چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۰۹:۰۸ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۰۳۱۰
مجلس

انتقادات تند پزشکیان از رئیسی: زندگی مردم سخت شده/ قیمت مرغ و برنج را به قبل برگردانید، ما هم قبول می کنیم دولت خوب است

مسعود پزشکیان,انتقادات تند پزشکیان از رئیسی
مسعود پزشکیان گفت: آن زمان که مرغ ۲۵ هزار تومان بود می‌گفتند مشکل از مدیریت است اما از وقتی خودشان بر سرکار آمدند قیمت گوشت و مرغ چهار، پنج برابر شده است.

مسعود پزشکیان، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با مُنیبان در واکنش به ادعای اخیر نماینده مجلس مبنی بر اینکه پول‌های آزاد شده در کره جنوبی پیش از این در دولت قبل خرج شده بود، گفت: اگر پول‌های آزاد شده از کره جنوبی قبلاً خرج شده پس بلوکه نبوده لذا افرادی که می‌گویند پول‌ها خرج شده به این پرسش پاسخ بدهند که چرا می‌گویند ما آزاد کردیم؟ بنابراین وقتی پولی خرج شده یعنی از قبل آزاد شده بوده است.

مسعود پزشکیان، نماینده مردم تبریز در مجلس می‌گوید: دولت شعار می‌داد که سفره مردم را به برجام وصل نمی‌کنیم در حال حاضر هم عده‌ای ادعا می‌کنند که سفره مردم را به برجام وصل نکردند. آن زمان که مرغ ۲۵ هزار تومان بود می‌گفتند مشکل از مدیریت است اما از وقتی خودشان بر سرکار آمدند قیمت گوشت و مرغ چهار، پنج برابر شده است. از طرف دیگر مدعی می‌شوند که پول‌ها را گرفتیم اما دلار ۵۰ هزار تومان شد که همین قیمت را هم به زور نگه داشتند، این اقداماتی که انجام دادند چه تأثیری بر سفره مردم و یا در اقتصاد جامعه گذاشته که اینها چنین صحبت‌هایی را می‌کنند.

پزشکیان با اشاره به وعده دولت برای به وجود آوردن وضع مطلوب تصریح کرد: به جای اینکه دولت گذشته را متهم کنند و بگویند ما خوب هستیم، سفره مردم را خوب کنند ما قبول می‌کنیم که خوب هستند برای نمونه قیمت مرغ را به کمتر از ۲۵ هزار تومان کاهش بدهند و یا برنج را به قیمت قبل برگردانند، قبول می‌کنیم که دولت خوب است. وقتی قیمت همه چیز به شدت در حال افزایش است به این معنی است که دولت سفره‌های مردم را از رنگ خالی می‌کند و چیزی داخل سفر مردم باقی نمانده و این موردی است که دولت و مجلس باید به فکر آن باشند چراکه حتی زندگی کارمندان معمولی به درستی نمی‌چرخد، بسیاری از مردم در مسکن و حتی ثبت‌ نام فرزند خود مشکل دارند.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار کرد: موضوعی که به نام عدالت درباره مدارس غیرانتفاعی مطرح می‌شود این است که مدرسه غیرانتفاعی یعنی مدرسه پولدارها در مقابل فرزندان اکثریت مردم که حدود ۸۰ درصد آنها، به مدارس دولتی می‌روند، چرا نباید از استاندارد علمی مناسب برای آموزش برخوردار باشند که این دانش‌آموزان در آینده بتوانند سهمی در دانشگاه‌ها داشته باشند. در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد دانشجویانی که در دانشگاه قبول می‌شوند در مدارس غیرانتفاعی درس خواندند.

پزشکیان ادامه داد: در مجموع زندگی مردم سخت شده و این مورد قابل درک است. از طرفی دولت هر اقدامی انجام داده نتوانسته زندگی مردم را از سختی خارج کند، این در حالی است که تعداد حقوق بگیران افزایش پیدا کرده است. بنابراین اگر دولت می‌گوید موفق است به سفره مردم نگاه کند و ببیند موفقیتی مشاهده می‌کند یا خیر.

این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: به نظر بنده روز به روز سرمایه اجتماعی ما کاهش پیدا می‌کند چرا که تا حالا با مردم صادق نبودیم انشاالله این افرادی که ادعا می‌کنند صادق باشند، وقتی می‌گویند یک میلیون مسکن می‌سازیم، یک میلیون شغل ایجاد می‌کنیم و یا تورم را تک رقمی می‌کنیم، در اجرا باید به آن عمل کنند اما چنانچه به حرف‌های خود عمل نکنیم یعنی بین گفته و عمل ما فاصله است و مردم این نکته را متوجه می‌شوند، در این میان هر اندازه هم که شعار بدهیم، واقعیت آن چیزی است که در زندگی و سفره مردم مشاهده می‌شود.

پزشکیان در واکنش به ادعای برخی مبنی بر خالص‌سازی و ورود افراد انقلابی‌تر به مجلس خاطرنشان کرد: انقلابی‌ها همان افرادی بودند که در جبهه حضور داشتند، جنگ کردند، جبهه را اداره کردند و در انقلاب رشد کردند. لذا این افرادی که می‌خواهند خالص‌سازی کنند زمان جنگ کجا بودند و در عمر بیش از ۴۰ سال انقلاب چه گلی زدند که حالا بخواهند درستش کنند و قبلاً کجاها را درست کردند که حالا بخواهند کشور را درست کنند.

او در پایان یادآور شد: آنچه که می‌تواند نتیجه بدهد این است که سابقه فرد نشان می‌دهد در انقلاب چه اقدامی انجام داده، در مدیریت و جایی که بوده چه اقدامی انجام داده، این افراد کجا را درست کردند که الان می‌خواهند کشور را درست کنند. واقعیت این است که اگر در سابقه بنده هیچ گونه عملکردی برای بهبود و یا تغییر در جاهایی که بودم مشاهده نمی‌شود، اگر مدیر شوم هم درست نخوانده شد. از طرفی با شعار دادن هم درست نمی‌شود کما اینکه شعار دادند سفره مردم بهتر می‌شود اما در واقعیت چنین اتفاقاتی افتاد؟ و یا گفتند مسکن اصلاح می‌شود آیا مسکن مردم اصلاح شد؟ در حال حاضر روند زندگی به نحوی شده کارمندان مستأجر دیگر نمی‌توانند مسکن کرایه کنند.

  • 22
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
به قيمت قبل برگردانيد؟ مثل اينکه بگوئيد رژيم فعلى را به قبلى برگردانيد
مرگ بر آمریکا
دکتر پزشکیان را هم دوره بعد اجازه نمی دهند وارد مجلس بشه
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش