به گزارش ایرنا از روزنامه آ.ب.ث، مصر ازماه آوریل سال جاری و پس از حملات تروریستی افراطیون به کلیسای مسیحیان در دلتای نیل در وضعیت اضطراری می باشد اما در شبه جزیره سینا، این وضعیت از سال ۲۰۱۴ به دلیل فعالیت داغ گروه 'ولایت سینا' که شاخه مصری داعش در این استان می باشد، ادامه دارد.
'فرزندان'مصری داعش که از سال ۲۰۱۴ ، وفاداری خود به داعش را اعلام نمودند ، نتوانستند سرزمینی را به دست بگیرند اما در عوض ، تله های دائم و حملات انتحاری آنها علیه پلیس و ارتشیان ، نیروهای امنیتی قاهره را کلافه کرده اند .
آنها برخی وقت ها همچنین حملات خود را به دیگر اهداف غیرنظامی سوق می دهند .در سال ۲۰۱۵ ، ولایت سینا ، مسئولیت سرنگونی یک هواپیمای متروجت با ۲۲۴ سرنشین که اکثر آنها گردشگران روسی بودند را بر عهده گرفتند .
شبه جزیره سینا، از وقتی که در سال ۱۹۷۹ (۱۳۵۷)، اسرائیل نیروهای خود را از منطقه خارج کرد و قاهره کنترل این منطقه هم مرز با غزه را به دست گرفت ، تقریبا یک منطقه بکر و وحشی است .
فاصله ها، ارتباطات ضعیف و شیوه های اغلب بسیار عملیاتی نیروهای پلیس قاهره نسبت به مخالفان ، باعث خصومت قبایل عشایری شده که شکوفایی گروه های مسلح تندرو را توضیح می دهند .
کارشناسان معتقدند که علاوه بر شاخه داعش، درحال حاضر در منطقه سینا ، چهار گروه دیگر اسلامگرای افراطی که کم و بیش وابسته به القاعده هستند ، فعالیت دارند .همه آنها در دنباله خط القاعده ، خواهان مستقل کردن شبه جزیره سینا و ایجاد یک کشور اسلامی تندرو هستند.
قیام مسلحانه در منطقه سینا بواسطه بحران سیاسی پی در پی در مصر در نتیجه بهار عربی به وجود آمد .زنجیره های بی وقفه کمین وحملات انتحاری علیه نظامیان و غیر نظامیان ، یک منبع نا آرامی در جامعه مصری است که به ناتوانی مقامات این کشور شهادت می دهد .
- 12
- 5