سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۱۴ - ۱۲ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۳۰۶۴
سیاست خارجی

سفر چند ساعته «مرد آهنی» به تهران با ۵ هواپیما

سفرپوتین به ایران,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی
درجریان سومین سفر «مرد آهنی» به تهران، پنج فروند هواپیما مسئولیت انتقال وی، هیات همراهش و همچنین حمل چند خودروی تشریفاتی و حفاظتی و دیگر اقلام مورد نیاز را برای اقامت چند ساعته وی و همراهانش در ایران برعهده داشتند.

به گزارش ایسنا، ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه، ظهر روز چهارشنبه برای شرکت در دومین نشست سران کشورهای ایران، آذربایجان و روسیه با یک فروند هواپیمای اختصاصی ایلیوشین IL-۹۶ ساخت روسیه، وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد و مورد استقبال تعدادی از مقامات ایرانی و روس قرار گرفت.

 

هواپیمای حامل پوتین  در این سفر که عموما توسط  وی و هیأت همراهش جهت سفرهای خارجی مورد استفاده قرار می‌گیرد، از نمونه ایلیوشینIL-۹۶-۳۰۰PU RA-۹۶۰۲۲   بود.

 

بر اساس اعلام سایت مرجع هوانوردی و هوافضای پارسی، این هواپیما گونه بهبود یافته هواپیمای مسافربری پهن‌پیکر ایلیوشین IL-۹۶ با تغییرات گسترده لوکس و امنیتی، از جمله سامانه‌های ارتباطی پیشرفته بوده و به چهار دستگاه پیشرانه توربوفن PS_۹۰A ساخت Soloviev مجهز است.

 

در طراحی دکوراسیون داخلی این هواپیما از هنر روسی الهام گرفته شده است. اتاق خواب این هواپیما از ملحفه‌هایی از جنس کتان مصری بوده و در سرویس بهداشتی آن از طلا استفاده شده است. این هواپیما مجهز به چهار اتاق نشیمن، آشپزخانه، سرویس حمام و دستشویی، سالن جلسات، زمین ورزشی و سالن نمایش است.

 

این غول ۲۵۰ تنی با ۵۵.۳ متر طول و دهانه بال ۶۰.۱۱ متر دارای بردی برابر ۱۱,۵۰۰ کیلومتر است.

 

طبق تصاویر منتشر شده، فرودگاه مهرآباد تهران در روزهای اخیر  علاوه بر پذیرایی از این پرونده غول پیکر، میزبان چهار هواپیما روس به مدل‌هایFalcon X RA-۰۹۰۰۷ ،Tu-۲۱۴VPU RA-۶۴۵۲۰ ، RA-۸۶۵۳۹  IL-۶۲ و  Tu-۲۰۴-۳۰۰ RA-۶۴۰۵۹ بوده است. این هواپیماها که جلوتر از هواپیما حامل پوتین راهی  تهران شده بودند عمدتا مسئولیت انتقال هیات همراه پوتین و چندین خودرو تشریفاتی و حفاظتی او و دیگرهمراهانش را برعهده داشتند.

 

سفرپوتین به ایران,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی

در بین تصاویر منتشر شده از اسکورت پوتین درفرودگاه مهرآباد، عکس‌هایی از چندین ماشین با پلاک روس در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفت  که چشم‌گیرتر از همه‌ی آنها خودرویی بود که برای سفر چند ساعته شخص پوتین به ایران، از مسکو به تهران منتقل شده بود. متخصصان امر از این خودرو ( بنز اس ۶۰۰) به عنوان یکی از امن‌ترین خودروها یاد می‌کنند که تعداد معدودی از رهبران جهان، آن را در اختیار دارند.

 

این ماشین که پوتین سال ۲۰۱۵  هم برای سفر به تهران از آن  به همراه یک راننده روسیه‌ای استفاده کرد، در برابر انواع سلاح‌های نظامی، مواد منفجره و نارنجک و بمب دستی مقاوم است. هم‌چنین سطح زیرین اتومبیل نیز با استفاده از ماده‌ای خاص با یک ترکیب پیچیده مستحکم‌سازی شده است.

 

اتاق سرنشینان این خودرو با صفحات ۵ سانتیمتری فولادی محافظت می‌شوند. قلب تپنده این خودرو یک موتور ۱۲ سیلندری دارای ۲ توربوشارژ است که می‌تواند ۵۲۳ اسب بخار نیرو را تولید کند.

 

سفرپوتین به ایران,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی

بنر اس-۶۰۰ گارد یکی از سریع‌ترین ماشین‌های ساخته شده از سوی کمپانی مرسدس بنز است که می‌تواند واکنش بسیار مناسبی را در مواقع اضطراری از خود نشان دهد. این خودرو کاملاً دست‌ساز بوده و همه اطلاعات آن در دسترس نیست. این خودرو دارای یک گیربکس ۷ دنده است که وظیفه انتقال نیروی موتور به چرخ‌ها را بر عهده دارد. حداکثر سرعت اس-۶۰۰ گارد ۲۶۴ کیلومتر در ساعت است.

 

ولادیمیر پوتین ۶۵ ساله در دوران زمامداری خود بر روسیه به عنوان رییس جمهوردر آذرماه  سال ۱۳۹۴ برای شرکت در سومین اجلاس مجمع سران کشورهای صادر کننده گاز و همچنین در مهر ۱۳۸۶ جهت شرکت در دومین اجلاس سران خزر سفرهایی چندساعته و کوتاه به ایران داشته است و عموما در این سفرها علاوه بر شرکت در اجلاس‌های اشاره شده با رییس جمهور وقت ایران و همچنین مقام معظم رهبری دیدار و در مورد مسائل  دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی رایزنی داشته است.

 

 

  • 11
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش