دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۵۰ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۶۹۸۷
سیاست خارجی

مشاور عالی فرمانده کل قوا:

ایران بدنبال برقراری صلح و ثبات و امنیت در منطقه است/ آمریکایی‌ها به دنبال تصاحب بخش عمده ای از ذخایر ارزی قطر هستند

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی,پاسدار سیدیحیی صفوی
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا گفت: آمریکایی‌ها در صحنه میدان نبرد، خصوصا در حوزه کمک های مستشاری ایران در عراق و سوریه توان عملیاتی و اطلاعاتی سپاه را بخوبی درک کرده‌اند و شکست‌های سختی از ایران متحمل شده‌اند.

به گزارش ایلنا، سردار سرلشکر پاسدار سیدیحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا در جمع پرسنل و نیروهای تحت آموزش آموزشگاه شهید مدرس نیروی زمینی سپاه در مقاطع ارشد و دکتری با تشریح شرایط سیاسی و امنیتی منطقه جنوب غرب آسیا و راهبرد جمهوری اسلامی ایران گفت: برای آنکه جنگی به سراغمان نیاید باید آمادگی‌های خود را افزایش دهیم و هزینه‌های حفظ آمادگی به مراتب کمتر از هزینه‌های اداره جنگ است.

 

او ادامه داد: راهبرد نظام جمهوری اسلامی ایران تهاجم و آغازگری جنگ نیست و ایران بدنبال برقراری صلح و ثبات و امنیت در منطقه خلیج فارس و منطقه غرب آسیا با مشارکت کشورهای منطقه است.

 

او افزود: بر اساس همین راهبرد و به صورت واقعی جمهوری اسلامی ایران یک مبارزه ضد تروریستی را آغاز کرده است.

 

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در خصوص اهداف راهبرد آمریکا در افزایش تنش در منطقه جنوب غرب آسیا و نقش بازیگران منطقه‌ای آن گفت: عربستان سعودی و برخی از کشورهای عربی منطقه بازیچه دست ایالات متحده آمریکا قرار گرفته‌اند و تنش‌های از پیش طراحی شده در منطقه صرفا به بهره برداری آمریکا از منابع  کشورهای عربی – اسلامی  در جهت خرید تسلیحاتی و افزایش رقابت تسلیح توسط این کشورها منجر خواهد شد.

 

او در تشریح شرایط  سیاسی حکومت عربستان سعودی گفت: ساختار حکومت در عربستان سعودی بصورت قبیله‌ای است و این کشور فاقد پارلمان و قانون اساسی بوده و اصولا مردم در تعیین سرنوشت خویش حقی نداشته و مشارکت های مردمی در امور سیاسی حتی در پائین‌ترین سطح خود وجود ندارد و این کشور در درون خود با چالش‌های فراوانی رو به رو است.

 

او افزود: متاسفانه برخی از کشورهای عربی از جمله عربستان سعودی سیاست‌های کلان و استراتژیک و راهبرد اصولی و صحیحی در بهره برداری از تسلیحات خریداری شده ندارند و صرفا به فراگیر شدن تنش‌های منطقه ای دامن می زنند و این تنش ها موجب هدر رفتن منابع کشورهای اسلامی و خصوصا باعث رواج اختلاف در بین دولتهای اسلامی می‌شود و منابعی که بایستی صرف وحدت، پیشرفت و توسعه کشورهای اسلامی گردد باعث کشتار ملتهای مسلمان می شود.

 

صفوی در خصوص رفتار معامله گرانه ایالات متحده با کشورهای منطقه گفت: به هر میزان که نا امنی در منطقه گسترش و رواج داشته باشد، فروش سلاح نیز در این منطقه بیشتر خواهد شد و رفتار ایالات متحده آمریکا، خصوصا قرارداد ۱۲ میلیارد دلاری فروش تسلیحاتی آمریکا به قطر نشان از آن دارد که رفتار معامله‌گرانه رئیس جمهور آمریکا مقدم بر هرگونه پیمان منطقه‌ای این کشور با کشورهای منطقه خصوصا پیمان با عربستان سعودی است و در صورتی که منافع آمریکا در جای دیگر تامین گردد ، سیاست‌های این کشور در چرخشی آشکار جه بسا در به خطر انداختن منافع ملی هم پیمانان فعلی خود  در منطقه تعریف شود.

 

او افزود: دور جدید بازار سیاه فروش تسلیحات به قطر در حالی است که آمریکا از محدودیت‌های اعمال شده توسط کشورهای عربی در برابر قطر حمایت آشکاری کرده است و آمریکا در فروش تسلیحات دست چندم خود به این کشورها اصطلاحا به دنبال دوشیدن کشورهای منطقه است.

 

مشاور عالی مقام معظم رهبری با اشاره به اهداف آمریکا در  دامن زدن به اختلاف مابین کشورهای عربی گفت: قطری ها بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد دلار ذخیره ارزی دارند  و آمریکائیها نیز براساس منافع ملی خود بدنبال صدور خدمات امنیتی به قطر و در نتیجه تصاحب بخش عمده ای از ذخایر ارزی این کشور هستند و تنش های ایجاد شده نیز در راستای فروش و تضمین امنیت  این کشورها  به ازای منابع مالی دریافتی است.

 

صفوی در خصوص افول قدرت منطقه ای و بین الملل  ایالات متحده و  ادامه رفتار آمریکا در خصوص جمهوری اسلامی ایران گفت: قدرت آمریکا و صهیونیست ها در حال کاهش است و نشانه های آن را می توان در عدم موفقیت آمریکا در سرنگونی حکومت سوریه و همچنین عدم توان آمریکا در ایستادگی  مقابل کره شمالی دید و واقعیت دیگر آن است که آمریکائی ها در صحنه میدان نبرد ، خصوصا در حوزه کمک های مستشاری ایران  در عراق و سوریه  توان عملیاتی و اطلاعاتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را بخوبی در ک کرده اند و در این میدان ها شکست های سختی از ایران متحمل شده اند و رویکرد آنها در قبال سپاه برگفته از این همین واقعیت است.

 

او افزود: آمریکائی ها با جمهوری اسلامی ایران چالش اساسی داشته و رفتار اخیر سیاستمداران آمریکا در اعمال تحریم های جدید نشان از بد عهدی و بی ثباتی آمریکا در عمل به تعهدات ۱+۵ خود دارد و هدف آمریکا در نقض تعهدات خود فشار به جمهوری اسلامی ایران در نتیجه شکست سیاست های آمریکا در عراق و سوریه است.

 

مشاور عالی مقام معظم رهبری با اشاره به چالش های داخلی آمریکا و ارتباط آن با تحریم های جدید آمریکا گفت: آمریکا در اوضاع داخلی خود و درآینده درگیر چالش‌های  اساسی بیشتری  ناشی از سیاست‌های غلط دولتمردان خود ، خصوصا  سیاست‌های ترامپ  خواهد بود و برخی از این سیاستمداران برای انحراف از موضوعات داخلی ، افکار عمومی را معطوف  بحران های ساختگی خارجی می کنند و دقیقا موضوع جمهوری اسلامی ایران نیز از این دست موضوعات است و ترامپ در رابطه با ایران سیاست تحریم ها را ادامه خواهد داد.

 

صفوی در ادامه با اشاره به شرائط سیاسی داخل و ضرورت وحدت در نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: مطابق قانون اساسی تعیین سیاستهای کلی نظام از اختیارات رهبری است.

 

او افزود: مبنای بیانات  مقام معطم رهبری  بر اساس اشراف و دسترسی ایشان در نقش رهبری به اطلاعات و جزئی ترین مسائل مختلف سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی و قدرت تحلیل معظم له است و دولتمردانی که از نزدیک درگیر مسائل کلان کشور بوده  و هستند ، عمق دوراندیشی و آینده نگری ایشان را در موضوعات مختلف از نزدیک لمس می کنند و بر همین اساس هشدارهای رهبری نقش پیشگیرانه ای در عرصه های مختلف داشته و دارد.

 

او اضافه کرد: در بین سیاسیون و مسئولین از گذشته تا کنون هیچکس به اندازه مقام معظم رهبری حافظ منافع مردم نبوده و در جهت تقویت دولت ها، بواسطه منافع عموم مردم گام برنداشته است و در این جهت نیز بیانات مختلفی را ایراد فرموده اند.

 

صفوی ادامه داد: ایجاد انشقاق دربین مردم ناشی از رواج اختلافات و سلیقه های سیاسی از جمله رفتارهای منافقانه و آفت‌هایی است که  جبران هریک از آنها مسلتزم صرف زمان و انرژی زیادی  است و بیشترین توان دولتمردان و به تبع آن مردم  بایستی صرف توسعه منابع و پیشرفت کشور و افزایش سطح رفاه عمومی گردد و بیانات حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای براساس نقش رهبر انقلاب در دیده بانی از  انقلاب ترجمه و تفسیر می گردد.

 

صفوی در پایان گفت: وحدت از جمله راهبرد هایی است که توجه به آن باعث عزت ، سرافرازی و موفقیت کشور در صحنه های مختلف شده است.

 

 

 

 

 

  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش