سید ابوالفضل رضوی در گفت وگو با ایسنا افزود:خالی شدن یکباره خزانه تجربه و علم و برنامهریزی قوه مجریه میتواند برای دولت و مردم بسیار سخت باشد.
وی در ادامه گفت: پس از مدتی بحث و گفتوگو درباره قانون منع بهکارگیری افرادی در دستگاههای دولتی که شامل قانون بازنشستگی میشوند، رئیسجمهور(۲۷ شهریورماه) این قانون را ابلاغ کرد و بر این اساس بازنشستگان باید ظرف دو ماه از تمامی مسئولیتهای همسطح با معاونت وزارت، شهرداری، استانداری و سطوح پایینتر تغییر کنند و پس از این مهلت، هرگونه فعالیت بازنشستگان در این مسئولیتها به جز استثنائات، ممنوع است.
رضوی افرود: افرادی که قانون منع بهکارگیری بازنشستگان شامل حال آنها میشود و امروزه مشغول کار هستند جدای از مسئولیتهایشان برای نظام دارای برکات و خیر فراوانی بودند زیرا این اشخاص دارای تجربههای بسیاری هستند. عمده این افراد سربازان امام (ره) قبل از انقلاب و در جبهههای جنگ بودهاند.
معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری گفت: نیروهای نظامی و انتظامی همچنین اشخاص شاغل در قوه قضاییه و شهردارها قوانین خاص مربوط به خود را دارند که قانون منع بهکارگیری بازنشستگان شامل حال آنها نمیشود. بهترین کار این بود که دوستانمان در مجلس سقف این مهلت را تا پایان سال ۹۸ قرار میدادند تا حجم بالایی از خزانه تجربه دولت خالی نشود.
وی تاکید کرد: باید با صراحت اعلام کنند که قانون منع بهکارگیری بازنشستگان شامل همه است و تنها این قوه مجریه نیست که ملزم به اجرای آن است.
رضوی درخصوص اخبار منتشر شده از وی درباره اعلام استعفا در برخی رسانه ها گفت: من استعفا نداده ام اما اعلام کردم که قانون منع به کارگیری بازنشستگان فرصت ادامه خدمت به روستاییان را از ما گرفته است.
- 10
- 3