با مطرح کردن شایعاتی
ازاین دست در کنار کارشکنی های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی جو روانی و فکری مردم علیه روحانی را بسیج کند.

 

 

  • 24
  • 12
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۱۴
غیر قابل انتشار: ۱۴
جدیدترین
قدیمی ترین
کسانی که دشمن خدا و خلق خدا و سیری و خوشحالی و پولدار شدن ملت و زیاد شدن حق یارانه اند هم باید سرطان بگیرند خداوند چوب و عذابش آهسته و ویرانگرست
چوب خدا صدا ندارد
مرض دروغ گویی داره
بعضیها مریضند ، بعضی مرض دارند ، عده ای هم مریضند هم مرض دارند
پس احمدی نژاد تا االان باید میمرده
احتمالا که حقیقت دارد چون مملکت رو به خاک سیاه نشوند و آه مردم گرفتش
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش