شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳
۱۲:۳۶ - ۰۲ آبان ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۷۰۰۹۳۶
دولت

روحانی:فحاش،انقلابی نیست/یک رهبرو یک دولت بیشتر نداریم

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت,حسن روحانی
ما برای اشتغال پایدار نسل جوان راهی جز ایجاد رونق اقتصادی نداریم. سال ۹۵ سال رونق اقتصادی است.

به گزارش خبرآنلاین حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در سخنرانی در جمع مردم استان مرکزی در ورزشگاه پنجم مرداد اظهار داشت: استان مرکزی یعنی استان زیربنیایی برای تحرک صنعتی در سراسر کشور، استان مرکزی یعنی استانی که از ۵۰سال پیش بعنوان بزرگترین مرکز صنعتی کشور بوده است.

 

رئیس جمهور ادامه داد: امروز همه تلاش دولت یازدهم احیای واحدهای صنعتی این استان وشهرستان در کنار همه واحدهای صنعتی کشور است. 

 

وی تاکید کرد: یک خط و یک رهبر و یک دولت بیشتر نداریم؛ در ایران مدیریت دوگانه وجود ندارد.

 

اهم سخنان وی به نقل از خبرگزاری ها به شرح زیر است:

 

* استان مرکزی با واحدهای صنعتی فراوان در شرایطی قرار دارد که ما می توانیم بر صنعت استان بعنوان چرخ اصلی صنعت کشور تکیه کنیم .۸۹۳ واحد صنعتی است که ۶۴۸ آن فعال ، ۶۹ واحد نیمه فعال و ۱۷۶واحد آن غیرفعال که عمدتا مربوط به دوران قبل از دولت یازدهم است و تلاش است در سال ۹۵ واحدهای صنعتی را به حرکت درآوریم.

 

* امروز معضل اصلی ما عدم رونق اقتصادی است، معضل ما بیکاری نسل جوان و تحصیل کردگان است.ما برای اشتغال پایدار نسل جوان راهی جز ایجاد رونق اقتصادی نداریم . سال ۹۵ سال رونق اقتصادی است.

 

* از آغاز سال وعده ما به مردم بوده که برنامه دولت تلاش برای دستیابی به رشد اقتصادی ۵د رصدی است، از آغاز سال به مردم قول دادم که حداقل ۷۵۰۰ واحد صنعتی کوچک و متوسط را از طریق تسهیلات بانکی فعال خواهیم کرد.

 

* برجام به معنای احقاق حقوق ملت ایران بود، برجام برای صادر کردن آب سنگین اراک بود، برای صادر کردن یو.اف.۶ نطنز به کشورهای صنعتی جهان بود و برای این بود که در دنیای امروز بتوانیم آزادانه گاز، نفت، محصولات پتروشیمی و سایر میعانات را صادر کنیم.

 

* آیا کسی در ایران هست که از احقاق حقوق ملت خوشحال نباشد و از تجارت با دنیا خرسند نباشد و آیا کسی هست که از باز شدن راه برای کشاورزی و صنعت خوشحال نباشد؟

 

* آیا امروز در کشور ما کسی است که از لغو ۶قطعنامه ظالمانه خوشحال نباشد؟ برجام پیروزی ملت ایران است، برجام پیروزی تدبیر مقام معظم رهبری است، برجام پیروزی مقاومت ده ساله و دوازده ساله ملت ایران در برابر تحریم‌های ظالمانه است.

 

* ما باید امروز از فضای بعد از برجام استفاده کنیم همه سفرهایی که بعد از برجام انجام می‌گیرد برای رونق اقتصادی کشور است و برای آن است که در قاره های مختلف و سراسر جهان بتوانیم رونق جهانی، سرمایه‌گذاری در کشور و آوردن فناوری نوین را فراهم کنیم.

 

* چرا باید کشورهای هم سن و سال ما در منطقه آسیا ۲۰۰میلیارد دلار صادرات داشته باشد و صادرات ما ۵۰میلیارد دلار باشد؟ ملت ما کشوری امن، با سرمایه و سرمایه انسانی است و آیا باید برای گندم و شکر نیاز به دیگران داشته باشیم، آیا نباید کشاورزی ما نوین شود؟

 

* تنها در بخش صنعت و معدن و تجارت بعد از برجام یک میلیارد و ۶۰۰میلیون سرمایه خارجی وارد کشور شده است . قراردادها منعفد شده است، طرح های اقتصادی ما نسبت به مدت مشابه دوبرابر شده است.

 

*بعد از برجام ۳میلیارد ۸۹۰میلیون دلار جذب کشور شده است، ۱۳۳ طرح صنعتی داشتیم که ۵۸طرح آن بهره برداری شده است و ۷۵طرح در حال تکمیل برای بهره برداری است.

 

* زنجیری که روی پاهای اقتصاد ایران بود، مانع بود و امروز زنجیر نیست و باید حرکت کنیم، مانع اصلی برداشته شده روابط بانکی ما با دنیا برقرار شده و روز به روز این روابط گسترده تر می‌شود.

 

* غاصبی باغ ما را غصب کرده بود، غاصب را بیرون کردیم، درب باغ به روی مردم باز شده است، یک عده کودک به درب باغ آمده‌اند می‌گویند سیب و گلابی کجاست که ما میل کنیم، ما باغ را از دست غاصبان درآوردیم و درخت کاشته ایم و این باغ آماده باروری است و صبر برای باروری این باغ لازم نیست؟

 

* کسانی که فکر می‌کنند با حرف‌های نادرست خود ملت ایران را مایوس کنند در اشتباه و خطا به سر می‌برند.باید ادبیاتمان ادبیات امید، ادبیات انسجام، اتحاد و وحدت ملی باشد، نگذارید برخی گفتمان یاس و بدتر گفتمان فروپاشی مدیریت این ملت بزرگ را ترویج و تبلیغ کنند.

 

* مردم بزرگ ایران بدانید آدم دروغگو انقلابی نیست، آدم فحاش انقلابی نیست، آنها که از یاس می‌گویند با انقلاب اسلامی ایران رابطه‌ای ندارند.

 

* هرچه پیشرفت کردیم در سایه حمایت مردم بوده، رونق اقتصادی، خودکفایی کشاورزی و برجام، و رشد اقتصادی ۵درصد که به آن خواهیم رسید، از مردم است. همه زندگی ما عشق به ملت ایران، عشق به انقلاب اسلامی، عشق به رهبر و امام راحلمان(ره) است.

 

*زمانی مسابقه برای فشار به ایران بود؛ امروز در دنیا برای ارتباط با ایران سبقت می‌گیرند.

 

*{ با اشاره به مشکلات استان مرکزی} بارها نامه‌ها، تماس‌ها و مکاتبات نمایندگان شمارا بررسی کرده‌ام و دریافته‌ام که پس از نخستین مسائل اصلی شما که اشتغال و صنعت استان است مسئله آلودگی هوا و محیط زیست را بیان کرده‌اید، من در این زمینه به مردم اراک حق می‌دهم زیرا بار سنگین صنعت کشور به دوش این شهر است.

 

* اراک یکی از شهرهای بزرگی بوده که با بنزین یورو۴ آلودگی را در آن کاهش دادیم. از شهرهایی بود که با گازسوز کردن کوره پز خانه‌ها، تامین گاز نیروگاه آلودگی آن را کنترل کردیم.

 

*به وزیر نفت دستور دادم سوخت مایع نیروگاه شازند از امروز برای همیشه قطع شود، این نیروگاه از سوخت گاز بهره مند می شود، واحدهای صنعتی استان حل شده و بخشی حل خواهد شد، بخشی مربوط به آلومینیوم و آندسازی است که تصمیم گرفتیم ظرف ۲۴ماه با بودجه۳۰۰میلیارد تومان آندسازی را از شهر اراک دور کنیم.

 

* مشکلات بخش صنعتی حل شده و حل خواهد شد از جمله آن نوسازی حمل و نقل است.

 

*بخشی از آلودگی استان مرکزی مربوط به طبیعت است، و متاسفانه مشکل بخش گرد و غبار وجود دارد در این سفر تصمیم گرفته شد تا ۵هزار هکتار از اراضی این تالاب و منطقه بیابانزایی شود، که ۱۲میلیارد تومان هم برای این کار اختصاص داده شده و وزارت کشاورزی مسئول شده است.

 

* در این سفر که ظرف امروز و فردا انجام می‌شود، ۱۱طرح صنعتی افتتاح می‌شود و مجموعا ۴۰واحد افتتاح یا آغاز به کار می‌شود، که ۳۰۹میلیارد تومان برای عمران و بخش حمل و نقل و راه و شهرسازی، ۲۰۵میلیارد تومان برای بخش آب، ۱۲۵میلیارد تومان برای بخش سلامت، ۱۲۷میلیارد تومان برای بخش کشاورزی، ۷۶میلیارد تومان برای بخش عمران شهری، ۶۸میلیارد تومان هم برای بخش گردشگری و فرهنگی اختصاص یافته است.

 

 

  • 10
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش