رهبر کره شمالی در جلسه شورای سیاستگذاری حزب کارگران شرکت کرد. اخیراً یک مقام پیشین کره جنوبی مدعی شده بود «کیم جونگ اون» به کما رفته است.
هشدارهای کیم جونگ اون
رهبر کره شمالی به دنبال گمانهزنیهای بینالمللی درباره وضعیت سلامتیاش، در نشست یک کمیته ردهبالا، هشدارهایی درباره ویروس کرونا و یک طوفان در حال ظهور صادر کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، خبرگزاری کره شمالی امروز چهارشنبه اعلام کرد کیم جونگ اون خواستار تلاشهای پیشگیرانه علیه ویروس کرونا و یک طوفان شده است.
نشست بسط داده شده هیئت ویژه حزب کارگر، در بحبوحه بیماری همهگیری برگزار شد که در حال وارد آوردن فشار اضافی به اقتصاد کره شمالی است؛ اقتصادی که بر اثر تعطیلیهای اخیر مرزی و خسارات سیل، ضربه دیده و خمیده شده است.
خبرگزاری دولتی کیسیانای کره شمالی اعلام کرد، این نشست "برخی نواقض اقدام اضطراری ضداپیدمی دولت برای بررسی هجوم این ویروس پرزیان" را مورد ارزیابی قرار داده است.
کره شمالی هیچ مورد تأیید شدهای از ابتلا به ویروس کرونا گزارش نکرده، اما کیم ماه گذشته گفت "میتوان گفت که ویروس ممکن است به کشور وارد شده باشد" و به دنبال گزارش اینکه مردی دارای علائم بوده است، اعلام قرنطینه کرد. بنا بر اعلام سازمان بهداشت جهانی، آزمایشات بعدی این مرد، غیرقطعی بودند.
کیم در این ماه، قرنطینه سه هفتهای در شهر "کائهسونگ" بعد از دیده شدن یک مورد مشکوک ویروس کرونا در این شهر را برداشت.
این نشست اقدامات اضطراری دولتی برای جلوگیری از خسارات زراعی و تلفات ناشی از طوفان "باوی"، که قرار است طی روزهای آینده وارد این کشور شود، را به بحث گذاشت. بارانهای سنگین و سیل، نگرانیهایی از بابت منابع غذایی در این کشور منزوی به وجود آورده است.
حزب حاکم بعد از اشاره به تأخیرات جدی در بهبود اقتصاد ملی و استانداردهای زندگی در یکی از نشستهای خود، گفته بود سال آینده کنگرهای برگزار خواهد کرد تا درباره برنامه پنجساله جدیدی تصمیمگیری کند.
کرهشمالی چطور برنامه تسلیحاتی خود را تامین مالی میکند؟
ایسنا نوشت: فرمانده یگان سایبری آمریکا مدعی شد، کرهشمالی هکرهای خود را برای ورود و سرقت از شبکههای مالی بینالمللی به کار میگیرد تا بتواند بودجه برنامههای توسعه تسلیحاتی خود را تامین کند.
به نقل از خبرگزاری یونهاپ، ژنرال پل ناکاسون، فرمانده یگان سایبری آمریکا در مقالهای که توسط مجله آمریکایی "امور خارجه" منتشر شد، گفت: پیونگیانگ از هک کردن به عنوان راهی برای دور زدن تحریمهای اعمال شده بر این کشور کمونیست استفاده میکند.
در این مقاله که با همراهی مایکل سولمیر، یکی از مشاوران ارشد ژنرال ناکاسون نوشته شده، آمده است: کرهشمالی با هک کردن شبکههای مالی بینالمللی و مبادلات رمزنگاری برای تامین مالی برنامههای توسعه تسلیحاتیاش به تحریمها بیاحترامی و توهین میکند.
ارتش آمریکا در گزارشی که هفته گذشته منتشر کرد، مدعی شد کرهشمالی احتمالا شش هزار هکر دارد.
گفته میشود کرهجنوبی بارها هدف حملات سایبری کرهشمالی قرار گرفته است؛ حملاتی که به گفته آنها، عمدتا با هدف ایجاد آشفتگی و سرقت اطلاعات حساس صورت گرفتهاند.
بسیاری از کارشناسان هم معتقدند حملات سایبری کرهشمالی دستکم از سال ۲۰۱۶ میلادی بیشتر بر دستاوردهای مالی متمرکز بودهاند.
- 16
- 7