پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۹:۳۲ - ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۱۲۱۶۵
مجلس

افشاگری نماینده مجلس از ترفند وزرا؛ دخالت کنید، رد صلاحیت می‌شوید

غنی نظری,صحبت های غنی نظری در مورد ترفند وزرا برای رد صلاحیت
عضو کمیسیون اقتصادی گفت: مجلس در بودجه ۱۴۰۱ اجازه حذف ارز ترجیحی را به دولت نداده، بلکه به دولت اختیار داده است که ارز ترجیحی را مدیریت کند؛ لذا هیچ گونه بحثی در مورد حذف ارز ترجیحی در قانون بودجه وجود ندارد.

غنی نظری نماینده مردم خلخال و کوثر در گفت وگو با عصر ایران با اشاره به مطرح شدن حذف ارز ترجیحی از سوی دولت، گفت: دولت براساس مصوبه مجلس اجازه ندارد، نمی تواند و نباید قیمت ها را از شهریور ۱۴۰۰بالاتر ببرد؛ اگر قیمت ها بالا رفت، یعنی نظارت دولت ضعیف است و باید در عملکرد وزرا اقتصادی دولت تجدید نظر شود.

وی افزود: در حال حاضر که تورم به بالای ۴۰درصد رسیده، دولت باید پاسخگوی مردم و مجلس باشد، وزرای اقتصادی دولت باید تحرک بیشتری داشته باشند. نمی شود وزیر نفت بگوید فروش نفت افزایش یافته، اما شاهد رشد اقتصادی در کشور نباشیم. باید آثار فروش نفت در سبد معیشتی مردم دیده شود. ما به شدت از دولت گلایه داریم که چرا دولت باید آمار اشتباه به مردم و ‌‌مجلس بدهد.

وی تاکید کرد: اگر ارز ترجیحی حذف شود گرفتاری های طبقات پایین جامعه چندین برابر می شود. زمانی کارمندان آرزو داشتند که خانه و‌ماشین بخرند و ازدواج کنند، اما الان فقط به فکر سیر کردن شکم شان هستند، بحث پس انداز آینده فرزندان و تحصیلات آنها نیز آرزویی ماورایی شده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: اینکه دولت می گوید ما معیشت مردم را به مذاکرات گره نزدیم، ما  هم چیزی در این مدت ندیدیم؛  مذاکرات باید سریعتر تعیین تکلیف شود و وضعیت فروش نفت، بانک ها و تحریم ها مشخص شود.

غنی نظری افزود: دولت به ما در جریان رای اعتماد قول داد که تحریم ها را بردارد؛ وزیر خارجه و اقتصاد قول دادند که تحریم ها را برمی دارند؛ ما به این وعده ها رای دادیم، اگر به ما می گفتند که همان شیب ملایم دولت روحانی را می رویم، قطعا من به عنوان نماینده مجلس به کابینه رای نمی دادم.

وی گفت: مجلس الان روی وزرای اقتصادی دولت و استانداران حساسیت خاص دارد، لذا رئیس جمهور باید نسبت به جابجایی وزرا اقدام کند و اگر اقدامی نکند مجلس حتما تا خرداد تکلیف برخی از وزرا را روشن می کند و همچنین حتما با وزیر کشور در مورد ضعف استانداران برخورد می شود.

وی افزود: استاندارانی که انتخاب شده اند چون تجربه ندارند، فکر می کنند فقط استاندار مرکز استان هستند و چگونگی تعامل با نمایندگان مجلس را نمی دانند و فکر می کنند مجلس محلی است که بودجه را تصویب می کند و اجازه نظارت ندارد.

وی ادامه داد: اینکه نمایندگان در انتصابات دخالت نمی کنند دلیل نمی شود که استانداران و وزرا هم انتصاباتی بر اساس دوستی، فامیلی، هم هیئتی و هم محلی داشته باشند.

وی گفت: استانداران و وزرا ترفندی یاد گرفته اند و می‌گویند که اگر نمایندگان دخالت کنند گزارش شان را به شورای نگهبان و سایر نهادها می دهیم که رد صلاحیت شوند، اما معلوم نیست گزارش انتصابات فامیلی آنها به چه نهادی باید داده شود. در استان اردبیل انتصابات فامیلی، هم هیئتی و دوستی بیداد می کند.

نظری بیان کرد: اگر ارز ترجیحی حذف شود قیمت ها حداقل دوبرابر می شود؛ یعنی قیمت ها صددرصد افزایش پیدا می کند. اگر دولت کاری کند که درآمدها هم افزایش پیدا کند و هم پوشانی صورت گیرد ایرادی ندارد، اما اگر قرار باشد درآمدها پایین بماند و ارز ترجیحی حذف شود و قیمت ها چند برابر شود، قطعا مجلس وارد می شود.

وی گفت: دولت باید ارز ترجیحی را به جای حذف، مدیریت کند؛ نمی شود به خاطر دستمالی قیصریه را به آتش کشید. اینکه به جای برخورد با ده نفر دزد و کلاش ارز، که ارز ترجیحی دریافت می کنند و جای دیگر هزینه می کنند، بخواهیم ارز ۴۲۰۰ تومانی را حذف کنیم درست نیست؛ باید با این دزدان برخورد شود، قطعا نام و مشخصات این افراد در سیستم وجود دارد و مشخص است که چه کسی چه میزان ارز دریافت کرده است و آیا آن را برای دارو و نهاده دامی اختصاص داده است یا نه؟ اینجا است که باید ارز ترجیحی حذف شود و با رانت خواران برخورد شود.

نماینده خلخال در مجلس گفت: در واقع دولت باید به گونه ای در مورد کالاهای اساسی عمل کند که کالاها با قیمت شهریور ۱۴۰۰ به دست مردم برسد و اگر این پلشتی در دولت و در حوزه اقتصادی ادامه پیدا کند، مجلس، هم از حیثیت خودش دفاع می کند و هم از ابزارهای قانونی لازم استفاده می کند.

وی تاکید کرد: اینکه دولت فکر کند که چون مجلس یازدهم دولت روحانی را استیضاح نکرد، ما هم مصون از استیضاح هستیم فکر اشتباهی است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطر نشان کرد: ضعف وزراءِ اقتصادی دولت مشهود است. معاون وزیری هست که تازه نامه نوشته اند که قراردادی شود و وارد دستگاه دولتی شود. در واقع معاونین برخی از وزرا تازه وارد دستگاه اجرایی شده اند و در بدو ورود معاون وزیر می شوند، در حالیکه معاون وزیر باید ۲۵سال سابقه کار داشته باشد. انتصابات اینچنینی در وزارت کار و جهاد کشاورزی غوغا می کند.

  • 10
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش