شب گذشته نیروهای امنیتی، شارمین میمندی نژاد، موسس جمعیت امام علی را در خانه اش بازداشت کرده اند و همزمان دفتر این جمعیت نیز پلمپ شده است.
بنابر این گزارش، مرتضی کی منش، مسئول رسانه ای جمعیت امام علی و کتایون افرازه بازرس علی البدل این تشکل خیریه نیز بازداشت شده اند.
جمعیت امام علی، که تقریباً دو دهه پیش بنا شده، یک نهاد دانش جوییِ خیریه مستقل و غیرانتفاعی و من جمله عضو «شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل» است که برای کمک به فقرا و نیز بهبود وضع حقوقی آنها در دانش گاه شریف پا گرفت و گسترده شد.
در یک سال اخیر بار ها رسانه های اصول گرا یا نزدیک به سپاه، مثل روزنامه جوان، این نهاد خیریه را بکار هایی علیه امنیت ملی متهم کرده اند.
در اردیبهشت سال پیش، زهرا رحیمی، مدیرعامل جمعیت امام علی، مدعی شده بود «برخی نهاد های خاص» برای توقف همکاري شرکت ها و مجموعه ها با این مؤسسه تلاش می کنند.
زهرا رحیمی همچنین بارها ادعا کرده «تماس هایی با بعضی اشخاص و صنوف که قبل از این با جمعیت امام علی همکاري داشته اند، گرفته شده و آنها را از همکاري با جمعیت امام علی منع کرده اند».
مدیرعامل جمعیت امام علی در یکی از مصاحبه با اشاره به آنچه «پرونده سازی» برای این مؤسسه توصیف کرده بود گفته که دربرابر قضاوتها و گزارشهای ناعادلانه، مخصوصاً از سوی رسانه هایی همچون رادیو و تلویزیون، فقط دستشان به شکایت بند است و چاره ای دیگر ندارند!
بعضی از فعالان و اعضای اصلی این گروه قبلاً مدعی تماس های تلفنی «تهدیدآمیز» با تعدادی از اعضای خود در جریان کمک به سیل زدگان سال ۱۳۹۸ شده بودند. البته در همان زمان هم وزارت کشور نسبت به این ادعا واکنش نشان داده بود و از اعضای این گروه خواسته بود، نسبت به پیگیری قضایی این ادعا حتماً اقدام کنند.
ظاهراً این جمعیت مانند دیگر نهاد های رسمی خیریه با مجوز رسمی از وزارت کشور فعالیت می کند.
توضیحاتی در مورد جمعیت امداد دانشجویی مردمی امام علی
جمعیت امداد دانشجویی مردمی امام علی یک سازمان غیردولتی و مستقل دانشجویی و مردمی ایران است که در سال ۱۳۷۸ آغاز بکار کرده و در سال ۱۳۷۹ اولین دفتر رسمی خود را در دانشگاه صنعتی شریف تاسیس کرده است.
این گروه را شارمین میمندی نژاد ایجاد کرده است و در زمینه امور خیریه و کمک به نیازمند ها و مطالبه گری حقوق ایشان فعالیت می کند. از قدیمی ترین فعالیت های این گروه آئین کوچه گردان عاشق است که از سال ۱۳۷۸ تا کنون برگزار شده است.
این جمعیت بعد از ۱۰ سال فعالیت در سال ۲۰۱۰ به عضویت شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد ECOSOC درآمد. یکی از فعالیت های این جمعیت نجات بعضی کودکان محکوم به اعدام همچون «صفر» بوده است.
جمعیت امام علی یک نهاد تماماً داوطلبانه است و اکنون ده هزار عضو داوطلب در این نهاد در حال فعالیت هستند.
- 18
- 6